Je stránka Trendyol dôveryhodná alebo podvodná?
Prosím čas poznáte stranku trendyol? Keďže sú dopredu zaplatiť tak neviem či to neni podvod
mne stále nič neprišlo od 25.3 🥲 už slm zúfalá
Ja som objednala 23.3. jeden balik s jednou vecou prišiel 27.3. a na druhý balík kde je 6 veci čakám po dnes deň
@sandra811 Som na tom rovnako.
nechápem čo tak dlho trvá:( kým mi príde objednávka tak, už to ani nebudem môcť nosiť lebo bude teplo na to
@iva229 dakujem! Mne akurat dnes doslo od posty ze mi zajtra pride balik, tak som teda zvedava. Trosku divne ze v appke je uz oznaceny ako doruceny
Ahojte, mne uz dosiel balik vcera
Ahojte kočky..tak ja Vám napíšem moju skúsenosť.
Objednávala som v utorok 16.4 ..6 položiek.. objednávku mi rozdelili na 3 časti... Dnes v piatok 19.4 mi prišla prvá časť v ktorej som mala mať 3 položky a prišla iba 1dna 😂.. už mi na email poslali že odoslali aj tie ďalšie 2 balíky..tak som zvedavá koľko mi zase nepríde..😂. Tak budem čakať a dám vám vedieť.. inak mne doručil balíček kuriér DPD..
@gitschinska1 Ano doručuje DPD väčšinou a ak to ide z Turecka tak z Budapešti to ide cez poštového kuriéra. Tak držím palce hádam všetko príde🙂
Ahojte, prosím vás viete mi poradiť, športové značky ako Nike, Adidas... Sú na Trendyol originály?
@conny836 Ano su
pridavam sa huraaa🥳 po mesiaci a 4 dnoch balik doniesol poštový kuriér. Takze mozem smelo objednávať ďalej😁
Tak ja stále čakám od 23.03.,tak snáď sa dočkám ☹
Dobrý deň, mala by som otázku dnes som objednávala z Trendyol ale kúsky za smiešne ceny (tričká 0,70€ , šaty za 2-3€) či s tým niekto máte skúsenosti že tovar vám dorazil aj za takéto smiešne sumy a či boli v pohode?
@esther88 ahojki.. áno je to možné.. teraz majú 70% zľavy+keď si nový zákazník tak cez kód justapp50 máš 50% zľavu.. mne zatiaľ prišli iba nohavice, síce na obrázku vyzerali inak, šak jasné záleží od postavy..ale môžem povedať že sadli super aj sú pekné.
@gitschinska1 aka je to stranka? dik
@certi ahojki..je to aplikácia trendyoll
@zobaka ako sa dá nakúpiť na dobierku? Ja som tam túto možnosť nenašla
@svetluska15 iba kartou
@lakebabe
@dominika02011
Dnes som objednala topánky a šaty. Dúfam,že prídu do mesiaca. Robím svadbu. Až mám strach z tej ceny. Na jednej stránke akcia z takmer 400€ na 200 € a v Trendyol s kupónom 36 €.

@paulliiina hej hej Slovenska posta