Je Mikela z Instagramu rozídená a prečo?
Ak áno vie niekto prečo ?
@gabika0825 toto vôbec neviem ale kto vie
na 99% ju Miro zbil ,asi to bola posledná kvapka
@lakebabe toto ja nepochopím 🙄 velkost 3xl ale crop top si to oblečie a ešte si mysli ako dobre to vyzerá
@szpj skôr si myslím že ju podviedol
@gabika0825 ale asi týždeň dozadu písala že ma prasknutý prsník a niečo s palcom … mna to tiež jak prvé napadlo že možno sa pobili a už si povedala že tak toto ne .
@23kikinka23 inak toto mi nedošlo - úplne môže byt ešte aj keď to hovorila mala slzy na krajíčku
@gabika0825 čo som počula tak to bola bitka. uvidime , možno povie sama časom ..
@23kikinka23 ona to vravela v takom kontexte že sa to stalo preto lebo mala okolo seba zlu energiu, aspoň tak som to pochopila ja. A myslím si že keby ju zbil tak s jej povahou by to len tak nenechala, to by utrpelo jej ego veľmi. Určite by o tom hneď povedala a jej muž vraj každému rozprava že ona odisla za niekym iným, to by aj sedelo na povahu narcistu, ktorý keď niečo spraví tak obviňuje z toho toho druhého a svoje činy si neuvedomuje, veľa zdieľa o narcistoch videa. Ak by ju zbil tak by s jej povahou nerozprávala takto mierne o ňom
@lenkasarka kokos ona ma sebavedomie za dvadsiatich ona nechodi, ale sa vznáša 😂
Vždy co ju stretnem vyobtahovane tielka , mini šortky a mysli ze všetci hľadia lebo sú z nej paf, pritom sú zlakani😂😂😂
@gabika0825 aj ja si myslim, ale podla mna aj zbil. Ked hovorila vtedy na videu ze ju na lietisku tahal za vlasy 🫢 tak doma za zavretymi dverami co jej robil..
@nssv2 vravel izbu pre chlapcov (synov), nie pre psov 😉
@janakomancova on ma synov?
@nssv2 áno dvoch, čo som zachytila... Sem tam ich aj bolo vidieť na videách
@lakebabe normale som ja idiot práve pozrela jej fotky na ig. Ale nebudem to komentovať ,radšej si dám kávu
mne je veľmi ľúto toho jej dievčatka , niekedy ju tak zhadzovala a zaroveň stále hovorila, aká je dokonalá matka a podobne. Mňa už má zablokovanú 😝
@znamanneznama ako ju zhadzovala?
@nssv2 niekedy ju tak akoby ponižovala, skákala do reči a niekedy taký až zlý pohľad na ňu hodila , ale aspoň teda ja som z toho mala taký blbý pocit
@znamanneznama ja som si vzdy myslela ze je chora ta dcerka, ze jej nieco je, nieze by som sudila deti len na mna tak posobi
@nssv2 Emka má nejaké zdravotné znevýhodnenie, aj s rečou a raz spomínala, že ešte s niečím, už si nepamatam
@lenkasarka 😂 ja nemám raz som jej napísala svoj názor a ma zablokovala 😂
@nssv2 ona má nejaké zdravotne problémy vraj od narodenia. Ale ide o to že jej určite tiež neprispieva táto situácia, určite nie je dobre pre to dieťa toľko zmien stále a sťahovať sa z jedneho bytu do druhého bytu do domu a potom zas niekde a v priebehu roka 🙈
@xnatalkax to mohlo byt hocijako, on nie je normálna osoba, od pohladu chorý človek.
@znamanneznama hlavne stále rozprávala ako nebude zverejňovať žiadne fotky dcéry lebo na ňu ľudia útočia (čo skôr si myslím že to myslia voči malej dobre a v dobrom len ona to nevie prekusnut že jej niekto napíše pravdu). Teraz stále s ňou pridáva niečo. A na dovolenky tiež ako sme mohli vidieť chodili stále len sami dvaja bez deti, ani raz nebrali jeho a ani jej dcéru na spoločnú dovolenku. Už len to je na zamyslenie
@lakebabe asi nebol plny chválospevov🤔😀
@lakebabe nápis mi do ip svoj ig
@lenkasarka ja už nepoužívam ig radšej 😄 nič som tam nedávala a iba som sa tam vždy rozculila😄

@23kikinka23 uz som si ju pozrela…. A vieme prečo po nej pátrali ? 😀😀