Ahojte, z úctu kamarátky prišla správa na msg, že sa zapojila do súťaže Ikea, poslala som jej telefonnne číslo aj dočasne overovacie kódy. Ona bežne ma zapája, keď k nej prídu podomových predajcovia atd.neprišlo mi to v daný moment zvláštne, tak som poslala. Prosím máte niekto takuto skúsenosť a co mi hrozí? Viem že som krava sprostá!! Viem!
@sweetjanka mne sa to stalo tiež, no keď mi o 22;30 písala,, IKEA,, že som vyhrala, bolo mi to divné. Spýtala som kamošky niečo mimo a ostalo ticho.
@adalmba áno a čo sa vám stalo? Prišla ste o peniaze?
@sweetjanka nie, lebo som už na nič nereagovala. Ale tiež som sa bála. Poslala som jej 2 overovacie kódy. A za pár minút prišlo,, gratulujeme vyhrali ste,, už som na nič neklikala. Keď si nedávala číslo karty, ani nič iné okrem sms kódov, nemalo by sa nič stať
@janai1 dôveryhodná kamoska písala, že nás zapája do Ikea súťaže.
@sweetjanka no však ja chápem. Pytam,že overovacie kódy k čomu si im dala? k bankovému účtu? k platbe? k facebookovemu účtu?
@sweetjanka klid, k cemu jsi dala kody? Pokud ke karte nebo uctu, zavolej hned do banky a vsechno zablokuj. Pokud od facebooku, tak zmen hesla + overovaci email. Proste k cemu jsi dala pristup, tak hned zablokuj, pokud se jeste nic nestalo, tak by to melo byt v pohode.
Hneď si zmen heslo a nastav dvojfaktorove overenie
Aj mne sa to stalo. Poslala som číslo, jeden kód druhý už nie. Už sa mi to nevydalo. Dcéra mi zmazala tel.č.z konverzácie. Už som prestala reagovať. A nakoniec asi po dvoch dňoch mi prišlo. Ze moje číslo dal ma sexuálne stránky. Dcéra pozerala, ale našťastie asi ako ho zmazala tak tam nič nebolo.
@sweetjanka Prides o ucet na instagrame a budu to preposielat tvojim sledovatelom https://zive.aktuality.sk/clanok/yJtPm5k/slovak...
ak to ešte ide, okamžite si zmeň heslo, na tom messengeri, či kde ti to poslala..ale predpokladám, že je už neskoro :( tie overovacie kódy boli zrejme na to
@mandzula myslíš, že to bude súvisieť s uctom?
@ruxandra som úplne zrušila Facebook a Messenger.
@sweetjanka nie, sekla som sa, ma to suvisiet s uctom na socialnej sieti, cez ktoru ti sprava prisla. Svoj prispevok vymazem, nech nesirim hluposti.
@mandzula som sa úplne doplašila. Na toto si naozaj dávam pozor, ale fakt to prišlo od dvoveryhodnej kamošky, ona za to samozrejme nemôže, ale ja som uverila ♀️
♀️
♀️
@sweetjanka pozri si link, co prilozila dadis, tam je to pekne vysvetlene. Proste to robia tak, aby clovek naletel.
@sweetjanka a kamarátku upozorni, že ma vírus
Ahojte...pozná dáka z vás dákeho hackera? Viem že partner chodí potajomky na pokec ale popiera to a mne to neda a chcem zistiť o čom a s kým si tam píše...ďakujem za každú radu
overovacie kódy k čomu?