Jeduje vás, keď vás niekto na instagrame nesleduje, ale pozerá vaše stories?
Ti co maju insta.
Ked vas niekto nesleduje ale pozera kazde jedno case story?
Co by ste si o takom cloveku mysleli?
:D máš to verejné, nečuduj sa. keby som mala dať follow (odber a neviem čo) všade, kde som si pozrela video, asi by ma švihlo :D to, že niekoho zaujalo jedno tvoje video (alebo dve, tri alebo neviem koľko) neznamená, že ťa musí sledovať. jasné, tie počty tešia, tiež mám IG, ale neviem, čo by som si mala myslieť o človeku, ktorý si pozrie moje príspevky a nedá odber. Asi len to, že som ho daným príspevkom nezaujala natoľko, aby ten odber dal. hm? ;)
Ja som na Instagrame nebola aspon rok mna to nejak nebavi staci ze som namotana na MK. Ja som tam pozerala vtipne videa Celeste Barber a jej fotky parodujuce celebrity.. ukazuje ake su tie ich pozy praštene a neprirodzene. Perfektna je. K tvojmu problemu .. urob si sukromny profil ked ti vadia taketo somarinky. Alebo zdielaj len to co ti nevadi ze vidi hocikto.
@saskia_98
@sissy27 Ak máte súkromné profily, t.zn., že dávate na bubon všetko hore uvedené len svojim priateľom. Je to stále o tom istom, informovať známych o svojom živote on line. Ja v tom rozdiel nevidím, či cudzí, či známy. To už nik nemá trocha tajnosti? Čo vám to dáva, ako sa pri tom cítite, ak vám priatelia vyjadrujú obdiv a dávajú like?
Môžem poprosim vedieť čo je stores? To je to cervene koliecko okolo fotky??
V živote mi nenapadlo niečo takéto riešiť, veď nech sa pozrie, kto chce, keď nechceš aby sa na to kukali niektorí ľudia, tak si to daj len súkromné a problém vyriešený.
Prichádzaš tým o nejaké peniaze? Ja nemám insta, len sa pýtam prečo by to inak vadilo, len tak zo zvedavosti 🙂
@majoranka24 možno sa chce pred kamoskou pochváliť, že ju nejaký chalan sleduje... a teraz nemá ako 🤷♀️ Nerozumiem tomu tiež 🙂
preco si nedas sukromny profil ak ti to vadi? Ci ti treba predsa len nejaku pozornost od cudzich ludi? 😂🤦🏻♀️
Ja som si myslela, ze na Instagram sa davaju prispevky prave preto, aby si ich niekto pozeral 😅😂
@oli18 silno rozmýšľam odkiaľ si zobrala, že dávam všetko na bubon 😅 prepáč, ale vieš 💩 o tom, čo mám ja na svojom instagrame. Ale aby si mala kľud na duši - rozhodne nezdieľam všetko. Ale sú momenty, zážitky o ktoré sa rada podelím s blízkymi ľuďmi ktorých viem, že to úprimne zaujíma. Nežijeme všetci na jednom dvore a dokonca ani v rovnakých časových pásmach. Ja neviem, ty sa možno nemáš s kým ani v reálnom živote porozprávať o tom ako sa máš, čo si robila, možno nemáš koho inšpirovať, s kým zdieľať zaujímavosti, alebo možno žiadne nemáš, fakt neviem. No ale kedysi sa otŕčali rodinné albumy každej návšteve či ich to zaujímalo alebo nie a teraz je možnosť pozrieť si fotky toho, kto ma zaujíma a kedy sa mi to hodí.
A teraz som si pozrela tvoj profil a asi sa budem ešte dlho smiať 😂😂😂 tak ty tu ideš dávať kázeň o tom, že si druhí zdieľajú čosi na instagrame v rámci svojho súkromného profilu a ako zbierame “pozornosť” a ty na VEREJNOM PROFILE čo pečieš, aký máš stromček, kde si si dala kávu?? To prečo toto robíš? 😂😂😂
vacsinou nechce aby jeho priatelka videla,ze ma ma medzi ludmi,ktorych sleduje,ale zaroven ho zaujimam natolko,ze chce vediet a vidiet 😉 ...alebo je to naopak nejaka baba,ktora nechce aby som videla,ze ma spicluje,tak mi neda follow,ale aj tak prezrie posty a stories...ale ak ti to vadi,skus ho/ju bloknut...
Kočky ju asi jeduje to,že nemá kopec sledovateľov a tak nieje za ,,insta queen" .
Veď, keď ťa to tak jeduje, tak napíš každému, kto si pozrie tvoju stories , ale nesleduja ťa správu aby ťa buď začal sledovať alebo prestal pozerať tvoje stories a vybavené.
Neskutočne komická diskusia 😄
Sice na insta velmi nechodim, ale na fb obcas zabludim na oblubene stranky, ktore nesledujem, lebo pridavaju kopu blbosti, sutazi, komentare a kadejake somariny, ale napriklad su tam dobre recepty, tak si obcas idem cielene pozriet tie. Predpokladam, ze na insta to bude cosi podobne. Sak dotycny vie, ze vidis, ze si pozeral tvoj pribeh. Asi ho nezaujimaju tvoje prispevky, iba tie stories. Ked sa nedaju taki ludia zablokovat, tak fakt si dat len profil ako sukromny. Nemozes nikoho donutit aby ta sledoval predsa. A na socialne siete sa verejne vesaju veci prave preto, aby to ludia videli, takze je logicke, ze si to pozeraju niektori
Je mi to uplne jedno a nikdy som nechapala tieto zabomysie vojny.
@44janica44 mne sa tvoj nazor velmi paci - tiez mam insta, ale hlavne kvoli sebe
..som totiz "blazon" do fotenia..a tak si tam ukladam fotky do story a potom mam celkom prehlad..kde sme v tom case boli. Ale kazdopadne sa chcem prinutit k tomu fotky skratka vyvolat a nemat ich len v tejto forme. Co sa tyka kpho sledujem - tak len ked niekoho poznam alebo ludi co cestuju resp.uznavaju rovnaky zivotny styl ...

Tak ty si dobry control freak 🙈😂 Pokial mas tieto problemy, preco mas volne otvoreny instagram? Daj si sukromny profil a je to.