Je bezpečné nakupovať na Temu v súčasnosti?
Baby ako je to s temu nakupom v sucasnosti? Stale robia podvody? Kartu som pri platbe neulozila, ale nemam taku tu jednorazovu kartu. Dakujem
A z čoho inak by zarábali, ak nie z podvodov a krádeži osobných údajov? 😀 z tých vecí čo predávajú pod výrobnú cenu?
Ja platím cez Google pay, problém som s nimi nikdy nemala a ani nepoznám nikoho, kto by mal
Ziadne podvody nerobia.
@13uzivatelka11 mas osobnu skusenost? Ci len Tvoj nazor?
kuk blog demartka
13. feb 2024 https://www.modrykonik.sk/blog/demartka/
je tu viac takých tém, kde ženám mizli peniaze z účtu, keď nakúpili z temu a to su len ženy z modrého konika. Je veľa skúseností od ľudí po celom svete, ktorých okradli. Je už aj dosť videí o tom. Osobnú skúsenosť nemám ani mat nebudem, keďže u takého obchodníka nenakupim. 😉
nepoznam nikoho koho okradli, ja platim cez ppl 🙂
Objednávala som si a nemam problem s nicim ..
@dadka1997 platila si kartou?
Skoro každý mesiac objednavam z temu .Platim Google pay a nikto ma neokradol nikdy a vždy príde všetko,čo som si objednala.
Samozrjeme, myslim si ze ani ina moznost tam nie je
pozrite video od Natálie Pažickej a snáď vám to otvorí oči a už odtiaľ nič nenakúpite...
@katarina_kat neotvoria. Koľko ľudí tu píšu ze oni si kartu neukladaju tak ich neokradnu.. Takže vedia ze to temu robí, ale im je to jedno, ak sa oni ochránia.
@13uzivatelka11 ale tu vôbec nejde o karty, ich fakt netrápi pár eur ukradnutých z karát, oni obchodujú s dátami a na to, aby im ten objednaný tovar prišiel, im tie prístupy a dáta skrátka zákazníci musia dať. Predávajú tieto dáta ďalej a preto si môžu dovoliť tak lacno predávať tovar...
@katarina_kat ved to nevysvetlis niekomu, kto tam aj tak nakupi aj keď vie, že susede ukradli par eur z účtu.
Ludkovia ti co tu moralizujete - pevne verim, ze ani na SK nenakupujete v supermarketoch - lebo aj obchodnici tlacia producentov do co najnizsich cien, aby si mohli nahodit svoju marzu a predat tovar. Natalia P robi super vec, len k recyklovaniu investigativy zo zahranicia okolo fastfashion a pod by mohla pridat aj nieco zo Slovenska - tych sra.iek tu mame tiez dost 😀 ale mozno to aj robi, len to neni take popularne ako fastfashion a nedostalo sa to k sirsim masam ako ja. Tym samozrejme cinske shein a temu neobhajujem, keby som vedela skor tak tu objednavku neodoslem. Holt moja smola
@marshmellka0 ja napríklad aj magickú hubku odtiaľ kupujem. Dmka predáva 6ks po 4 eura, temu 30ks za 3 eura. Aj náhradné nadstavce na swiffer sú tam oproti našim cenám ako zadarmo. Oblečko by som nekupovala odtiaľ, ani nič také, ale tieto veci sa naozaj oplatia.
písala som aj do inej témy čo sa temu týka.Ak má náhodou niekto odtial nafukovací bazén taký menší dajte vedieť.Sesternica chce kúpiť krsňaťu.Len sa bojí kvality
E-shop Temu má problém. Viacerí Slováci sa ozvali, že im z účtov neoprávnene zmizli peniaze. Banky im napokon museli zablokovať karty, pričom im nahradili škodu.
Zdroj: https://tvnoviny.sk/ekonomika/clanok/891067-tem...