HP Instant Ink: Skúsenosti a spokojnosť s touto službou?
Ahojte, kúpila som tlačiareň HP a ponúka možnosť Instant Ink. Využili ste túto službu? Boli ste spokojné? Naozaj to prvé 3 mesiace je zadarmo?
Ďakujem za info 🙂
@denden77 ďakujem za odpoveď 🙂 a tlačiareň nejako sama vyhodnotila, že je nízka hladina atramentu a prišiel mail, aby si urobila objednávku? Či ako to funguje? A po troch mesiacoch si naďalej pokračovala s touto službou?
ty, ani toto nesledujem.. myslim, ci posielaju mail 😁 ale v appke to tusim vidis a normalne ti automaticky chodia nove tonery, podla toho ako to tlaciaren vyhodnoti.. je tam aj casova rezerva.. a tiez ti appka tusim ukazuje, ak tam das toner z obchodu a nie od nich..
ja to mam dlhsie, nedeaktivovala som to.. mna jedine, co na tom nebavi, su zlte listky v schranke a cesta na postu 😁 tam sa myslim neda nastavit iny sposob dopravy 🤔
Mam od min.roka,mala som 9 mesiacov zadarmo, teraz platim 4.99, a znizila som na 1.99e,lebo dcera uz nepotrebuje vela tlacit, v tomto mam dodanie tonerov, tlaciaren posiela info ked sa minaju, a pridu mi.
@janka2501 takže ak tomu správne rozumiem cena poštovného je 1,99€ a koľko stoja tonery? Je ich cena výhodnejšia ako keby si objednavala na iných stránkach?
Nie postovne,ale program ktory mam, tam mam 10 ks tlace v tej cene...tonery mi prisli 1x zdarma, a dalsie este neviem cenu...minula sa mi cierny,a farebny toner este mam
@janka2501 aj tak, ďakujem, aktivovala som si to tiež a uvidím

mam.. ale uprimne povedane, netusim ako to bolo.. dako som to nesledovala medzi platbami 😊