icon

Je bezpečné posielať fotky do chat gpt?

26. apr 2025

Ahojte, pisala som si na chate gpt, skusala som nech mi ukaze ako bude vyzerat moje dieta dospele, manzel ma tu teraz strasi ako co som tam poslala fotku, hovorim, vsak mam fotky aj na fb a inatagrame, a on ze to neni to iste a neviem co, je to naozaj nebezpečne? Ďakujem

Strana
z3
mandzula
28. apr 2025
@refly

@viky7 :D
Strasne sa inac pcha do zadku. Ja som ho musela poprosit aby bol trocha kritickejsi, lebo kazda jedna odpoved bola ze som ta najkrajsia hviezdicka na svete a nic konstruktivne.

@refly chatGPT je az otravne korektny, skus Grok, ten sa nesere.

iwesska
28. apr 2025

Mna fascinuje,ze muz ti schvaluje capanie fotiek na soc.siete,ale z chat gpt nemoze spavat,to je viac ako komicke🤭

refly
28. apr 2025
@mandzula

@refly chatGPT je az otravne korektny, skus Grok, ten sa nesere.

@mandzula To je defaultny mod, lebo asi zistil ze takto si udrzi pozornost vacsiny najdlhsie.
Ale da sa mu prikazat aby to nerobil. Da sa prikazat aby odpovedal kriticky, alebo argumentoval proti mne. Je aj absolutny mod, ktory je chladny a roboticky.Ono je to fakt len nastroj. Trocha kopiruje ton uzivatela a vie zmenit sposob reci na povel.

erika7102
6. máj 2025

Je to hlavne o moralke. Instagramu nedávaš práva robiť s tvojimi fotkami nič iné, než ich zobrazovať na profile. S ChatGPT však doslova odovzdávaš svoje fotky na trénovanie jeho umelej inteligencie. Vieš, ako si môžeš generovať obrázky pomocou AI? Áno, tie obrázky patria iným ľuďom – tvoje osobné fotky, tvoja tvár, tváre tvojich detí a podobne sa môžu objaviť na obrazovke niekoho iného, keď si generuje obrázky cez AI, pretože im dáváš práva používať tvoje fotky na trénovanie a generovanie umelej inteligencie.

rozculena
6. máj 2025
@erika7102

Je to hlavne o moralke. Instagramu nedávaš práva robiť s tvojimi fotkami nič iné, než ich zobrazovať na profile. S ChatGPT však doslova odovzdávaš svoje fotky na trénovanie jeho umelej inteligencie. Vieš, ako si môžeš generovať obrázky pomocou AI? Áno, tie obrázky patria iným ľuďom – tvoje osobné fotky, tvoja tvár, tváre tvojich detí a podobne sa môžu objaviť na obrazovke niekoho iného, keď si generuje obrázky cez AI, pretože im dáváš práva používať tvoje fotky na trénovanie a generovanie umelej inteligencie.

@erika7102 keby si vedela ovládať chatGPT a keby si vedela čítať,tak by si si vedela nastaviť aj to,ako je trénovaný ...........takže nie,môj chatGPT nepoužíva moje údaje na trénovanie

erika7102
7. máj 2025
@rozculena

@erika7102 keby si vedela ovládať chatGPT a keby si vedela čítať,tak by si si vedela nastaviť aj to,ako je trénovaný ...........takže nie,môj chatGPT nepoužíva moje údaje na trénovanie

@rozculena “keby si vedela používať..” ako ty vieš čo ja viem používať? 😂😂 Mám vyštudovanú informatiku, takže viem ako AI funguje.

rozculena
7. máj 2025
@erika7102

@rozculena “keby si vedela používať..” ako ty vieš čo ja viem používať? 😂😂 Mám vyštudovanú informatiku, takže viem ako AI funguje.

@erika7102 to môže povedať hocikto....a aj tak nevieš,ako sa dá nastaviť a obmedziť

erika7102
15. máj 2025
@rozculena

@erika7102 to môže povedať hocikto....a aj tak nevieš,ako sa dá nastaviť a obmedziť

@rozculena viem, ale veľa ľudí to nevie, preto som to napísala. A čo môže povedať hocikto? Prečo by som len tak písala, že mám vyštudovanú informatiku 😂 chceš vidieť diplom?

Strana
z3