icon

Je divné nemať účet na Instagrame?

24. júl 2025

No chapete? Vraj som divna ked nemam ucet na instragrame, vraj ako keby som ani nebola a neexistovala
Ako toto moze niekto povedat? Jedna 35rocna zena, vydata, matka, s vysokou skolou druhej 33rocnej matke s vysokou skolou
To vazne zijeme uz v tak zdegenerovanom svete?
Mate vy ucet na IG? Tiktoku? Fakt je to nutne
Podla mna nie…a bola som oznacena za divnu 🤷🏻‍♀️

Strana
z3
misinka0611
25. júl 2025

Mám účet na IG ( rada sa tam inšpirujem, sú tam profily vzdelávacie, profily na inšpiráciu, čo sa týka výletov a podobne. ) ale nemám zas účet na Facebooku už niečo cez 4 roky a neplánujem sa tam už vôbec registrovať.

victory7897
25. júl 2025

Nemám ,načo ,aby som pozerala nastajlovane vyfiltrovane fotky kde kto bol a čo jedol ..nezaujíma ma to ani nebude ...a nemá to nič s VŠ ..
A áno som divná 😁

margotka17
25. júl 2025

@anonym_autor nie, nemám ani manžel nemá ani FB, vôbec nám to nechýba. Dosť veľa známych zrušilo účty. Nemám pocit, že by som bola divná a poznám veľa ľudí, čo tiež nemajú účty a žijú a fungujú.

anonym_d8fd5c
25. júl 2025

@anonym_autor ja mám a už nechodím na FB budem mať o chvíľu 50. Môj muž nechodí nikde. A príde mi to normálne. Ja som na insta kvôli inšpirácii z niektorých profilov (tvorenie, pečenie, varenie, materiály do školy, a trocha aj zábavu) Ale áno, niektorí ľudia sú zo sociálnych sietí úplne zblbnutí. Vytvárajú si nejakú virtuálnu hierarchiu, čo sa tam smie, čo nie, ako byť aktívny... Aj včera mi tu jedna asi chcela naznačiť, že ak som na MK neznáma, nemám tu kopec fanúšikov, vlastne nič neznamenám a asi sa ani nemám k ničomu vyjadrovať. Juj, až mi slza vyhŕkla 😅

hrasocek12
26. júl 2025

Ja nemám ani FB a ani ig. Jediné,čo mám je msg a WhatsApp. A aj to jedno kvôli škôlke,lebo nemajú Edupage a druhé pre rodinu,lebo oni už nevedia písať ani sms. 🥴

monika988
26. júl 2025

Ja nema ani IG ani FB a mam pocit niekedy ze viem toho viac ako iný, keď sa opýtam ci videli to alebo poznajú to a pod.
Jedine co pozerám na YouTube nejaké veci dokumenty a lebo chcem sa k niečomu priučiť, nakolko aj tam sú rôzne rady od odbornikov alebo keď si chcem sama niečo vyrobiť
A hlavne žijem v realite teda snažím sa a život mam svoj nepotrebujem sledovať život inych
Dnes si nájdeš aj bez IG a FB rôzne veci na internete
A ved nech ma každý to co chce a sleduje si co chce
Ja sa tiež nepozastavujem nad tým ze niekto nevie zas žiť bez IG a bez FB a niektorých živia sociálne siete
Všetko uhol pohladu
Každý žijeme ako vieme a niektorý ani nevedia 🙂

kinderko93
26. júl 2025

Nemam ani instagram ani tik tok a nejak mi to nechyba, ani by som nemala cas na to. Takze nie si divna.

palicka
26. júl 2025

@anonym_autor nie si divná. Ja ho tiež nemám, nepoužívam whatsapp ani nič podobne a žijem. A nie som nevzdelaná.. ale zas, možno až príliš?

anonym_21d2db
26. júl 2025

@anonym_autor som, 45+, fb mam, pozeram tam napriklad kulturne podujatia v okoli, alebo ked chcem nieco zistit, obcas nieco prezdielam, ale zo sukromneho zivota tam nedavam nic. mam ig, tam sledujem ludi ktori nieco vyrabaju - sperky z koralok, zo zivice, hackovane veci, malovanie, atd, a tiez tam davam fotky mojich veci, ktore vyrabam ja. nic z osobneho zivota. takze ja tam ziadne nastajlovane pipiny s filtrami nesledujem.
ale teda tvrdit, ze clovek ako keby nebol, ked nema ig, ci fb je iny level. a fb je napriklad povazovany mladymi ludmi za staru skolu, ze su tam len stari ludia. to mne zase poradili stredoskolaci, ze mam tie svoje veci davat na fb, lebo tam su viac stari ludia v mojom veku, nez na ig.
tik tok nemam a ani mat nebudem.

libusak
27. júl 2025

Ja som divnejsia. Ja IG mam ale vobec netusim ako sa v nom robi a preto ho vobec nepouzivam 😂😂😂😂

summer138
31. júl 2025

@anonym_autor mám Instagram od 20rokov, mám 33, väčšina ľudí sa presúva tam - ubúda záujem o Facebook. Som tam aktívna, mám ho zo soc sieti najradšej, TikTok ma nezaujal na ten som stará, ale ak treba mám tam účet - niečo pozrieť. Deťom vytváram reelska z výletov, dovoleniek, do príbehov dávam ako sa mám/ máme, viem byt takto v kontakte s mamičkami, kolegami, s ktorými sa vidím menej často a nechcem s nimi stratiť kontakt.

bielasovicka
31. júl 2025

Nemám ani ja, a žijem. A mam možno kľudnejší život ako ti co sú neustále na soc. sieťach.

cakanka22
31. júl 2025
@tundra

Zalozme skupinu "Divnych"bez IG 😂😂😂

@tundra anoo som za 🤣 ja mam III. stupeň Vš a mam iba modrykonik 🤣 asi som tiež divná ..
@anonym_autor A vdaka tebe som si este uvedomila dnes ze uz mam 31 😑🙈

tundra
31. júl 2025
@cakanka22

@tundra anoo som za 🤣 ja mam III. stupeň Vš a mam iba modrykonik 🤣 asi som tiež divná ..
@anonym_autor A vdaka tebe som si este uvedomila dnes ze uz mam 31 😑🙈

@cakanka22 vsetko najlepsie🥂

cakanka22
31. júl 2025
@tundra

@cakanka22 vsetko najlepsie🥂

@tundra vdaka Tundra 😀 ale ja som aprílová
Myslela som to v tom zmysle, ze som si len dnes pripomenula ze "uz" toľko 😵🤣

Strana
z3