icon

Iveta Malachovská - Dámsky klub

11. jan 2023

Ahojte pozeram na rtvs damsky klub, pozeram to casto. Dlho som spozorovala aka je Iveta divna, taka strhana, viac menej neprofesionalne spravanie, skace do reci, stale pozera niekam do blba, obcas ma aj nepripustne otazky, je taka svojska, stale nieco robi rukami, clovek by povedal ze na nieco fici 😂😂😂😂😂

Strana
z2
eludka
11. jan 2023

@lazzo no ukaz svoju figuru, tu sa uspech neodpusta :7

gab
11. jan 2023

na jej vek vyzera v celku dobre, kazdy starneme, aj ked su typy zien, co starnu s graciou. Co mi na nej vadi - jej skakanie do reci, afektovanie a neda hosta ani poriadne rozpravat, ale nie vyzor.

deti95060810
11. jan 2023

@babulkomale nazvať ženu kravou... to tiež nie je moc slušné...

babulkomale
11. jan 2023

@deti95060810 to je pravda, ale ani ona nie je slusna. Musi mat stale solo, aj nad odbornikmi sa snazi mat navrch. Otras.

diaszoky
11. jan 2023

Ano skace do reci uz dlho

titla
11. jan 2023

@babulkomale To, ze sa Ti nepaci ako moderatorka je tvoj nazor a mas nan pravo, tak ako mas moznost TV vypnut, ked ju vidis na obrazovke, ale nazyvat ju kravou je cez ciaru.
A to nie som Ivetin fanusik.

animus
11. jan 2023

@babulkomale je veľa žien, ktoré robia svoje povolanie na prd. Je to taký istý človek ako každý iný. To, že je vidieť v tv z nej ešte nerobí iný živočíšny druh a má rovnako nárok na chyby ako napr. predavačka, ktorá sa tvári kyslo a dáva človeku najavo, že ju obťažuje tým že si prišiel nakúpiť.

galioska
11. jan 2023

@dominikamacakova tiez ma to napadlo, aspon nieje napichana ako figurina. Sak teraz maju potrebu do seba davat kadeco uz pubertiacky...

babulkomale
11. jan 2023

@titla nemam TV, ale vidim ze od cias minulych sa malo zmenilo.

mladena
11. jan 2023

Tento program cielene nevyhľadávam, ale občas na neho narazím, áno zaujímavé že myslela som, že to iba mňa tak irituje, totiž akoby sa táto pani neustále ponáhľala a bola v napätí, neviem tiež načo si do toho programu dajú naraz toľko tém, že potom neustále kontrolujú čas a nenechajú hosťa dokončiť čo začal, ale ho poháňajú, čo sa týka napríklad aj receptov.
Je samozrejme povrchné niekoho uražlivo komentovať na internete, ja iba konštatujem čo som si všimla, každopádne verejne známe osoby by sa s tým asi mali zmieriť, že aj to sa deje počas ich vystupovania na verejnosti a nie je to nelegálne. Tiež si myslím že zarábať celé roky na dosť nudnom programe ktorý malokto vôbec ocení je dobrý spôsob obživy.
Ale pamätám si, keď raz asi 10 r dozadu prišla k nám do roboty na recepciu a tak milo sa predstavila- Malachovská, to som si cenila, pretože viac krát keď k nám prišiel niekto známi či herec, napr. Vajda a tváril sa ako odutý pánbožko s tým, že my by sme snád automaticky mali vedieť kto to je. Pritom ja sa o celý tento ich svet zaujímam menej ako o Ekvádor.

alanko20
11. jan 2023

Nesledujem tieto programy, žiadne moderatorky ani moderátorov, a nemusí ma trápiť, kto ako vyzerá 🙂

marca12
11. jan 2023

Ona bola vzdy taka vyrecna a hlavne ma tazke obdobie. Boli ukazkovym parom,vidno ako s muzom lubia a do toho prisla jeho choroba,ktora nie je lahka nielen,co sa telesnej schranky tyka,ale aj po psychickej stranke. Si zober,ze zrazu nemozes vykonavat svoju oblubenu pracu,nemozes plnohodnotne cestovat a urcite tato psychicka nepohoda vplyva aj na vztah. Na niekom sa problemy prejavia v tvari a na postave a na niekom vobec nevidno trapenie. Ja som tiez typ cloveka,na ktorom hned vidno,ze ma nieco trapi. A ona svoj vek vyzera dobre. Neviem,co kazdy stale riesi vyzor.

alenka58
11. jan 2023

relácia je veľmi dobrá na to aké programy sú v TV toto je naozaj pozerateľné

ttonicum
11. jan 2023

A kto by nebol strhany, ked ma choreho muza a este sa jej dcera rozvadza?

ahhola
11. jan 2023

Ivett ma ešte nádej, na vyzdravenie jm, kila vyzerá plodná, takže na vnucence. To taká Zdena už teraz je len slepá vetva rodu.

dagmarovita
Autor odpoveď zmazal
eludka
12. jan 2023

@mladena mne DK nepripada nudny, ked som bola na materskej, pozerala som denne

Strana
z2