Je bezpečné nakupovať z e-shopov Temu a Shein?
Odpoved pre tych, ktori sa pytaju, ci nakupovat v Temu, Shein a pod.
https://www.startitup.sk/svetoznamy-e-shop-z-kt...
@liz_lemon som skor myslela prirodne materialy ako lan a konope, tam sa to moc oblafnut neda 🙂 al je to uz investicia
Ja len otázka do pléna. Kde nakupovať? Shein a temu som neprepadla. Ale predpokladám ze bezne dostupné slovenské obchody a eshop majú predsa len tie veci tiež z Číny. A ak si nemôžem kúpiť tričko za 50eur, čo je ta lepšia alternatíva, co nezrujnuje rozpočet? Napr Tchibo?
@cecilia29 ja mam rada Tchibo a Lindex, z tych co su u nas. Lindex vacsinou v akcii a vypredaji. A Marks and Spencer v UK.
@simsalabim tchibo mam tiež rada, majú aj certifikáty. V lindex som nekupovala.
@simsalabim a trendyol z Turecka je to iste kvalitou co shine.?
@cecilia29 netusim 🤷♀️ Ja som iba narazila na ten clanok a postla ho tu.
@cecilia29 viac menej je to tak. Teda ja sa tým riadim. Keď je niečo v kamennom obchode väčšej siete s oblečením (hm, lindex...) je vysoký predpoklad, ze toto oblečenie aj spĺňa normy. Lebo proste ta kontrola tu je. Keď si necháš niečo poslať z Číny, príde to v lodnom kontajnery, v ktorom je mrte zásielok, ktoré idú k jednotlivcom. To nekontroluje nik. To, ze si na tom ľudia zakladajú Business plán je druhá vec. To, ze je niekto ochotný na dieťa navliecť fejkove lindexove body z aliexpressu je pre mňa nemysliteľné. Strašne dlho by sa dalo na túto tému baviť a každý to ma nastavene inak ale za mňa netreba mať plnú skriňu blbosti, kupujem nadčasové kúsky, pre deti bazáre alebo keď nové, tak len bledé farby. Rifle sú samostatná kapitola, tie nosím minimálne a deti ich oblečené ešte nemali... Ale k pointe 😃 áno v kamennom obchode by mali veci podliehať kontrole

@liz_lemon tak budeme chodit nahi a hotovo... asi taam to speje :D