Recenzie na stránku www.kocikyforbaby.sk

iwka678
1. apr 2017

ahojte mate niekto skusenost s touto strankou?chcem si stade objednat kocik ale nenasla som ziadne recenzie na tuto stranku

dankolia
3. apr 2017

@iwka678 ahoj ja som tam objednala kocik 12.4 mi ma prist potom dam info

iwka678
autor
3. apr 2017

@dankolia juuj dakujem velmi by si mi pomohla 🙂

dankolia
12. apr 2017

Ahoj takze dnes mi kociarik prisiel na zivo je velmi krasny je k tomu aj fusak a led svetielka plus plastenka a sietka vsetko v cene.Urcite u mna spokojnost.

iwka678
autor
12. apr 2017

ahoj super tak objednam si aj ja 🙂 naozaj som ti velmi vdacna dakujem krasne

dankolia
12. apr 2017

@iwka678 nieje zaco, mi mame riko brano ocean 😀 Na ich stranke maju velmi pekny vyber kocikov som rada ze som aspon trozku pomohla ahooj.

iwka678
autor
12. apr 2017

@dankolia jej krasny 🙂 ja chcem ten cerveno biely 🙂 riko brano ecco...a este otazocka ak mozem platila si na dobierku alebo vopred?

dankolia
13. apr 2017

@iwka678 Ano nazivo sa mi velmi paci platila som na dobierku. 😊

makakova
28. aug 2018

Ahoj, obnovujem temu, objednavam odtiaľ kocik, ma tu niekto aktualnu skúsenost ? 🙂

lenjara1
3. dec 2018

@makakova ahoj tiez chvem odtiaľ kocik objednať. Objeensla si nakoniec?

dankolia
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
makakova
3. dec 2018

@lenjara1 áno kočík nam doviezli a sme spokojní, dokonca nieje problém s náhradnými dielmi, pretrhla sa nam pláštenka, napísala som im a za týždeň mi zdarma poslali novú. Takze spokojnosť🙂

lenjara1
3. dec 2018

@makakova super, paráda 😉 ďakujem za info

dominikacha
5. dec 2018

Mám kočík Riko Vario a veľmi som spokojná. Objednávala som z kocikyforbaby. Môžem odporučiť každému kto má záujem o kvalitu a pohodlie pre svoje mimčo. Naše mimčo je dosť veľké a stále má dosť pohodlia aj s fusakom, ktorý sme mimochodom dostali ku kočíku zdarma aj rukavičkami na rukoväť aj LED svetielka takže sme pripravení a nič nemusíme dokupovať. Vybavení na všetko a do každého počasia.🙂 a nie je problém ani s náhradnými dielmi. Zadarmo majitelia poslu. Sú veľmi milí a ustretoví. Kočík je veľmi pekný a dostávam zaňho samé chvály. A chválim ho aj ja. Odporúčam všetkým maminkam.

lenjara1
5. dec 2018

@dominikacha som nakoniec obj riko expero. Prave pred hodinou mi volal majiteľ. Veľmi velmi milý. Kočík sice este doma nie je, no presne ma ubezpečoval o tom vsetkom co píšeš. Uz sa neviem dočkať 😊

ketrinzeticka
16. jan 2019

Dobry den
Pridam aj ja svoju skusenost na kocik🙂
Samozrejme Dobra recenzia🙂
Pan mily ustretovy.
Bohata vybava kocika(zimny fusak,svetielka na kocik,plastenka ,sietka na hmyz....)slnecnik🙂
Vyhoda velkej striesky ktora sa da uplne zatiahnut.proti vetru.
Co sa tyka nahradnych dielov (kolesa. .poslu na svoje naklady..aj po skoncni zaruky)
Cize urcite odporucam!!!

svetulik
18. jan 2019

Ja vrelo odporucam... Neskutocna ochota majitela, pomoc, servis vsetko... Kocik prisiel k mojej spokojnosti nadherny... Majitel ochotny vysvetlil vsetky veci kolo neho..naozaj velka spokojnost... Objednavala som cez tuto firmu po zvazeni aj firiem na kociky a tato vyhrala hned po prvom telefonate uz v telefone prijemna ochota a ludskost a to zavazilo... Tak vela stastia dievcata... Sveta

lenkaa3
19. jan 2019

Mame od nich kociar Roan Bass soft, velka spokojnost. Velmi ocenujeme fusak, ktory sme dostali ku kociku uplne zadarmo.
Majitel velmi mily a hlavne ustretovy. Takýto pristup sa v dnesnej dobe nevidi casto. Bezproblemova vymena autosedacky za inu farbu na ich vlastne naklady. Mozeme len odporucat.

viktorko4
22. jan 2019

Aj my sme objednali kočík Roan bass soft a spokojní sme hlavne s veľkostou vanicky. V porovnaní s inými "nákupnými košíkmi "😀. Material tiež výborný. Údržba jednoduchá. Pán majiteľ veľmi prijemny ochotny ústretový človek. Odporúčame zakúpenie kočíka.

petinka693
27. jan 2019

Zdravím Vás, my sme kúpili kočík Adbor Ottis 2018 a sme veľmi spokojní. Objednávali sme celú sadu + vajíčko. Dostali sme k tomu aj dáždnik vo farbe kočíka ktorú sme si vybrali a perfektný fusak, ktory je pekný a hlavne teplý + svetielka.
Objednávka i dodanie bolo bez problemov a komunikácia bola veľmi príjemná. Veľmi oceňujem aj reklamáciu vajíčka tesne pred sviatkami v dohodnutom termíne aj napriek vážnym problémom, ktoré majiteľ zažil počas rozvozu termín majiteľ dodržal! Je seriózny a velmi priateľský, vrelo odporúčame 🙂 Ďakujeme Vám

martinatimi89
27. jan 2019

Ano mam objednali sme si odtial kocik. Sme s jim spokojny tak isto s jednanim, rychlost dodania, komunikacia a tak isto sme si teraz objednali nahradne diely a znova komunikacia rychla super a dorucenie bolo tak isto behom par dni. Kocik manzelovi pomohol odniest az do bytu nakolko ja som uz mala velke brucho, vysvetlil co kde je nakolko sme brali trojkombinaciu a prerobenie vajicka na ISOFIX nam tiez spravil zadarmo. Samozrejme fusak, dazdnik, plastenka, sietka a ledky boli k tomu a vsetko gratis. Takze za mna iba SUPER SUPER SUPER velmi odporucam!!!!

ketrinzeticka
27. jan 2019

@martinatimi89 aky matw kocik?

soviatko
5. feb 2019

Veľmi rada píšem pozitívnu odozvu a tento eshop si ju plným právom zaslúži. Už keď sme plánovali bábätko, mala som vyhliadnutý kočík, o ktorom som vždy snívala. Prezrela som viacero stránok a po dlhom rozhodovaní som skúsila túto. Výborná telefonická komunikácia s majiteľom, overenie dostupnosti vybraného modelu, super cena, mnoho darčekov ku kočíku, presná doba doručenia, možnosť výberu platby vopred alebo pri dodaní, ešte aj kuriér mi škatuľu doniesol priamo do bytu, keďže vážila 23 kíl a ja som bola v 7. mesiaci. Kočík je parádny, priestranný, synček má 10 mesiacov a stále sa zmestí do vaničky. Najviac ma teší, že ma pri prechádzkach zastavujú iné maminy a kočík mi chvália, že je krásny. Taktiež musím pochváliť aj servis. V piatok som mala defekt, v sobotu som napísala majiteľovi o nové duše, obratom mi odpísal že v pondelok posiela dve náhradné, ktoré mám zdarma a dnes (utorok) mi prišli. Za mňa top. Taká ochota sa len tak nevidí. Odporúčam všetkými desiatimi.

karkulka888
10. feb 2019

Zdravím Vás všetky tehulky už tu bolo všetko spomenuté ohľadom stránky www.kocikyforbaby.sk My sme mali objednaný kočík riko Vario Grey Fox s autosedačkou.Doplnky sme dostali ako bolo sľúbené čiže bombový zateplený fusák,rukavice v tom istom strihu a fazóne ako fusák,ďalej sme dostali pláštenku,sieťku,tašku,led svietidlá,slnečník za dopravu sme neplatili ešte nám to vyniesli na 4 poschodie keď že manžel bol v práci a výťah nemáme.Bežne vám tovar nechajú v chodbičke pri v chode a to je všetko,že to nie je ich práca nám to vyniesť na 4 posch.Nám to proste vyniesli.Kočík používame zatiaľ iba pol roka ale už sme museli riešiť defekt na kolese.Po telefonickom rozhovore nám hneď ten den bola bezplatne zaslaná nová náhradná duša z tým že majiteľ nám prisľúbil že za každým keď dostaneme defekt tak nám bezplatne pošle bezplatne dušu.Uvydíme,ale jeho vystupovanie bolo na veľmi vysokej úrovni,prvú dušu na hneď odoslal,tovar bol zabezpečený v deklarovanom termíne,báli sme sa či dostaneme všetky darčeky,všetko sme dostali čiže jednoznačne doporučujeme tuto stránku na nie 100 ale 1000 percent.Pre kúpou kočíka sme si pozerali aj iné recenzie ale v jednom prípade tam boli veľmi veľmi zlé recenzie,pri niektorých si trebalo dokupovať také základné veci ako je pláštenka a sieťka a vo vätšine prípadov aby ste dostali dopravu zdarma tak trebalo vopred posielať peniaze na účet.To by sme neposlali ani náhodou.V tejto firme vedia ako to robiť,inač čo sa týka samotného kočíka je úplne super,veľká vanička,dobré pruženie,dobré sa skladá,je veľmi pekný na oko.Aj webová stránka je veľmi pekná,pekné popisy,veľa fotiek aj videí,je hlavne veľmi priehľadná.V každom prípade ďakujeme za pekný kočík a určite všetkým doporučujeme kúpu z tejto stránky.

spolupraca1
11. feb 2019

Ahojte, vďaka tomuto obchodu mám jedinečný kočík v meste. Môj čierno-biely bodkovaný kočík vyvoláva obdiv okoloidúcich. Rýchlosť doručenia, cena ako aj veľmi dorbá komunikácia ma presvedčili o tom, že som spravila veľmi dobre keď som si vybrala tento obchod (aj keď sa to stálo náhodou). Okrem kočíka ako súčasť balíka som dostala aj rôzne darčeky, ktoré ma milo prekvapili (ako napr.fusak, hračky, ledsvetlá, sieťky.. ani neviem vymenovať, čo všetko)..🙂 Majiteľ je naozaj milý a čo je dôležitý ústretový. Ráno som ho zavolala, že mám menší problém s kočíkom a za 8 hodín to bolo opravené- a úplne zadarmo. No kto by to urobil v dnršnom dobe. Kedy som potrebovala rukavice ku kočíku, zase len stačilo ho zavolať a hneď som mala. Opäť môžem len potvrdiť, že som urobila naozaj dobrý obchod...Vrelo odporúčam budúcim mamičkám.

erika217
12. feb 2019

Vrelo odporucam tento internetovy obchod.Mam odtial kocik Baby Merc Faster 2 style s ktorym som nesmierne spokojna.Pristup pana veduceho je obdivuhodny.Je to mily,ustretovy clovek a takych ludi je v dnesnej dobe malo.Ked som potrebovala pomoct hned sa toho ujal a poradil mi.Vyborny internetovy obchod ktory poskytuje zakaznikovi mnozstvo veci ako je aj zabezpecenie potrebnych dielov a prislusenstva ku kocikom.Konkretne mi pan majitel zaslal potrebnu suciastku ,ktoru pri kupe kocika z jeho firmy mate bezplatne cize ja som s tymto obchodom maximalne spokojna.Urcite budem obchod odporucat priatelom a znamym a je to vyborna volba dalsich nakupov do buducna aj pre mna.Dakujem este raz veducemu tohto obchodu za profesionalny pristup a vybavenie mojich poziadaviek a nech sa mu v zivote a praci aj nadalej dari ;)

mimi2641995
23. feb 2019

Odporúčam. Kúpu kočíku som neolutovala. Máme Riko Brano oceán blue a je úžasný. Ľahko sa s ním manipuluje. A čo sa tyka predajcov a prístupu k zákazníkom sú na nezaplatenie.

motylik1717
4. apr 2019

Jednoznačne odporúčam, mám kočík Roan Bass soft a som veľmi spokojná kupovala som ho pred dvomi rokmi a stále je krásny a dobre slúži, malý sa v ňom vozí doteraz, čo je dôkaz, že kočík je veľký a priestranný, tiež sme dostali bohaté príslušenstvo ako fusak, slnečník, rukavice, pláštenku úplne zdarma, čo je málo kde 😊, pán majiteľ je veľmi milý a ochotný keď som mu napísala po dvoch rokoch, že sa mi zlomila súčiastka na blokovanie kolies hneď mi poslal nadradené uplne zdarma aj keď mi už skončila záručná doba. Veľmi si cením jeho ochotu a ústretovosť lebo v dnešnej dobe sa to len tak nevidí. Som rada, že som si kúpila kočík z ich stránky a určite len odporúčam, neoľutujete 😉

12martina123
21. apr 2019

Ahojte... Vrelo odporúčam stránku www.kocikyforbaby.sk 👍👍 som spokojná v novembri mi kočík pan doviezol až domov poskladal ukázal co ako.. 😊 Doplnky co boli ku kočíku potešili a všetko bolo v cene 🙂 z reklamáciou žiadny problém nebol pan bol ochotný hneď súčiastku poslať. Objednávala som kočík Riko Vario olive 🙂👍

malinka04
6. máj 2019

Aj ja sa pripájam pred 2a pol rokom som túto stránku našla na nete objednala kočík 3 komb.Rafpol Largo veľmi milý,ústretový pán priviezol kočík neskôr som sa rozhodla že by som chcela ešte ďalšie kolesá zavolala som mu je proste úžasný do týždňa boli doma 😍 za mňa jednoznačne ANO vrelo odporúčam 🤗