Jovinečko - nový vzťah
Čo myslíte? Podľa mňa ju mal skôr a podvádzal Bianku s ňou a to oznámenie nového vzťahu mi príde úplne trápne. 😅
@anonym_autor Bianka je ******* takže ak ju aj podvádzal je mi to jedno aspoň sa jej zbavil
Vyzerá pri nej uvoľnene a tak detský šťastne čo pri bii asi nebol 🤷 nech si užíva chalanko
Jasne ze podvadzal a Biana mu zakazala to priznat, lebo sa hanbila, chcela to tajit a zhodili to na jeho pracu🤣🤣🤣ale sak povedzme si pravdu, taku nafukanu namyslenu zenu by nechal hocijaky🤣ved niekoho takeho sa neda ani pocuvat a nie to este s nim zit
@anonym_autor že mi Jovinecko vyskočí ešte aj na modrom koňovi som nečakala. Je to ich vec a áno je to trápne úplne celé, lebo vzťahy by podľa mňa mali byť verejné do určitej roviny. Keby trošku žili privátnejší vzťah, nemuselo by byť rodeo čo je aktuálne.
Môj úplne osobný názor je ten , že on Bianku neľúbil, utekal od nej preč, čo aj vysvetľuje prečo ona nonstop hovorila že on je workoholik. Keď človek skutočne miluje a je na tak voľnej nohe ako sú oni, tak si zariadi všetko tak aby dobre bolo. On bol s ňou rozideny v sebe už dávno preto sa nečudujem že má nový vzťah tak rýchlo. A že jej dal prsteň - ak robila na neho tlaky , má už predsa povedzme viac rokov , resp toľko že je už najvyšší čas sa usadiť, tak to spravil lebo zvyk...
Ona je viac menej zúfalá a zranená aj keď sa tvári že je nad vecou, tak nie, nie je ale nečudujem sa jej. Videla a cítila že už ju neľúbi tak sa rozišla o to ťažšie to je pre ňu lebo opustiť človeka ktorého ľúbite je mega ťažké. Vyzerá takto povrchne a do určitej mieru povrchná je ale pod tou škrupinou je to dobrá baba. Nájde si aj ona lásku.
Idem akurát do chladničky pre drink, dúfam že tam nebude Bianka keď už je Jovinečko 😀
@anonym_autor ja som nepochopila…. O kom? 🫣
Nemyslim si, ze Bianu podvadzal. To video sa mi paci, ona posobi sympatickejsie ako B, aj ked zatial sa nevie nic o jej osobnosti (ale tiez je ocividne velmi sebavedoma).
Jovinečko mi je nesympatický. Videla som ho párkrát - aj to len na nete, Jeho súčasná kočka je mi ukradnutá.
nepochopila som prečo tak rumázgali spolu s Biancou keď sa nedávno rozchádzali.
Jovinečko je prezývka, alebo snáď priezvisko?
Ja nesledujem ani jedneho ale nejak registrujem plus minus existencie oboch. Myslim ze som pocula kusok rozhovoru s nimi asi vo funku a ona my prisla taka upratana vyspela zena co vie co chce a on bol ten saso co bolo vsetko vtip a toci casto trapne reelsy. Ale cim dalej mi je on sympatickejsi a ona mi pride jak trapka co ma nejaky komplex a nevie prezit ked nie je ta hlavna obdivovana star
Raz som mala možnosť ich stretnut v podniku, a moze byt rad ze sa jej zbavil neskutočne hlučná, predvadzala sa tam, vsade jej bolo vela a on pri nej ako nejake chudatko 😅
Za mňa je zvláštne že sa len predchvilou rozišli s veľkým treskom a plačmi a dnes už zdieľa spicy videjko s novou priateľkou. Rátajme, že sa museli ešte spoznať, dať sa dokopy a rozhodnúť sa ten vzťah zverejniť. Tak si ju asi našiel hneď po rozchode. To by sa dalo chápať keby láska v tom vzťahu už zhasla dávno a on bol od Bianky citovo odputany ale len nedávno pred rozchodom ju ešte žiadal o roku... No bohvie. Podľa mňa klamali o dôvode prečo sa vlastne rozišli zahrali to dosť do outu
@binarypete tak to je za mňa dosť málo na to mať zlomené srdce, vyliečiť si ho, otvoriť sa hľadaniu novej osoby, stretnúť ju, spoznať ju, dať sa dokopy a následne to oficiálne oznámiť na Instagrame
@binarypete ja to z nich nerobím to oni zo seba robili
A sakra, ja som doteraz plakala, ze sa rozisli. Takze uz mozem prestat, ked ma novu?
Konecne ma normálnu babu a nie Bianku
@minenkaa že to hovoríš práve ty, kamoška Plačkovej 🤣
@minenkaa a na to si prišla z jedného videa, že to je normálna baba? Čo máš 15?
nic o nich netusim, aki su, vzdy ma zarazi, ako ludia "poznaju" osobnosti len z reels a videi. Ale toto video z umyvacky je brutal, mne sa paci, a to by som im mohla byt mamou 🙂
@anonym_autor že mi Jovinecko vyskočí ešte aj na modrom koňovi som nečakala. Je to ich vec a áno je to trápne úplne celé, lebo vzťahy by podľa mňa mali byť verejné do určitej roviny. Keby trošku žili privátnejší vzťah, nemuselo by byť rodeo čo je aktuálne.
Môj úplne osobný názor je ten , že on Bianku neľúbil, utekal od nej preč, čo aj vysvetľuje prečo ona nonstop hovorila že on je workoholik. Keď človek skutočne miluje a je na tak voľnej nohe ako sú oni, tak si zariadi všetko tak aby dobre bolo. On bol s ňou rozideny v sebe už dávno preto sa nečudujem že má nový vzťah tak rýchlo. A že jej dal prsteň - ak robila na neho tlaky , má už predsa povedzme viac rokov , resp toľko že je už najvyšší čas sa usadiť, tak to spravil lebo zvyk...
Ona je viac menej zúfalá a zranená aj keď sa tvári že je nad vecou, tak nie, nie je ale nečudujem sa jej. Videla a cítila že už ju neľúbi tak sa rozišla o to ťažšie to je pre ňu lebo opustiť človeka ktorého ľúbite je mega ťažké. Vyzerá takto povrchne a do určitej mieru povrchná je ale pod tou škrupinou je to dobrá baba. Nájde si aj ona lásku.
Idem akurát do chladničky pre drink, dúfam že tam nebude Bianka keď už je Jovinečko 😀
@anonym_ee960e veľmi pekne povedané, takto si myslím, že to bolo. Každý tu nadáva na Bianku, ale dá sa s ňou súcitiť.
@anonym_autor inak neviem co na tom Jocineckovi vidia, mne sa velmi nepaci v tvari , posobi ako postihnuty ( tym sa nijak nechcem dotknut handicapovanych)
pekne dievca
@anonym_autor ja ani netuším o kom hovoríš... Nejaké celevrity
@binarypete tak to je za mňa dosť málo na to mať zlomené srdce, vyliečiť si ho, otvoriť sa hľadaniu novej osoby, stretnúť ju, spoznať ju, dať sa dokopy a následne to oficiálne oznámiť na Instagrame
@anonym_99d39c ja som pol roka po rozchode s frajerom, s ktorym som bola 5 rokov, spoznala svojho manzela 🙂 polrok je dost dlha doba

Je mi jedno či s ňou podvádzal Bianku, to je ich vec. To reelsko sa mi páči, aj to dievča. Filip vyzerá uvoľnene, nie napnutý ako guma v trenkách ako pri Bianke.