Hľadám etického hackera
Prosím, je to súrne, mám problém s FB, ktosi mi to hackol, zmenil mi mail aj heslo, prístup má on, hľadám šikovného hackera, ktorý by mi vrátil späť môj FB profil, mám tam 10 rokov spomienok, fotografií, priateľov....A navyše on začína v mojom mene obchodovať a ponúkať ľuďom rozličné veci! Prosím veľmi, ozvite sa mi dakto sem alebo na môj mail: durcova2@post.sk Ďakujem!
Našla som niekoho, kto to urobí, ale ptorebujem 300 euro, aj záloha j zvyšok po vrátení FB do mojich rúk, len som bez práce a potebujem pôžičku, neporadíte mi ktosi, ako zohnať 300 euro na malé splátky a kde??? PRosím! skúšam cez net, zatial nič vhodné
na tvojom mieste by som skor riesila ako si zohnat pracu a postavit sa na nohy, ako hladat pokutnu pozicku na odblokovanie facebook uctu. popros niekoho nech ti pomoze lepsie odfotit ten obciansky, namiesto toho aby si na to minula 300 eur, ktore nemas.
To mas cely svoj zivot odlozeny na FB,ked si ochotna dat 300€ za vratenie uctu?!?😯 Vsetky fotky si ukladas le na FB? To nikde nemas zalohovane? Neviem,co by ma donutilo fotit na net svoj obciansky,ale FB by to rozhodne nebol.
Zdravím, veľmi by ma zaujímalo či ste nejako vyriešili? Mne sa to pred týždňom tiež stalo a robím čo môžem nie a nie sa dostať do účtu. Už som tiež Rozmýšľala nad hľadaním hackera ale hľadám ešte nejakú tú nádej. 🙈
Ziadny hacker nepomoze. Kontaktovat podporu. A pre "dolezite" ucty pouzivat mail, ktory ma viacstupnovu ochranu. A nepouzivat rovnake hesla apon pre "dolezite" ucty. Lebo nie je nic naivnejsie ako za zaregistrovat na pochybnu stranku a spravit si tam ucet s mailom a dat heslo uplne rovnake ako na ten mail a potom sa cudovat, ze mi hackli vsetky ucty, ktore na ten mail poslu zmenu hesla. Podobne nedavat platbu kartou na pochybne stranky.
To uz coho ludia su schopni... Nezamestnana, bez penazi, chce si brat pozicku 300e, aby niekomu zaplatila za to, ze jej pomoze odfotit OP a hackne jej vlastny ucet na fb. Co?? A este ide fotit svoj OP len tak hocikomu. Ved moze hocikto zneuzit udaje a pobrat pozicky alebo ukradnut identitu. Toto by mali ucit na ZS.... A dufam, ze este bude od teba pytat vsetky udaje z kreditky a aj tie mu zadas. Ja sa nestacim divit....
a kolko za to ponukas? vies, zadarmo to nebude 😉
@viky173 a vedeli by ste to spraviť?
@olino17 tákže s tým máte skúsenosti?
@lussytalulu kdeze 😀 ja nie, ale poznam niekoho, len neviem ci by sa mu s tym chcelo "zabijat" cas
Tak to vysvetlim este do tretice polopatisticky:
Mam mail ucet@hocico.sk na nom heslo Maciatko2000. Tento mail pouzivam uplne vsade, mam ho ako mail na facebook, instagram, modry konik atd ... Najdem supertutibombaspica stranku, ktora za registraciu ponuka modrezneba. Zaregistrujem sa tam a mail dam ucet@hocico.sk a heslo Maciatko2000. Prave som "hackerovi" daroval svoj ucet. "Hacker" len skusi ci sa tym heslom dostane do mailu a cudujsasvete dostane. Hned ho samozrejme zmeni a ide dalej. Na facebook-u potom da ze zabudol heslo, na mail mu pride odkaz na reset hesla a "hackol" facebook ucet. Takto "hackne" vsetky ucty ktore chce a maju uvedeny ten mail. Tie si najde v prijatej poste. A nemusi uz nikde ani skusat heslo Maciatko2000.
Takze on nepouziva ziaden utok, ziadne virusy a podobne ... ako ano da sa aj tak, mas v pocitaci "virus" ktory odchyti prihlasenie do mailu a dalej je to uz to iste, ale na co ak takymto sposobom mu denne pristane v databaze tolko funkcnych uctov ...
Proste ziaden eticky hacker nepomoze, lebo podobne musis odchytit to zmenene heslo do mailu, co si vobec neviem predstavit ako ...
Cize kontaktovat podporu. Idealne ak sa da mailu a az potom rovnako resetovanim hesiel ukradnutych uctov.
Mimochodom ja som si takto nedavno "ukradol" nieci instagram. Po rokoch neuspesneho registrovania na instagram, som uz fakt "potreboval" pozriet jeden ucet. Tak som to skusal trochu dlhsie a zistil som, ze na moj mail uz instagram "existuje". Myslel som ze nejaky z predchadzajucih pokusov ho predsa len vytvoril a dal som si teda poslat reset hesla. Po prihlaseni som zistil, ze tam je nejaky spanielsky (alebo spanielskohovoriaci) ucet aj s fotkami a kamosmi a tak ... proste fakt nechapem, ako mohol mat niekto ucet na moj email. No uz nema.
@esmera50 ak sa vám to ešte nepodarilo, musíte od fotiť celý doklad mne to tiež takto nešlo.
@lussytalulu ako celý doklad? fotila som celý doklad smerom k obrazovke ako kázali, ale furt písali že odfotené nesprávne...vám sa to podarilo odfotiť????
@esmera50 áno, tiež po niekoľkých pokusoch... také zelene políčko by vám malo naskočiť a vtedy to pôjde. Ja som skenovala OP

Facebook je taka super spolahliva a doveryhodna stranka kde kladu doraz na ochranu sukromia ... asi vyhodnotili ze vdaka tym hacknutym uctom je vacsia "interakcia" a predaju takto viacej reklamy, takze smola ... ja keby ze nemam facebook ako jediny kontakt na dcerkynu skolku, tak je uz zruseny a ani tam nepachnem ... za mna je facebook absulutna internetova stoka ... sorry ze som sa tak rozohnil ...
Fotky na internete moze zneuzit hocikto bez toho aby vlastnil ucet. Akakolvek fotka, ktora bola co i len chvilku niekde na internete, je zneuzitelna.