icon

Eshop suprisimo.sk

fbibiana123
27. feb 2021

Dobrý deň,máte niekto skúsenosti so stránkou suprisimo ? Obiednala som si s tadiaľ tovar a stále neprichádza. Ďakujem za odpoveď 🙂.

silvik81
12. apr 2021

@kiko11 presne z tejto finalty target mi dnes vratili peniaze. Halelujah! A ziaden mail.

lenik1707
12. apr 2021

@silvik81 ahoj, mne dnes vratili plnu sumu penazi na ucet 🙂

lenik1707
12. apr 2021

@mimalm2 ahoj, mne dnes vratili plnu sumu penazi na ucet 🙂

carodejkadorot
12. apr 2021

ja som si cez ich stránku objednala začiatkom marca záložky do knihy a zaplatila vopred, potvrdili mi prijatie platby a potom tri týždne nič, písala som im mail, došla všeobecná odpoveď, že tovar je na ceste, že ma bude kontaktovať kuriér a ak nie, mám si ísť balík zháňať na poštu... tak som paninke napisala, že nech mi potvrdí odoslanie a pošle podacie číslo, niečo mi poslala, čo sa nedalo sledovať a zázračné na tretí deň som si našla v schránke balík, bolo to celé divné

jurajkaa
12. apr 2021

@fbibiana123 podobne,tovar uzmesiac objednaný a ani potvrdzujúci email ,ani nic . Sú to podvodnici a som sám na seba nahnevaný že som tomu naletel.20€ spláchnutých

siska_0209
14. apr 2021

Dobry den, tak isto som si u nich objednala bundu za 24€, a tak isto mi preposielaju ten isty mail ze maju na to 5-40 dni. Peniaze na ucte maju

nealy
14. apr 2021

Tak ja mám už peniaze vrátené, som sa pani vyhrážala právnikom a ŠOIkou, tak ani neodpísala, len mi prišli peniaze, povedala som jej, že nebudem čakať 30 dni na reklamaciu, že mi tovar neprišiel, keď mali moje peniaze 60 dní. No a čo sa nestalo? V pondelok mi peniaze nabehli dokonca 2x a dnes prišiel aj tovar :( no a zas musím riešiť, už som s nou nechcela mať nič spoločné.

9denis9
14. apr 2021

@nealy ja som zrovna včera ,,milej pani,, napísala výhražný email a vypýtala odomna číslo účtu...tak som veľmi zvedavá či peniaze prídu 😏

pauliinnaa
15. apr 2021

@elizabeta56 tiež som si objednala bundu..vôbec som ani len netušila, že to môže byt aliexpres alebo niečo také skoro má šľak trafil.. nuž tiež moja chyba, že som si recenzie nepozrela skôr.. už z tade tiez nič neobjednam.. a teraz len dúfať, že bunda príde a už nebudem mat viac s tou stránkou opletačky !

pauliinnaa
15. apr 2021

@mimi05 môžem sa spýtať či ste to nejak vyriešili ? Tiež som objednala bundu no keď som si pozrela recenzie tak mi prišlo až zle.. chcela som objednávku stornovať a vtedy mi tiež napísali že už ju zaplatili dodávateľovi a už sa nedá expodovať... tak teraz neviem ako pokračovať aby sa mi svoje peniaze vrátili naspäť ďakujem

jandakovaeva
15. apr 2021

@9denis9 dobrý deň potom dajte vedieť ci vám poslali peniaze spet

9denis9
15. apr 2021

@jandakovaeva dobrý deň,tak na šťastie mi dnes peniaze vrátili 🙏 objednávka bola vytvorená 28.1🤦po asi 50 emailoch, čakaniach som sa im pohrozila, že podám trestné oznámenie a našťastie mi dnes vrátili peniaze na účet 🙏netreba to vzdávať,ale myslím si, že skôr ako uplynie tá doba, ktorú uvádzajú, že bude tovar doručený tak asi nikomu skôr peniaze nevrátia 😔u mňa to bolo síce necelých 13eur,ale nenechala by som im ani cent!prajem všetkým veľa šťastia,a dúfam, že každému kto bol oklamaný budú peniaze vrátené 🙏

jandakovaeva
15. apr 2021

@9denis9 ďakujem za odpoveď tak je super keď ste to dotiahli do konca👍🍀 ja ešte počkám a ties to budem riešiť ako to aby si človek precital prvej recenzie 🤦aby nenaletel ako mi všetky tu 🤷 pekný deň prajem 🙂

evisorka
15. apr 2021

Je to Aliexpres

mimalm2
15. apr 2021

@lenik1707 aj mne už vrátili 😉. Aspoň že tak

imig
15. apr 2021

@fbibiana123 mám snimi skúsenosti.
Odjednal som nožnice na strihanie vlasov , ale došli poskrabane. Môžem ich vrátiť ale na svoje náklady.

evisorka
15. apr 2021

No dúfam že aj ja sa dočkám peňazí no zatiaľ sa mi neozývaju

rikarika
15. apr 2021

@fbibiana123 no porazit ma ide, som si objednala od nich ciernu bundu, zomrel mi manzel a nemam cierne veci a teraz citam toto.....

elizabeta56
16. apr 2021

No , mne o chvilu tiez vyprsi lehota na dodanie, dnes som pisala mail, tak som zvedava, ci odpisu. Chystam sa ich bombardovat, ak uz vratili inym, musia aj mne..

zbabincova
16. apr 2021

@fbibiana123 V januári som objednala a zaplatila 42€, doteraz nemám tovar ani peniaze, stále výhovorky. V živote od nich už nič!

elizabeta56
17. apr 2021

No, mne napísali, že na dodanie mám ešte týždeň, ale ja ten tovar už nechcem. Objednala som synovi vankúš slona, ale ak je to z Číny, tak ja mu ho aj tak nedám, tovar plný chemikálií. Takže ak tovar náhodou dorazí, tak neviem. Môžem ho neprebrať a žiadať peniaze aj tak?

nuna001
17. apr 2021

@barbora0308 ahojky, už si tovar dostala? Dakujem

lilcek
18. apr 2021

@zbabincova aj ja to isté stále dokola istá pesnička

lilcek
18. apr 2021

@lilcek vyplnila som dotazník a nič mi nevrátia ani ne objednajú mam. Čakať ďalej od januára

maciatko225
18. apr 2021

@alex80 mam rovnaky problem..objednala som a tiež nič nechodí.. Riešili ste to s políciou?

maciatko225
18. apr 2021

@michaela1107 dobry deň, riešili ste to? Aj ja mam taky problem.. 40€ som im dopredu poslala

silviaaa1987
19. apr 2021

@elizabeta56 Tiez sa pridam. Objednávku som odoslala 12.3.21 a stále nic.

elbe80
20. apr 2021

Ahojte, ak to budete nejak riešiť, pridám sa, tovar za 35 eur...písala som im mail, rovnaká odpoveď ako väčšine, tovar bol vyexpedovany, od zmluvy sa nedá odstúpiť, peniaze nevrátia.

buba75
20. apr 2021

Aj ja mám zlú skúsenosť, tiež som objednala tovar v hodnote 46 eur, zatiaľ neprišiel ani peniaze mi nechcú vrátiť. Tiež sa pridám ak sa to bude riešiť.

lucy125
21. apr 2021

Ahojte,POZOR aj na stranku BONKY.sk to je to iste ako SUPRISIMO.Objednala som ja ťava 8.2 tovar,neoverila si,zaplatila kartou a dodnes nic.Preslo 40dni,napisali ze mam cakat dalsich 60 a potom ked tovar nedorazi tak 30dni reklamacia.Napisala som im prave vyhrazny mail tak som zvedava.