icon

Funguje už Facebook správne?

vvrga1
6. mar 2024

Mne ešte stále nie a neviem co s tým ďakujem

Strana
z3
plexi
14. aug 2024

Ahojte, mam ten isty problem. Spravila som to podla navodu, co ste sem dali. Do uctu som sa dostala, no uz som sa nevedela dostat do centra reklam, kedze mi tam bezia reklamy. Ked som opatovne nahrala dvojfazove overenie na dane cislo, uz som sa vedela dostat do centra reklam. Skusala som sa prihlasit do konta aj z inych mobilov, stale to ziada kod a zaroven ked sa chcem prihlasit cez notas, tak mi to vypisuje

Z bezpečnostních důvodů omezujeme počet bezpečnostních kódů, o které jde v daném časovém období požádat. Přečtěte si další informace, jak získat přístup k vašemu účtu, nebo to zkuste znovu později.

S tymto sa niekto stretol prosim? dakujem

hanelore16
29. jan 2025

nasla som tieto spravy spred roka, mam problem s FB, je pravda ze nan chodim sporadicky, niekolko krat do roka. Nedalo sa mi zrazu prihlasit. Dala som ze "prelomeny ucet". Potomreset hesla.A stale to chce po mne 6-miestny kod pre 2stupnove overenie. Ziadne kody mi ale na mobil nepridu, na mail tiez nie. Na googli somcitala, ze FB neposkytuje ziadny support cez mail, ak posle nejake info, tak "noreply"-odosielatel. CHcela by som FB poziadat o uplne vymazanie uctu. Na support sa da prihlasit len ked sa naloguje na FB-ucet , no ja sa nan nedokazem dostat. Ako ste niektore z vas pokrocili ? Rady by mi velmi pomohli. Vôbec nev iem co sa deje, ucet len tak naverimboha nechcem nechat, a som vlastne ako user paralyzovana. Diky,

Strana
z3