icon

Internetový obchod mancini.sk

lastqueen
15. okt 2023

Dobrý večer máte niekto skúsenosti s internetovým obchodom MANCINI.SK
Majú tam niečo čo by som pridala do svojho šatníka len nemám s tým obchodom žiadne skúsenosti za rady vo pred ďakujem 🙂

maranco
29. máj 2025
@lenka8430

@maranco kartou som platila

@lenka8430 ak si platila kartou a nepríde to do sľubovaných 4 mesiacov môžeš využiť chargeback

15macko11
30. máj 2025
@lenka8430

@maranco kartou som platila

@lenka8430 mam normalne aj potvrdenie za uhradu cla sa zasielku

maranco
30. máj 2025
@15macko11

@lenka8430 mam normalne aj potvrdenie za uhradu cla sa zasielku

rebeka360
7. jún 2025

@lastqueen...najhorší obchod,už aj peši by došiel z ciny skôr ako od nich,už druhý krát som naletela

didaemka
9. jún 2025

Tak ja som dnes skoro odpadla!!! Po 2 podaniach reklamácie, potom žiadnej komunikácii od nich asi mesiac, mi prišla platba naspäť za nedodaný tovar!
Objednávka bola zadaná 17.12.2024! Od cca. marca riešim reklamáciu a dnes je 9. jún 2025! Zázrak sa stal! 🙂

maranco
9. jún 2025
@didaemka

Tak ja som dnes skoro odpadla!!! Po 2 podaniach reklamácie, potom žiadnej komunikácii od nich asi mesiac, mi prišla platba naspäť za nedodaný tovar!
Objednávka bola zadaná 17.12.2024! Od cca. marca riešim reklamáciu a dnes je 9. jún 2025! Zázrak sa stal! 🙂

@didaemka nedala si im pokoj tak to nakoniec objednali

rebeka360
9. jún 2025
@didaemka

@didaemka ...wau,to nie je ani možné, stal sa zázrak,tiež s nimi riešim a výsledok nulový, robia mŕtveho brúka...🤑🤑🤑dúfam, že sa ľudia poučia,od.nebudu od nich kupovat

didaemka
10. jún 2025
@rebeka360

@didaemka ...wau,to nie je ani možné, stal sa zázrak,tiež s nimi riešim a výsledok nulový, robia mŕtveho brúka...🤑🤑🤑dúfam, že sa ľudia poučia,od.nebudu od nich kupovat

@rebeka360 no ja som sa dostatočne poučila veru. Ale teda fakt zázrak. Ale ľudia, podávajte reklamácie, stále to dopytujte a vrátia vám raz tie peniaze. Možno po polroku ako mne, ale hádam vrátia. U mňa sa jednalo o 50€, tak potešilo.
Oni sa spoliehajú asi na to, že tí objednávatelia na to zabudnú a nebudú riešiť alebo čo. A ten, kto sa neozve, tak neriešia. Držím všetkým palce, aby dostali späť svoje peniaze alebo objednaný tovar

didaemka
10. jún 2025
@maranco

@didaemka nedala si im pokoj tak to nakoniec objednali

@maranco vrátili mi peniaze, takže som spokojná... i keď to trvalo pol roka!

maranco
10. jún 2025
@didaemka

@rebeka360 no ja som sa dostatočne poučila veru. Ale teda fakt zázrak. Ale ľudia, podávajte reklamácie, stále to dopytujte a vrátia vám raz tie peniaze. Možno po polroku ako mne, ale hádam vrátia. U mňa sa jednalo o 50€, tak potešilo.
Oni sa spoliehajú asi na to, že tí objednávatelia na to zabudnú a nebudú riešiť alebo čo. A ten, kto sa neozve, tak neriešia. Držím všetkým palce, aby dostali späť svoje peniaze alebo objednaný tovar

@didaemka super, platila si kartou alebo prevodom na ich účet?

rebeka360
10. jún 2025
@didaemka

@didaemka ...super mam radosť,že Ti peniažky vrátili, ja neviem ci príde tovar alebo čo...písala som aj na fb aby si dávali baby pozor a neobjednavali odtial...

15macko11
11. jún 2025

Napisali mi, ze mi vraj vratia do 10dni ten poplatok 😂😂😂

nesazach
18. jún 2025

@lastqueen dobrý deň . Prosím Vás ako postupovať keď mi tovar neprišiel v danú lehotu čo mal prísť a chcela by som peniaze späť . Písala som oficiálne aj reklamáciu a nič . Tak ako ste postupovali prosím vy všetci čo Vám vrátili nakoniec peniaze ? Ďakujem

maranco
18. jún 2025
@nesazach

@lastqueen dobrý deň . Prosím Vás ako postupovať keď mi tovar neprišiel v danú lehotu čo mal prísť a chcela by som peniaze späť . Písala som oficiálne aj reklamáciu a nič . Tak ako ste postupovali prosím vy všetci čo Vám vrátili nakoniec peniaze ? Ďakujem

@nesazach platila si kartou alebo prevodom na účet? už prešla dojednaná dodacia lehota 120 dní od objednania?

rebeka360
18. jún 2025

Dievčatá, tovar dnes prišiel ale musela som zaplatiť ešte aj clo,už nikdy viac ...😥🤑🤑

rebeka360
18. jún 2025
@15macko11

Napisali mi, ze mi vraj vratia do 10dni ten poplatok 😂😂😂

@15macko11 ..len sa tešte, aj mne písali a nič až dnes.prisiel tovar ale musela som zaplatiť clo!!!

maranco
18. jún 2025
@rebeka360

Dievčatá, tovar dnes prišiel ale musela som zaplatiť ešte aj clo,už nikdy viac ...😥🤑🤑

@rebeka360 clo si neplatila a ten poplatok pošte za spracovanie zásielky si pýtaj vrátiť od obchodu, vraj ho preplatia

15macko11
18. jún 2025
@maranco

@rebeka360 clo si neplatila a ten poplatok pošte za spracovanie zásielky si pýtaj vrátiť od obchodu, vraj ho preplatia

@maranco ano dolozite potvrdenie a preplatia vam, mne preplatili ked som poslala potvrdenie, ale uz nikdy od nich...

nesazach
19. jún 2025
@maranco

@nesazach platila si kartou alebo prevodom na účet? už prešla dojednaná dodacia lehota 120 dní od objednania?

@maranco prevodom na účet . Už preslo viac jak 120 dní.

maranco
19. jún 2025
@nesazach

@maranco prevodom na účet . Už preslo viac jak 120 dní.

@nesazach tak len ich pravidelne otravovať, alebo napísať na Ministerstvo hospodárstva Spojených arabských emirátov https://www.moec.gov.ae/en/ alebo prostredníctvom lokálneho orgánu dozoru na nižšie uvedenej adrese
Business Village
Department of Economic Development
Dubai
P.O.Box 13223
Dubai
UAE

didaemka
19. jún 2025
@maranco

@didaemka super, platila si kartou alebo prevodom na ich účet?

@maranco platila som kartou

rebeka360
19. jún 2025
@15macko11

@maranco ano dolozite potvrdenie a preplatia vam, mne preplatili ked som poslala potvrdenie, ale uz nikdy od nich...

@15macko11 ...a to mam poslať to potvrdenie,cobsom zaplatila.za clo????

rebeka360
19. jún 2025

@lastqueen...už nikdy.v živote, určite neodporucam

ivika99
22. okt 2025

Varovanie pre všetkých potenciálnych zákazníkov! Internetový obchod Mancini.sk považujem za podvodný. som si z tohto e-shopu objednala tovar za 20) €. Dnes, po takmer (3) mesiacoch, nemám ani tovar, ani peniaze.
Napriek opakovanej komunikácii a žiadosti o vrátenie peňazí (prípadne uveďte, ako komunikácia prebiehala, napr. „napriek opakovaným e-mailom“) zostal obchod nečinný. Komunikácia s ich zákazníckym servisom bola neúčinná a peniaze mi nikdy nevrátili. Až keď som ich pohrozil, že sa obrátim na Slovenskú obchodnú inšpekciu (SOI), poslali reklamačný formulár, ale peniaze stále neprišli.
Ako viacerí nespokojní zákazníci potvrdili na internetových fórach a sociálnych sieťach, zdá sa, že ide o bežnú prax tohto e-shopu, ktorý predáva tovar s veľkou prirážkou a často ho ani nedoručí. Oficiálne upozornenia od SOI a Európskeho spotrebiteľského centra to len potvrdzujú.
Dôrazne neodporúčam nakupovať na tejto stránke, ak nechcete prísť o peniaze a čas.“

drimajova
23. okt 2025
@ivika99

Varovanie pre všetkých potenciálnych zákazníkov! Internetový obchod Mancini.sk považujem za podvodný. som si z tohto e-shopu objednala tovar za 20) €. Dnes, po takmer (3) mesiacoch, nemám ani tovar, ani peniaze.
Napriek opakovanej komunikácii a žiadosti o vrátenie peňazí (prípadne uveďte, ako komunikácia prebiehala, napr. „napriek opakovaným e-mailom“) zostal obchod nečinný. Komunikácia s ich zákazníckym servisom bola neúčinná a peniaze mi nikdy nevrátili. Až keď som ich pohrozil, že sa obrátim na Slovenskú obchodnú inšpekciu (SOI), poslali reklamačný formulár, ale peniaze stále neprišli.
Ako viacerí nespokojní zákazníci potvrdili na internetových fórach a sociálnych sieťach, zdá sa, že ide o bežnú prax tohto e-shopu, ktorý predáva tovar s veľkou prirážkou a často ho ani nedoručí. Oficiálne upozornenia od SOI a Európskeho spotrebiteľského centra to len potvrdzujú.
Dôrazne neodporúčam nakupovať na tejto stránke, ak nechcete prísť o peniaze a čas.“

@ivika99 plačem si tu ... alebo si mám radšej niečo otrepať o hlavu, lebo som si túto firmu nepreverila ešte pred nákupom u nich?!
Objednala som síce len minulý týždeň a na emailový dotaz mi odpovedali hneď na druhý deň, tak som zvedavá, či niekedy uvidím objednaný tovar 😭

wecenko
25. okt 2025

Škoda že som si neprečítala túto diskusiu skôr. Tiež som od nich objednala. Písali že rýchle dodanie. Objednávku som robila 24.8. a tovar prišiel presne za 2 mesiace. Teda ešte je na pošte kde musím ešte doplatiť 3.97€. Celú dobu som ani nevedela či mi niečo príde. Vôbec nekomunikujú. To si radšej objednám z temu. Mám to do týždňa doma a viem kde sa ten balík presne nachádza.

ivan2210
25. okt 2025
@evinkac

@lastqueen dobry den, mne dnes "konecne" prisla od nich zasielka. Naramok na hodinky, zaplatila som ju 23.8 a prislo mi to dnes 19.10. Oni to objednavaju z Ciny, co som nevedela🤦‍♀️, pisu ze doprava zadarmo, to bolo, ale treba zaplatit clo, co nikde uvedene nebolo a keby som vedela, tak z Ciny si viem objednat aj sama. Za mna nikdy viac.

@evinkac presne mám takú istú skúsenosť. Hodinky Smart Band 8 som objednal a zaplatil16.8.2025 13,28 eur a prišli mi 24.10.2025 a to som ešte doplatil colný dlh 5,95 eur. Tiež od nich nekupujem už viac nič.

maranco
25. okt 2025
@ivan2210

@evinkac presne mám takú istú skúsenosť. Hodinky Smart Band 8 som objednal a zaplatil16.8.2025 13,28 eur a prišli mi 24.10.2025 a to som ešte doplatil colný dlh 5,95 eur. Tiež od nich nekupujem už viac nič.

@ivan2210 pošta s tebou vybabrala, clo sa platí pri hodnote tovaru nad 150€

ivan2210
29. okt 2025
@maranco

@ivan2210 pošta s tebou vybabrala, clo sa platí pri hodnote tovaru nad 150€

@maranco nech si užijú. Keby som nezaplatil, tak by ich pošta vrátila.

ivan2210
29. okt 2025
@ivan2210

@maranco nech si užijú. Keby som nezaplatil, tak by ich pošta vrátila.

@ivan2210 Takže to nebol colný dlh, ale manipulačný poplatok Slovenskej pošty.