icon

Hľadám etického hackera

esmera50
24. jan 2022

Prosím, je to súrne, mám problém s FB, ktosi mi to hackol, zmenil mi mail aj heslo, prístup má on, hľadám šikovného hackera, ktorý by mi vrátil späť môj FB profil, mám tam 10 rokov spomienok, fotografií, priateľov....A navyše on začína v mojom mene obchodovať a ponúkať ľuďom rozličné veci! Prosím veľmi, ozvite sa mi dakto sem alebo na môj mail: durcova2@post.sk Ďakujem!

Strana
z4
shandy137
2. feb 2025

@babilik dobry den, prosim podarilo sa va m obnovit fc

modrykolibrik
2. feb 2025

Mne sa toto stalo minulý rok. Dotyčný si napísal už druhý email a mňa stále vyhadzovali z profilu.samozrejme hneď stres panika ale podarilo sa mi to obísť. Profil som zachránila za 5 minút bol môj naspat

shandy137
4. feb 2025

@modrykolibrik prosim mozete mi poradit ako?

modrykolibrik
5. feb 2025

@shandy137 napíšte mi SS skusim

lussytalulu
7. feb 2025

@shandy137 pri prvom účte nie ...ale druhý účet bol obnovený. Žiaľ, nepamätám sa ako som postupovala.

esmera50
autor
20. feb 2025

@shandy137 ešte som sa na to nedala

kvetinka_2
11. máj 2025

@esmera50 mne sa toto stalo minulý rok cca v október/november, to mohol byť. Veľmi nepríjemná situácia, všetky priatelia, fotky, spomienky sú preč behom pár sekúnd.🤦Snažila som sa urobiť čokoľvek. Nepomohlo nič, tak som sa na to vykašlala, a už nedôverujem FB (automaticky sa vzťahovalo aj na ig, mala som to prepojené). Bola som zúfalá, dotyčný vypisoval mojim kontaktom.✨Veľmi nepríjemné, ten kto to nezažil nevie. Snažila som sa využiť radu, aj tu, žiaľ neúspešne.🤷

richdio
13. aug 2025
@modrykolibrik

@shandy137 napíšte mi SS skusim

@modrykolibrik môžete mi prosim dať kontakt? Ďakujem

esmera50
autor
15. aug 2025
@richdio

@modrykolibrik môžete mi prosim dať kontakt? Ďakujem

@richdio richdio, ste hacker?

esmera50
autor
2. nov 2025

stále hľadám hackera, meta b. center mi hackol účet! klikla som an nejaký link...prosím, pomožte mi! ozvite sa mi niekto! je to už druhý raz, čo mi vzali fb....mám mail: durcova2@post.sk

shandy137
11. nov 2025
@esmera50

stále hľadám hackera, meta b. center mi hackol účet! klikla som an nejaký link...prosím, pomožte mi! ozvite sa mi niekto! je to už druhý raz, čo mi vzali fb....mám mail: durcova2@post.sk

@esmera50 napiste mi ss

esmera50
autor
11. nov 2025
@shandy137

@esmera50 napiste mi ss

@shandy137 ok, go for it :D

Strana
z4