Oslovenie v klube narušilo dôveru vo vzťahu

3. nov 2025

Len v skratke po strasne dlhej dobe sme isli s babami na damsku jazdu do klubu. Nie som zrovna typ ktory chodi po vonku atd. Skor uprednostujem domace prostredie alebo kaviaren. No k veci, boli sme teda v tom klube bavili sme sa a samozrejme , ze obcas za nami prisli nejaki muzi. A teda konkretne za mnou prisiel vyrazne mladsi muz a pozval ma na drink . Zobrala som to dost vtipne a prijala som to. Prehodili sme par viet podakovala som mu a odisla spat za kamoskami. Samozrejme , ze mi to aj zalichotilo kedze mi typol o 10 rokov menej.
No takze toto som povedala mojmu partnerovi doma ako vtipnu prihodu , ze sa ma pokusil zbalit “zajacik” ale teraz pocuvam len vycitky. Citim sa kvoli tomu trapne aj ma to mrzi lebo nikdy by som ho nepodviedla. Asi som si to mohla odpustit 🙄 Myslim , ze to asi narusilo jeho doveru ku mne a mam strach , ze to teraz budem mat na taniery stale. A este tie reci , ze aj on to teda bude robit, nech si najdem mladsieho ked sa mi to tak paci.. No asi som sa potrebovala len postazovat a teda pocut nazor ci ma partner pravdu a prehnala som to ?

kiki68
3. nov 2025

@anonym_autor oida, utrpelo muzske ego tazku porazku 😂

madeincssr
3. nov 2025

@anonym_autor nikdy nehovor nikdy. Tieto panske ci damske jazdy, divoke tanecky, alkohol... su pre zadanych ludi vysoko rizikove, treba si to priznat. Predstav si, ze by on bol na panskej jazde a pozvala by ho na drink nejaka pipka... bolo by to pre teba v pohode?

anonym_c96811
3. nov 2025

Zalichotilo ti to, to chápem. Ale načo si mu to hovorila? Mužské ego neznesie takéto "vtipné" príhody. Nabudúce mu nič nevrav 🙂

lindous
3. nov 2025

Keď som s babami, venujeme sa sebe a neriešime chlapov naokolo, na drinky sa pozývať nenechám, to bolo naozaj trochu zbytočné a teda tiež by mi nepadlo dobre, keby sa muž vrátil z akcie a rozprával mi ako sa okolo neho nejaká mladica vykrúcala... ale dokoola sa tým oháňať mi príde až ako prehnaná reakcia, že nebol nadšený chápem, ale dalo sa to vykomunikovať bez toho

mandzula
3. nov 2025

Chápem, že ti to pošteklilo ego, ale mužovi si sa tým chváliť nemala. Čo si tým vlastne chcela dosiahnuť? Aby videl, akú má doma neodolateľnú samicu? To je trošku detinské.

autor
3. nov 2025
@madeincssr

@anonym_autor nikdy nehovor nikdy. Tieto panske ci damske jazdy, divoke tanecky, alkohol... su pre zadanych ludi vysoko rizikove, treba si to priznat. Predstav si, ze by on bol na panskej jazde a pozvala by ho na drink nejaka pipka... bolo by to pre teba v pohode?

@madeincssr samozrejme , ze som sa na to pozrela aj z tejto strany , preto pisem , ze ma to mrzi a , ze som si to mohla odpustit. Ale zas si nemyslim , ze by som taku hlupost partnerovi vycitala mesiac v kuse.

cyneric
3. nov 2025

Nespravila si nič zlé ani si sa nijakým spôsobom neprehrešila, keď tvoj pán domáci nevie zniesť predstavu že nie je jediný človek na tejto planéte komu sa páčiš, tak má jednoducho smolu. Človek ktorý si je istý vo vzťahu nemá potrebu riešiť “hej čo ak sa zjaví iný človek a čo ak niekoho uvidí alebo sa na ňu niekto pozrie alebo sa jej prihovorí”. Nie si ani predmet ani majetok. 🙂

anonym_468c3e
3. nov 2025

Toto su take veci na com sa zasmejte s kamoskami ale mna napr take veci tiez zranuju. Tiez ma zamrzelo ked mi manzel vtipne poznamenal ze po nom isla mlada z prace, akoze viem ze je pritazlivy pre zeny. Viem ze niesom uz najmladsia a nemozem s nimi sutazit a je mi neprijemne ze mi nieco take povie, lebo nechapem na co to je dobre. Ved by mu malo stacit ze ho chcem ja, vsetko ostatne nech si necha pre seba. A to vobec niesom ziarliva ani neriesim avoje ego ale ma to zamrzelo ze co tym mne chcel povedat. Niekedy je dobre mysliet na to ze mozme zranit niekoho city

anonym_1cad07
3. nov 2025

myslím si, že ho neurazilo to, že ťa nejaký chlap pozval na drink (pozornosť cudzieho muža), ale to, že si jeho pozvanie prijala a išla si s ním preč od kamarátok flirtovať (a áno, ak prijmem drink od iného muža, je to jasný signál, že „zvažujem pokračovanie“)
je hlúpe hovoriť to manželovi, keďže sa to už stalo.

madeincssr
3. nov 2025
@anonym_1cad07

myslím si, že ho neurazilo to, že ťa nejaký chlap pozval na drink (pozornosť cudzieho muža), ale to, že si jeho pozvanie prijala a išla si s ním preč od kamarátok flirtovať (a áno, ak prijmem drink od iného muža, je to jasný signál, že „zvažujem pokračovanie“)
je hlúpe hovoriť to manželovi, keďže sa to už stalo.

@anonym_autor nooo uz vidim to tvoje pokojne vykomunikovanie (a nasledne hodenie za hlavu), keby to vyparatil tvoj partner/manzel 😁. Ale mozno sa mylim a si s takym niecim naozaj vyrovnana a beries to v pohode.

Opravujem chybu - moja reakcia bola na AUTORKU, nie na citovanu prispievatelku

anonym_feca93
3. nov 2025

@anonym_autor Takže si sa len odtrhla od kamošiek a dala s ním drink (darcek) a vrátila sa späť ku kamoškám. Hlavný problém, prečo ti to vyhadzuje na oči, je ten, že to nepokladáš za problém ani za chybu, ale myslíš si, že je to normálne. Tým si vlastne jasne povedala, že to spravíš aj nabudúce... vôbec sa nedivím jeho reakcii. On už teraz vidí, ako keď nabudúce pôjdeš s kamoškami, čo všetko sa môže stať. Určite si mu to odprezentovala s nadšením podľa toho, ako píšeš.
Z mužského hľadiska je to to isté, akoby on šiel s kamošmi a pozval by nejakú mladšiu ženu na drink, odtrhol sa od nich, dal drink a vrátil sa ku kamošom. Týmto si mu vlastne povedala, že sa necítiš vo vzťahu dosť šťastná/istá a musíš počúvať lichôtky od cudzích chlapov, čo sa ťa snažia baliť, a prijímať od nich drinky (čo je inými slovami darček). Chcel by som vidieť teba, čo by si hovorila, keby on niečo kúpil nejakej inej žene. Nemá to nič s mužským egom. Je veľmi dobre, že si mu to povedala, len si to mala odprezentovať skôr ako chybu...

maminkadeticiek
3. nov 2025

Toto je typ co ma mindraky a preto ziarli a bude ziarlit.Red flag

lindous
3. nov 2025
@madeincssr

@anonym_autor nooo uz vidim to tvoje pokojne vykomunikovanie (a nasledne hodenie za hlavu), keby to vyparatil tvoj partner/manzel 😁. Ale mozno sa mylim a si s takym niecim naozaj vyrovnana a beries to v pohode.

Opravujem chybu - moja reakcia bola na AUTORKU, nie na citovanu prispievatelku

@madeincssr tak ono, čo na tom budeš riešiť mesiac? My sme naozaj žiadny problém ešte neriešili takto dlho, jeden rozhovor fakt bohato stačí o tejto téme a reči ako “nájdi si mladšieho”, “spravím to aj ja” sú úplne detinské… ako píšem, nepadlo by mi to dobre, určite by sme to prebrali, ale zas svet by sa mi kvôli tomu nezrútil a na vzťah má väčší vplyv toto nekonečné vyrývanie ako jedno pozvanie na drink…

sense
3. nov 2025

No neviem , ja by som nechcela počuť od chlapa ktorý ide s kamošmi na pivo, že ho nejaká 20 pozvala na drink a on išiel. Myslím že ty by si tiež nebola nadšená.
Chápem že ti to polichotilo , komu nie...ale pokiaľ idem s kamoškami na drink idem pokecat a nie "na lov" alebo sa nechať pozývať inými chlapmi

anonym_dd01f4
3. nov 2025

Ufff no neviem ale ja sa mu necudujem ani mne by sa nepáčilo, že frajer ide von s chalanmi a cudzia baba ho pozve na drink a on neodmietne
Nechápem dôvod ísť s cudzím na drink čo zjavne ide po tebe

anonym_dd01f4
3. nov 2025

A ty máš strach,ze to budeš,, počúvať,,
No neviem fakt ale podľa mňa to ok nieje ani to ako sa k tomu stavias
možno aj on to zacne robiť a máte vymaľované na pekny koniec vzťahu
Môj názor

januska12323
3. nov 2025

Som na jeho strane, keď už si prijala pozvanie nemala si to chlapovi hovoriť, načo?

bystrozraky
3. nov 2025
@lindous

@madeincssr tak ono, čo na tom budeš riešiť mesiac? My sme naozaj žiadny problém ešte neriešili takto dlho, jeden rozhovor fakt bohato stačí o tejto téme a reči ako “nájdi si mladšieho”, “spravím to aj ja” sú úplne detinské… ako píšem, nepadlo by mi to dobre, určite by sme to prebrali, ale zas svet by sa mi kvôli tomu nezrútil a na vzťah má väčší vplyv toto nekonečné vyrývanie ako jedno pozvanie na drink…

@lindous Myslím, že sa to deje len preto, že ona v tom nevidí žiaden problém. Práve naopak, je nadšená lichôtkami. Ak by to videla vo svetle „stalo sa a nebolo to najlepšie rozhodnutie odtrhnúť sa od kamošík a ísť s ním na drink“, tak by to asi dopadlo oveľa lepšie.

bystrozraky
3. nov 2025
@januska12323

Som na jeho strane, keď už si prijala pozvanie nemala si to chlapovi hovoriť, načo?

@januska12323 No neviem, ak by sa to dozvedel neskôr od tých kamošiek, alebo ešte horšie – od priateľov jednej z kamošiek, čo tam boli, tak by to bolo oveľa horšie 🙂

lindous
3. nov 2025
@bystrozraky

@lindous Myslím, že sa to deje len preto, že ona v tom nevidí žiaden problém. Práve naopak, je nadšená lichôtkami. Ak by to videla vo svetle „stalo sa a nebolo to najlepšie rozhodnutie odtrhnúť sa od kamošík a ísť s ním na drink“, tak by to asi dopadlo oveľa lepšie.

@bystrozraky píše, že sa kvôli tomu cíti zle, že ju to mrzí a je jej to trápne, tak hádam to povedala aj jemu a úprimne sa ospravedlnila… a neviem čo viac chce tým rýpaním jej partner dosiahnuť, čas nevráti a čo s tým ďalej teda? Ako by to mali teraz riešiť? Lebo neustále hádanie sa kvôli tomu určite neprospeje ničomu

anonym_e3d6b0
3. nov 2025

Choré, za mňa hovoriť toto svojmu frajerovi.Asi nemáš bohvieaké sebavedomie ...keď to potrebuješ niekomu hovoriť aby si si zvýšila hodnotu 🙂balilo a báli ma x muzov ale v živote som nemala potrebu to niekomu vešať na nos a chváliť sa.Kolko mas rokov, 17?

anonym_1cad07
3. nov 2025
@lindous

@bystrozraky píše, že sa kvôli tomu cíti zle, že ju to mrzí a je jej to trápne, tak hádam to povedala aj jemu a úprimne sa ospravedlnila… a neviem čo viac chce tým rýpaním jej partner dosiahnuť, čas nevráti a čo s tým ďalej teda? Ako by to mali teraz riešiť? Lebo neustále hádanie sa kvôli tomu určite neprospeje ničomu

@lindous no niektorí ľudia sa len tak ľahko neprenesú cez narušenú dôveru. nerobme z chlapa vinníka za situáciu, ak na to tak ľahko nezabudne a teraz má v hlave chrobáka

sense
3. nov 2025
@lindous

@lindous nič ale zrejme potrebuje chlap čas. Už vidím ktora žena by to slovom prepáč hodila za hlavu a šťastné sa mu hodila kolo krku že je všetko v poriadku
A zrejme najväčším problémom toho všetkého je, že jej to prišlo v poriadku
Čiže tu dôveru vo vzťahu narušila ona.

anonym_b3730d
3. nov 2025

Vy ste ake mimo 😳 ale kvalitne ….

Keby mala normalneho chlapa , bol by s tym ok .
Ale trpi velmi nizkym sebavedomim ked takto reaguje ….

Ja som stretla znameho asi po 15r , pokecali sme , hodil ma domov , mojmu som to natesene povedala ,a cudujte sa vsetky , moj chlap to uplne normal zobral.
Cudne ze ?😂

bystrozraky
3. nov 2025
@lindous

@lindous Máš pravdu, ak by to tak bolo. Len to ospravedlnenie z toho textu som nejako nepostrehol. Najlepšie by bolo, ak by mu ona ukázala teraz ešte viac svoju lásku. Aj keď to môže byť problematické, keď sa on teraz tak správa. @anonym_autor: Len tak nás zaujíma, či keď si mu to hovorila, tak si sa ospravedlnila popri tom, alebo si to hovorila s nadšením. Myslím, že to je kľúč k celému problému.

anonym_a08f7b
3. nov 2025

Ha! tvoj by asi neprežil, kebyže ťa každý deň vozí do práce a z práce slobodný mladý kolega (dávala som mu na benzín) a vo firme by sa šuškalo, že spolu trtkáme 🤣 môj partner sa na tom zasmial, lebo ma pozná a vie, že by som ho nikdy nepodviedla. Sám po nás raz autom došiel, keď kolegovi sa auto pokazilo, pomohol mu auto odtiahnúť a vzal nás oboch do práce 🤣

dzulli1980
3. nov 2025

Mňa by zaujímalo, keby to bolo naopak, že on by si na pánskej jazde s nejakou išiel za bar dať drink ... a povedal by Ti to ... bola by si s tým OK? ... 5 strán diskusie by tu bolo o tom, aký je to c.o.c.o.t ... načo si mu to vôbec vešala na nos?

lindous
3. nov 2025
@anonym_1cad07

@lindous no niektorí ľudia sa len tak ľahko neprenesú cez narušenú dôveru. nerobme z chlapa vinníka za situáciu, ak na to tak ľahko nezabudne a teraz má v hlave chrobáka

@sense
@anonym_1cad07

Chápem, že každý máme hranice toho čo dokážeme akceptovať a odpustiť inde, mne to naozaj nepríde ako nejaké obrovské narušenie dôvery, skôr malý flop - a áno, predsatvujem si to aj z druhej strany - ale jasné, sme rozdielni a chápem, aj to že môže potrebovať čas... ale stále nepovažujem reči typu, choď a nájdi si mladšieho atď za vhodné riešenie a reakciu, ale iba zbytočné rýpanie, ktorá tu priepasť skôr zväčšuje

bystrozraky
3. nov 2025
@anonym_b3730d

Ja som stretla znameho asi po 15r , pokecali sme , hodil ma domov , mojmu som to natesene povedala ,a cudujte sa vsetky , moj chlap to uplne normal zobral.
Cudne ze ?😂

@anonym_b3730d Sadni si na drink na ktory ta pozve neznam muz v bare a povedz mu to a uvidis co ti tvoj muz povie. lol

anonym_1cad07
3. nov 2025
@anonym_b3730d

Cudne ze ?😂

@anonym_b3730d
naozaj nevidíš rozdiel medzi stretnutím známeho po 15 rokoch a tým, keď ideš na drink s neznamym chlapom?