Pomoc s Instagramom

rene2
8. jún 2020

Ahojte, neviem prečo, ale asi posledné 2 dni mi nejde vôbec lajknúť fotky na Instagrame - stále mi píše, že akcia bola zablokovaná...nevie niekto, že prečo mi toto ukazuje a čo mám robiť, aby mi Instagram normálne fungoval?
Ďakujem 😍

rene2
autor
8. jún 2020

@rene2 môžete písať aj osobne...

krisbar
8. jún 2020

Mozu mat aj oni problem. Skus si stiahnut poslednu verziu. Mne tiez nieco neslo a po par dnoch to naskocilo.

rene2
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rene2
autor
8. jún 2020

@krisbar takto mi to dá...

majamat
8. jún 2020

@rene2 jya som bola bloknuta velakrat a po niekolkych dnoch to bolo OK, raz som bola bloknuta 3t. no bola to moja chyba. Instagram nema rad, ked privelmi lajkujes, ked privela zacnes sledovat, pripadne vela davas unfollow a pod. niekedy ani nevies a mozes to presvihnut a tak ta bloknu.
takze aj toto je moznost. a tiez som mala pocit, ze ked ma blokli a potom som to znovu prehnala, ale nie az tak, uz ma mali asi v hladaciku a blokli ma aj pri malom presvihnuti. niekedy som mala takuto info ako ty, ale asi 2x sa mi stalo, ze som mala normalne aj datum vypisany,ze kedy to bude OK.

karolinakr
8. jún 2020

@majamat 😄😄😅

karolinakr
8. jún 2020

Ma napadlo, či ťa admin tej stranky priamo neblokol

rene2
autor
8. jún 2020

@majamat dobre, ďakujem

rene2
autor
8. jún 2020

@karolinakr mne nešlo lajknúť veľa fotiek aj od inych...

brita7777
8. jún 2020

skus si updatnut mobil cez google play..moje aplikacie a hry ..update

majamat
8. jún 2020

@rene2 no inak ti poviem, neviem uplne presne,a ko to an ista funguje. ved ked som tam casto, tak stale nieco lajkujem a ked sa zameriavam na urcitu temu a ladam take profily a davam im follow, tak logicky to mozem prekrocit ani neviem ako. a ked sledujem privela profilov a chcem to zredukovat, opat sa mi moze stat, ze prekrocim limit. tieto pravidla by mali byt preto, aby sa insta nejak nezneuzival. no aj tak mi to pride divne

lija22
8. jún 2020

mavala som to isty cas, potom zas nemala, zas mala, teraz uz dlho nemala. neviem v com bol problem. samo to preslo

peterko047
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
peterko047
7. dec 2020

@peterko047 Prelogujte si instagram a dajte pauzu na 24 hodín

karolinakr
7. dec 2020

@majamat ja som si myslela najprv, že si robiš prdel preto som tam dala smajliky, ale minule som čitala pravidla Instagramu 1.x a oni naozaj nemaju radi, ked vela x lajkuješ aj za to davajú ban

majamat
7. dec 2020

@karolinakr no ja som ich veru necitala,a le zistila som, ze to nemaju radi. ale akoze je to divne, lebo nemozem sa volne pohybovat po nsta a lajkovat, co chcem. aby som si striehla nejaky limit. ja som myslela, ze to ma byt zabava a nie aby som sa obedzovala v pocte lajkov. co obmedzovala, aby som si ich este aj ratala. no uz tam tolko nechodim.

smulinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz