Hľadám etického hackera
Prosím, je to súrne, mám problém s FB, ktosi mi to hackol, zmenil mi mail aj heslo, prístup má on, hľadám šikovného hackera, ktorý by mi vrátil späť môj FB profil, mám tam 10 rokov spomienok, fotografií, priateľov....A navyše on začína v mojom mene obchodovať a ponúkať ľuďom rozličné veci! Prosím veľmi, ozvite sa mi dakto sem alebo na môj mail: durcova2@post.sk Ďakujem!
@lussytalulu a kde se ten op skenovali? Ono keď naskenujete op tak Vám obnoviť ucet ci ako ? Mam tiež stým problem sa dostat k uctu
Ahojte zienky, ako tak citam Vase komenty tak stalo sa mi nieco podobne… 🙁 na internete som nasla jedneho velmi sikovneho ITckara. Pomohol mi zistit moje prihlasovacie udaje, ktore boli zmenene nejakym hackerom od FB, IG aj mailu. Naozaj velmi sikovny clovek. Ak chcete viem Vam posunut kontakt 📩
@lienka6526 mozete prosim ajnmne poslat dakujem pekne
@kinderzwillinge poznam dvoch. Normalna vec,kontaktujes,dolozis doklady,odblokuju
@esmera50 to za tri roky si nenašetrila 250 eur? 😂 Žiaden posun v živote???
@denis312 to netusim, ja som od nich nastastie nikdy nic nepotreboval. Co som pocul, tak sa u nich dostat k nejakej reakcii je takmer zazrak. Ja obcas nahlasujem prispevky a to tiez vzdy vyhodnotia ze nic neporusuju ... oni na svoje vlastne pravidla uplne dlabu, hlavne ze sa sypu prasule ...
@dharmasanata nie
@lussytalulu pekny den, riesim rovnaky problem - hacknuty a nedohladatelny osobny FB profil? Prosim, podarilo sa vam nieco poriesit?
@lussytalulu ahoj, prosim podarilo sa ti obnovit hacknuty facebook?

@lussytalulu uf, keby ste mi tak mohla pomôcť...neviem, aké zelené políčko...ach jaj...pokusov bolo viacero a nič....napíšte mi súkromnú správu diky