Funguje už Facebook správne?
Mne ešte stále nie a neviem co s tým ďakujem
Ano, ale musela som sa prihlasit.
Mne vôbec. Nejde ani zaslať SMS či heslo cez WhatsApp 🙄
Áno
Mne nie ,neposle mi nikde kod
To bude zas tehotných😂😂😂.
Tiež mi nejde, ani kódy poslať, nič.
Akurat hladam kade tade na nete ci len ja mam problem s dvojstupnovym overenim ale som rada ze nie som sama. Kod nie a nie prist cize problem je asi na ich strane. Dufam ze to opravia lebo nechcem prist o svoj ucet 😒
Mne tiez nefunguje, ani cez mobil, ani cez pocitac, nechce mi poslat kod :(
@luciah187 takže nie som sama . Akože baby ja sa sypnem . Nemôžem so zakaznickami komunikovať ani nič . Bože 😩
@angelous1991 a nevies ci to opravia alebo mame proste smolu?
Cez web som sa dostala na FB ale aplikácia nefunguje, msg mi nejde vôbec
@gubcikova mne ani tento spôsob nefunguje
@gubcikova ja som to skúšala tuším už aj cez krištáľovú guľu 😄😃😄 restartovala mobil aj apky vymazala zas nahodila modlím sa aj pekne prosím a nič 😄😃
@luciah187 no to dúfam že áno lebo Instagram mi ide a ten mám prepojený s fb takže podľa mňa nás len potrapia a nejako sa to spustí časom .
@kamatopo o 2 mesiace uz bude na svete 😀
@angelous1991 mne ide tiez len Instagram. FB a messenger nie.skusala som sa prihlasovat cez appku,pocitac,notebook,tablet. A nefunguje
Mne ide Instagram a FB v prehliadači...apka nie. Tam treba kod a ich odosielanie nejde 🤦
Mne sa to podarilo cez web na mobile ale bola som tam našťastie prihlásená. Písalo tam ze sa niekto pokúšal prihlásiť tak je môj účet dočasne zamknuty. Overila som to ze som to bola ja a už mi to ide aj cez aplikáciu aj messenger sa mi naštartoval
@vvrga1 mne ide ale ja sa prihlasujem mailom heslom alebo telefonnym cislom
@majkamia mne to v prehliadači ide, ale apky ako messenger a Facebook chcú kod, ktorý mi ale nikde nepríde 🤦
@majkamia však ja by som sa tiež overila ale nechce mi poslať kódy
@michaela329 odinstalovala som si apky a išla cez web a dolu svieti že získajte výhody v aplikácii a som dala viac a nainštalovala ich nanovo a už to funguje
@gubcikova toto všetko som už skúšala.
@michaela329 ja som to teraz robila, ale ako hovorím sťahovala som ich nazad cez web Facebook nie cez Google play
Aj ja som mala vlastne odinstalovane appky a v upozorneniach cez web mi svietilo ze sa niekto pokúšal prihlásiť tak som klikla a zadala ze som to bola ja. Kód mi nechodil tiez vôbec nikde. Ani cez notebook ani cez appku.
@marticka85po presne aj mne tak

Mne už áno našťastie.