icon

Je divné nemať účet na Instagrame?

24. júl 2025

No chapete? Vraj som divna ked nemam ucet na instragrame, vraj ako keby som ani nebola a neexistovala
Ako toto moze niekto povedat? Jedna 35rocna zena, vydata, matka, s vysokou skolou druhej 33rocnej matke s vysokou skolou
To vazne zijeme uz v tak zdegenerovanom svete?
Mate vy ucet na IG? Tiktoku? Fakt je to nutne
Podla mna nie…a bola som oznacena za divnu 🤷🏻‍♀️

anavixy
24. júl 2025

Tak to je dost prehnane vyjadrenie 🙄 ale ja instagram povazujem za bezplatnu studnicu velmi dobrych a uzitocnych informacii pre beznych ludi laikov naozaj z kazdej oblasti - staci vediet ake profily sledovat. Rozhodne instagram je xkrat uzitocnejsia platforma ako facebook.

eva8940
24. júl 2025

nemám, a nikdy som nebola registrovaná na žiadnej sociálnej sieti, a nikdy mi to nechýbalo. Nemám potrebu do celého sveta vykrikovať, a ukazovať fotky keď si čistím zuby, raňajkujem, alebo práve vykonávam potrebu. Asi tak.

anonym_0568e5
24. júl 2025

Ja mám 23 a nemám IG. Absolútne mi to nechýba, kamarátov mám v reálnom živote, sme v kontakte cez messenger. FB som si urobila iba kvôli skupinám na výške, všetky kontakty poznám osobne. Je to podľa mňa úplne normálne. Dôležité veci sa ku mne dostanú a ak ja chcem dať do sveta niečo dôležité, dám krátky príbeh na fb a najbližším zavolám

kleopatra114
24. júl 2025

Ja nemám IG, ani neplanujem - fakt neviem, čo a koho by som tam mala sledovať. FB mám , ale tiež pôjde preč , len si musim poukladat niekde fotky z pred 20 rokov, čo tam mám 🫣

venusa85
24. júl 2025

@anonym_autor pridávam sa do klubu divnych. A vôbec mi to žily netrha

knmmch
24. júl 2025

@anonym_autor nemám ani IG, ani FB ani Tik tok.. ..nechýba mi to a cítim sa normálne..

sense
24. júl 2025

Mám insta ale prakticky tam nie som, tik tok nemám ..

tripetta
24. júl 2025

Kto sa diví, je mu DIVNO.
A kto si hovie, je mu 💩. Tak by som odbil ľudí, čo sa nad všetkým iba čudujú a nechápu nič. 😆
Mám IG, ale chodím naň minimálne. Nebavia ma hry o čísla. Ako prezentácia umenia je to fajn. Ale väčšina užívateľov so stovkami tisíc (a viac) followerov si svojich sledujúcich kúpila. Keď vidíš pomer lajkov a počet odberov, je to až do očí bijúce. Takto to bežne funguje a mňa tieto hry na flexenie nebavia. IG je pre mňa požierač času. Tik Tok mi nemá veľmi čo ponúknuť, vadia mi krátke videá o ničom, tanečky a streamy, kde ľudia žobrú. Úplne najradšej mám youtube plný creepypást, tutoriálov, true crime atď. Vďaka YT sa toho v rámci reštaurovania a zvárania veľa naučím, veľa mi to dáva. Príbehy a podcasty na YT počúvam denne. Čo mi ponúkne IG? Väčšinou fotky plné filtrov s obsahom, ktorý ma absolútne nebaví.
Ale, nehnal by som to do extrémov. Nikto nie je NIEČO VIAC či MENEJ preto, že má/nemá IG, TT, FB, YT atď. Dnes je trend byť proti trendom iba pre flexenie v štýle, že "ja som niečo pochopil a vy nie". Koho to baví, nech si followerov kľudne aj kupuje, ak ho to robí šťastným. Ži a nechaj žiť.

elief
24. júl 2025

Pred viac ako 8 rokmi som nastúpila do terajšej práce a moja nariadená: " Ty nemáš Fcb?" Nie nemám... To si zaostalá??? 🤷🙈🤦🤦🤣
Stále som zaostalá, nevadí 😄

mirage
24. júl 2025
@tripetta

Kto sa diví, je mu DIVNO.
A kto si hovie, je mu 💩. Tak by som odbil ľudí, čo sa nad všetkým iba čudujú a nechápu nič. 😆
Mám IG, ale chodím naň minimálne. Nebavia ma hry o čísla. Ako prezentácia umenia je to fajn. Ale väčšina užívateľov so stovkami tisíc (a viac) followerov si svojich sledujúcich kúpila. Keď vidíš pomer lajkov a počet odberov, je to až do očí bijúce. Takto to bežne funguje a mňa tieto hry na flexenie nebavia. IG je pre mňa požierač času. Tik Tok mi nemá veľmi čo ponúknuť, vadia mi krátke videá o ničom, tanečky a streamy, kde ľudia žobrú. Úplne najradšej mám youtube plný creepypást, tutoriálov, true crime atď. Vďaka YT sa toho v rámci reštaurovania a zvárania veľa naučím, veľa mi to dáva. Príbehy a podcasty na YT počúvam denne. Čo mi ponúkne IG? Väčšinou fotky plné filtrov s obsahom, ktorý ma absolútne nebaví.
Ale, nehnal by som to do extrémov. Nikto nie je NIEČO VIAC či MENEJ preto, že má/nemá IG, TT, FB, YT atď. Dnes je trend byť proti trendom iba pre flexenie v štýle, že "ja som niečo pochopil a vy nie". Koho to baví, nech si followerov kľudne aj kupuje, ak ho to robí šťastným. Ži a nechaj žiť.

@tripetta ale ked mas na ig prazdny obsah, ktory ta nebavi, tak ich asi sledujes, nie? Ja cerpam inspiraciu od ludi, ktorych sledujem.

laila22
24. júl 2025

@anonym_autor ja tiež nemám a je mi to jedno

vero13
24. júl 2025

Mám 26, keď sa mi pred dvomi rokmi narodila malá vymazali sme si doma všetky sociálne siete, povedala som si, že tú hodinu čo pozerám super dôležité videá viem využiť aj lepšie 🤷🏻‍♀️

laila22
24. júl 2025
@knmmch

@anonym_autor nemám ani IG, ani FB ani Tik tok.. ..nechýba mi to a cítim sa normálne..

@knmmch ani ja, zato máme modreho koňa 🙂

alica110
24. júl 2025

Môjmu manželovi dnes niekto napísal na fb, že má fejkový profil, pretože nemá žiadne fotky ani priateľov 😂😂

anonym_ff668c
24. júl 2025

@anonym_autor nemam tiez ani ig ani fuckboook uz peknych 11 rokov, a to mam 34 🤣 zijem spokojne 🙂 aj tak sa ku mne dostava ten tok blbych informacii, ktore nepotrebujem k zivotu. 🙂

tripetta
24. júl 2025
@vroni

Mám prázdny profil na ig, nechodím tam, nudi ma a ani v najmenšom mi nechýba. FB mám, posledný príspevok mám tuším spred troch rokov. Tiktok sledujem, vyhľadávam si na ňom filmy, pri ktorých sa dá zehlit 🤣🤣🤣 Takže si chodím socializovat len sem a aj tak už si dávam po prstoch. A som úplne v pohode, za divného by som považovala každého, kto by v chýbajúcim účte na ig videl problém.

@vroni Na TT sú filmy? To som nevedel. A ja, že je to iba o krátkych videách a streamoch. Tak to je super.

vroni
24. júl 2025
@tripetta

@vroni Na TT sú filmy? To som nevedel. A ja, že je to iba o krátkych videách a streamoch. Tak to je super.

@tripetta, nie, len ukážky filmov. Samotný film pozerám cez YT alebo Prime. Časom už potom ponúka tiktok len tie a nepokusa sa má zlákať na kadejaké slabomyselne tanecky a celebrity...

lenkasarka
24. júl 2025

@anonym_autor mám ig a mk nemám tiktok ani fb
Mne je úplne jedno kto čo mám či nemá.

nikoletta1712
24. júl 2025

@anonym_autor Ja mám 35 rokov a nikdy, naozaj nikdy som nemala žiadny Facebook, Instagram, Messenger, TikTok…Ani si to nikdy nenainštalujem…
Tiež sa niektorí ľudia divne tvária, keď im poviem, že to nemám…

uhrikovci
24. júl 2025

Hlásim sa k divným 😁

nikoletta1712
24. júl 2025

@anonym_autor A nedá mi nenapísať, keď väčšina povie alebo aj tu napíše, že Instagram, Facebook, Messenger majú len kvôli bla, bla…Proste to máte a obhajovať to tým, že ja tam ani nechodím, mám to kvôli vareniu, šitiu, deťom…Mi príde trápne…

biba_18
24. júl 2025

nemám ani fb, nie že instagram 😂

bloger
25. júl 2025

IG mám ale nepovažujem to za dôležité. Občas si tam niečo pozriem. Zujímam sa napríklad o politiku a dianie v obci kde žijem.

anonym_ea6dfa
25. júl 2025

Účet mám anonymný, nechodím tam. FB je lepší 🙂

minenkaa
25. júl 2025
@nikoletta1712

@anonym_autor A nedá mi nenapísať, keď väčšina povie alebo aj tu napíše, že Instagram, Facebook, Messenger majú len kvôli bla, bla…Proste to máte a obhajovať to tým, že ja tam ani nechodím, mám to kvôli vareniu, šitiu, deťom…Mi príde trápne…

@nikoletta1712 a vies že na instagrame je veľmi veľa dobrých nápadov ,prečo by to mala byt výhovorka ,u nás v rodine sa veľa krát vari a pečie práve podľa receptov z instagramu ,tento rok sa zdobili perinky podľa instagramu ,posielame si s deckom a s mamou rôzne recepty ,právne rady sú tam dokonca
Čo myslis ,že tam prosim ta je
A Messenger je predsa na komunikáciu ,veď s tým sa ani nič iné nedá robiť

sevrin
25. júl 2025

@anonym_autor
Ano je to divné, mala by si absolvovať psychiatrické vyšetrenie, už včera bolo neskoro.

nikoletta1712
25. júl 2025
@minenkaa

@nikoletta1712 a vies že na instagrame je veľmi veľa dobrých nápadov ,prečo by to mala byt výhovorka ,u nás v rodine sa veľa krát vari a pečie práve podľa receptov z instagramu ,tento rok sa zdobili perinky podľa instagramu ,posielame si s deckom a s mamou rôzne recepty ,právne rady sú tam dokonca
Čo myslis ,že tam prosim ta je
A Messenger je predsa na komunikáciu ,veď s tým sa ani nič iné nedá robiť

@minenkaa Ja len “ milujem” reči typu - “ Mám Facebook, mám Instagram, ale nechodím tam…Mám to len kvôli tomu a tomu…

minenkaa
25. júl 2025
@nikoletta1712

@minenkaa Ja len “ milujem” reči typu - “ Mám Facebook, mám Instagram, ale nechodím tam…Mám to len kvôli tomu a tomu…

maja249
25. júl 2025

Mám len FB a pripadám si normálnejšia, ako pipenda, ktorá má po 4 účty na IG, FB, Tik-Toku atď. No čo, o chvíľu bude divný ten, kto nemá účet na OF. ☹

columbovazena
25. júl 2025

@anonym_autor Načo sa vlastne nad takými blbostami zamyslas ? Veď to vypovedá len o inteligencii danej osoby, ktorá ti to povedala