icon

Hrackyshop.sk - recenzie

lilian183
13. aug 2020

Máte niekto skúsenosť so stránkou www.hrackyshop.sk?

tripetta
13. aug 2020

Ja by som aj mala skúsenosť, ale odradila ma výška poštovného - 7eur. Čo je celkom dosť si myslím. Inak tam toho majú veľa, dalo by sa povyberať.

lilian183
autor
13. aug 2020

@tripetta to je dosť za poštovné, ani čo chcem toľko nestojí

emkejx
21. mar 2021

ja som tam objednava dva tyzdne dozadu a minuly tyzden nam tovar dosiel. 7e postovne nakolko je to z madarska je smiesne, kedze mozete toho objednat v podstate neurekom aj tonu tovaru :D a aj keby to bola vec o hmotnosti 100g tak cena je OK. Ved to neposielaju z SK skladu, ale z Madarskeho Vacu. Co mne vadilo a znervoznilo ma bola stranka, ktora je v slovencine takej prelozena translatorom a kontakt nie je jednoznacny, resp je len emailovy. Potvrdenie objednavky je divne najma to vyslovenie ze tovar ktory si zakaznik objednal ma/nema obsiahnute dph "Uvedena cena tovaru hruba cena, ktora neobsahuje dan z predaja (DPH) obsahuje!".
Brutal a SOI by si na tom mohla zgustnut...
Ale riskol som to, tovar bol predsa objednany na dobierku, kedze online (aj nastastie) sa to objednat nemusi, cize ak to neprevezmem tak ma to netrapi... ak by kurier pytal inu sumu. Po potvrdeni mi vsak neprisla z eshopu ziadna info ze tovar odoslu resp kedy... iba az od kuriera dpd ze je pre mna balik v preprave od koho... samozrejme k objednavke nie je ziaden doklad. blocek alebo faktua mi v tovare nebola poslana. Ale vzhladom na tovar ktory som objednal a s malou dusickou rozbalil, jednak bol neposkodeny a za dalsie je to tovar ktory sa moze pouzivanim jednoducho poskodit - detska smyklavka, plastove lopticky do bazena, penova 6cm lopta, 14cm lopta, rukavniky jednorozec, vsetko spolu za ani nie 35e. A teda okrem toho dokladu a ziadne info ze objednavku spracovali a posielaju priamo z obchodu som bol s nakupom spokojny, ale urcite by som tam drahy tovar nekupil. Predajnu vo Vaci maju riadnu, je to aj na google street view, ale cudesne je ze v roku 2021 nema hrackaren terminal na platobne karty.