Eshop suprisimo.sk
Dobrý deň,máte niekto skúsenosti so stránkou suprisimo ? Obiednala som si s tadiaľ tovar a stále neprichádza. Ďakujem za odpoveď 🙂.
No paráda, ja som objednávala tiež dcére oblečenie 12.04., samozrejme som ho aj zaplatila. Odvtedy ani ťuk od nich, tak hľadám na nete k tomu viac a našla som túto diskusiu. Takže sa môžem rozlúčiť aj s oblečením a aj s peniazmi zrejme. Aj sa niekomu podarilo toto nejak doriešiť? Či ste to nechali tak. Dcéra sa na to oblečenie veľmi tešila, bože taká som nahnevaná....
@kristindaniel28 poslali ste spať ? a vrátili Vám peniaze?
toto mi dnes prišlo...ešte dobre že len tovar za 4,50...
Dobrý den,
Vaše objednávka již byla expedována, nemá však ještě přiřazeno
sledovací číslo, proto zatím nelze vysledovat. Nemusíte však mít žádné
obavy, zboží Vám dorazí ve slíbeném termínu. Pokud by se tak náhodou
nestalo, na Vaši žádost Vám rádi obratem vrátíme peníze.
Děkujeme za pochopení.
@poleva no keby aspoň vrátili.... ja som objednala za 39 eur
@zuzkalujza podla mna to pošlú z číny, preto tolko dní...to sme si aj sami mohli takto objednať ☹
@poleva ja som ani netušila, že sú z číny
@zuzkalujza vsak ani ja
Ahojte, dnes nám po urgovani prišiel balíček od 12.2.2021 a dnes je 21.4.2021, tovar prišiel taký ako sme objednali. Drzim aj Vám ostatným palce, ktorí čakáte na svoje objednávky.
@vejkahodinky neposlala som , podmienky pr e reklamaciu boli narocne...
Ahojte, ja som objednala synovi teplákovú súpravu 28.2.2021 a dodnes mi ešte nič neprišlo.
5.4.2021 mi prišiel len mail od nich, že tovar je na ceste k Vám, dnes je už 22.4.2021 a tovar stále nikde..platila som 30€..takže sa môžem asi rozlúčiť s tovarom aj s peniazmi.
Mne dnes poslali mail, že prijali úhradu. Ako nech ma neserú, platbu som robila 12.04.2021, teda pred 10 dňami, to aj osobne by som im to tam skôr priniesla....... takže od dnes je termín dodania 4 - 60 pracovných dní. Krása...... Tak som zvedavá.... Snáď kým to dorazí to bude aj malej dobré a nevyrastie z toho 😂😖😠
Ahojte vospolok. Cerstva skusenost so Suprisimo.sk a bohuzial nie som prvy ani posledny co sem pise ze ja somar ze som si neotvoril toto forum skor. Absolutna nespokojnost - na tovar som sice necakal tak dlho ako sa tu spomina, ale ked uz prisiel nezhodoval sa s fotkou, samozrejme najvacsi problem nastal ked som chcel tovar vratit. Pohadzuju si ma ako krumpel a vobec nemam chut to s nimi riesit tak sa budem aspon snazit odradit kazdeho, kto si bude chciet od nich nieco objednat. Nikdy viac!!
Pekny den vsetkym 🙂
Takže pridávam sa tiež. Ak bude mať niekto info dajte vedieť.
Mne dnes prisiel objednany kabat. Objednavka 31.1. Kvalita katastrofalny šmejd. S obrazkom zo stranky sa to neda ani porovnat. Vratil niekto z Vas tovar a vratili mu aj peniaze alebo ? Kabat stal 51€
@fbibiana123 jedna veľká podvodná firma
Jedna veľká podvodná spoločnosť, 7.3.2021 objednávka je 27.4.2021 a tovar nikde, ale netreba sa dat odbiť, treba im písať maily aj výhrazne ako som to robila ja. Uvidím ci tovar príde po mojich vyhrazkach.
Ahojte, tak som dalsia, ako tu citam. ja som 40€dala ocividne do luftu a tiez sa nikam nedopisem. v marci som objednavala....
@vlasta19 😩😱
@vlasta19 ahojte, nam dnes vratili peniaze 36€. Objednavali sme lego, prislo uplne ine, lacny smejd. Reklamaciu najskor neuznali, ale napisali sme im par mailov, posledny o tom, ze to ideme riesit cez policiu a na SOI. Do 5 dni prisli peniaze. Tovar vratit nechceli. Keby peniaze neprisli, boli sme rozhodnuti na policiu ist a viem, ze niekedy aj banka vie pomoct, stiahnut platbu. Uz mam takuto skusenost. Podla mna sa spoliehaju na to, ze niektori ludia to nechaju plavat. Ale treba to naozaj riesit, ci uz mailami alebo policiou.
@alex80 pridám sa, kontaktujte ma na emaili aneta.marekova000@gmail.com
@lucyyjja ja som objednavala začiatkom februára, balík nedošiel, písala som emaili a spisala reklmaciu, reklamaciu zamietli s tým že balík odoslali.. číslo zásielky bola náhodná objednávka cudzieho človeka
zdravim, rovnaka skusenost je so strankov tiano.sk, sirokym oblukom sa jej vyhybajte...ide o dropshippingovy obchod ako aj vyssie spominane...taky isty tovar si objednate priamo z číny na ale, wish atd za zanedbatelnu cenu....ja som odbjenaval 24.1.2021 a prisli mi rúška 26.4.2021. vyhrazal som sa obchodnom inspekciou atd ale dokola pisali to iste ze tovar je na ceste a ze objednavka bola azsiahnuta pandemiou tak sa moze predlzit dorucenie az o 90 pracovných dni...ked som si to ratala tak to vychadzalo ze by mi prisli az v july/2021 kedy by som ich ani nepotreboval, maju to sice v obch. podmienkach ale beztak, arogantne jednanie a na posledny e-mail uz ani nedopisali...takze radse napriamoz Číny, tam vam aspon vratia peniaze.

@michaela1107 dobrý den poslali vam tovar ?