icon

Kam zmizela Madeleine McCann?

24. feb 2023

Ahojte neviete kde sa da pozriet s českými/slovenskými titulkami? Vsade vidim iba po anglicky. Chcem si to pozriet lebo ma zaujima ako to vlastne bolo 🙂 ďakujem.

majka176
1. mar 2023

Ale v každom prípade je tá fotka trochu divná ...

lianne7
1. mar 2023

@simona20201309 skus si to dat do Google je tam viac toho ohľadne tej fotky

simona20201309
1. mar 2023

@lianne7 tak články a konšpiracie môže ktokoľvek zavesiť na net, netreba hneď všetkému veriť. Logicky sa zamysli, prečo by to robili? Absurdné, nezmysel. Keby si zabila niekoho, vyfotila by si si ho, namalovala a hodila na fb??? Fotomontaz je skôr to, že z obycajnej foto urobili strasidelnu

magduska2
1. mar 2023

@simona20201309 Tiež sa pripajam k názoru, že toto je blbost a fake.Ved len ten dokument na netflixe sa nakrúcal...10rokov nezvestna..ci do kedy...k čemu by to kto robil.
Toto je zjavne tá foto, ktorá tam v podstatě stále figurovala, len je to cele upravené..a tá úprava, zas povedzme si na rovinu, neni ani taká "dobrá"

lianne7
1. mar 2023

@simona20201309 každopádne je tá fotka zvláštna veľa veci tam nesedí .Taktiez keď som si pozrela rozhovory s rodičmi tak neprejavili nikdy viac citov ,madeleinin otec sa dokonca smial a to mi nepríde normálne aj tie pachové stopy čo zaistili psy pri kontrole apartmánu a v aute .

nikolka1986
1. mar 2023

@lianne7 Presne, cudzí ľudia prejavili viac emócií ako rodičia, čudné. Ale každý spracováva smútok inak, možno boli na liekoch.

1fifinka1
2. mar 2023

Aj ja som si pozrela včera tie 3 časti na youtube. Ja sa prikláňam k tomu, že jej otec ako sa vravelo na konci bol pedofil. Všetci boli v nejakej divnej pedofilnej sekte. Sieti. Nebolo by divu. Ako vypovedala jedna, čo bola s nimi na dovolenke, striedať sa pri kúpaní cudzích deti. To čo je. Vysvetľovali by to ich chladné správanie, jednoducho ju možno niekde ponúkli. Určite ju aj fyzicky, psychicky tyrali. A sexuálne. Matka to vedela. Išli v tom spolu. Strašne niečo.

mandevilla
2. mar 2023

@1fifinka1 inak presne taký pocit mám aj ja teraz. To čo je preboha, že si kúpali deti medzi sebou? Aby sa cudzí chlap dotýkal mojich dcér pri kúpaní.
Choré..chudatka deti. Ktovie aké zážitky mali s nimy tie ostatné deti. Teraz, keď sú už dospelé. Možno raz budú niečo riešiť. A vyplávajú ďalšie kúsky skladačky.

diaszoky
2. mar 2023

@mandevilla tak to robia v anglicku aj v irsku su totalne prepnuti teta tam robila baby seter vedela by vam pisat🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

majka176
2. mar 2023

Mňa tiež táto vec s kúpaním deti zarazila, že kúpali deti spoločne, nechápala som, fakt divné.

mandevilla
2. mar 2023

@diaszoky akože kúpu deti takto?

simona20201309
2. mar 2023

Príchod druhého dieťaťa je vždy náročný. Staršie začne žiarliť, obdobie vzdoru.... nie raz rodičom prasknu nervy a správajú sa k tomu staršiemu tak, ze neskor ich to mrzí. Tu mali rovno dvojičky..... ich vymodlene dieta zrazu vôbec nebola taká idylka o akej snívali. Kludne mohli jednému z rodičov prasknúť nervy a dobili ju na smrť- to by vysvetlovalo krv v apartmáne. Nie je to nič ojedinele.
Chudatko dievcatko. Určite muselo prežiť strašne chvíle.
Keby išlo o nešťastie, neverím žeby mali silu tutlať to...

majka176
2. mar 2023

Inak tiež som rozmýšľala na touto verziou, či otcovi mepraskli nervy, jednu jej uťal, ona spadla, zlákala väzy... Alebo či nespadla z tých schodov.

mandevilla
2. mar 2023

Podľa toho popisu sa tam nejak nevenovali tým deťom. Ale hlavne sebe. Deti v kutikoch. Dospelí tenis, beh, večere, kúpanie. Také divné. Akoby im tie deti boli vlastne celý čas na príťaž. A teda tie ostatné okolností k tomu, čistý hnus.

majka176
2. mar 2023

Ak tie výpovede s kontrolovaním deti ...
Že prvý išiel Gery, potom išla Jane a videla Geryho ako sa v blízkosti apartmánu s niekým rozpráva a zároveň videla muža s dieťaťom. Akoby Jane chcela Gerymu zabezpečiť aliby. Veď kto by unášal dieťa, keď jeho otec je neďaleko. Úplná haluz. Len ťahanie času a odvracanie pozornosti.
Druhá vec čo mi je divná, že druhý sa ponúkol Matiew, pritom skontroloval len dvojičky. A tu sa mi núka otázka, čo ak ju už kontrolovať netrebalo a on to vedel? Ale pri výpovedi radšej povedal,že si nevšimol, či tam je.

1fifinka1
2. mar 2023

@mandevilla presne tak, tie deti boli často akoby odložené. Tie dvojičky boli také maličké, nechápem ako to mohli robiť. Niekde ich odložiť a oni si užívať. To je presne to akoby chladnokrvne od nich. Kým sú deti maličké predsa potrebujú rodičov. Áno potrebujú oddych, ale tak mali sa striedať. Ak chceli vypadnúť von, jeden mal s nimi ostať. Alebo si dat spolu vínko na terase pred apartmánom. Nie za každú cenu tie večerné seansy. Maddie mala ťažké spanie určite aj z toho, že sa jej niečo dialo. Už len to bol dôvod tam ostávať. Ach jaaj. Aj to teda, že sa to mohlo otvoriť a ďalej modernejší i metódami dovysetrovat, ale nie. Prečo nie. Niektoré zločiny sa predsa dajú dokázať aj niekoľko rokov po. Aj to DNA. Aj detektor lži. Súdom urcim a hotovo. Žiadne chcem nechcem. Mali ísť viac po nich, neverím ze ta matka by sa keby bola sama niekde nezlozila a nepovedala pravdu. Kryli jeden druhého.

majka176
2. mar 2023

@mandevilla no presne, keď ideš na dovolenku s deťmi, trávite spolu čas ako rodina, a nie deti "odložené bokom", aby neotravovali.

mandevilla
2. mar 2023

@1fifinka1 presne.
@majka176 áno.

mandevilla
2. mar 2023

Ktovie aj ako vyzeralo to uspavanie. Možno len supnut tabletku a mať "svätý pokoj." Mohli tým dvojičkám zobrať krv. Čo v nej mali. Keď boli také zdrogovane.

majka176
2. mar 2023

@mandevilla tiež si myslím, ale vtedy v tom frmole to asi vôbec neriešili. Veď polícia nezabezpečila ani miesto činu, nie to ešte brať krv... Kate bola anestéziológicka, nemala s tým problém.

mandevilla
2. mar 2023

@majka176 áno. Škoda, keby aj na druhý deň. Určite to mali este v krvi. Stopy.

majka176
2. mar 2023

@mandevilla no celé divné, aj polícia "si dávala na čas", keby miesto činu zabezpečili aspoň na druhý deň ... ale po mesiaci...to už akože na čo?

fauko
Odpoveď bola odstránená
simonka22s
Odpoveď bola odstránená
simonka22s
Odpoveď bola odstránená
majka176
2. mar 2023

@simonka22s Áno, počula som o Tom, prešetrujú ho, ja len dúfam, že keď mu to prišijú tak na základe dôkazov, a nie jen preto, že chcú uzatvoriť prípad. Ja osobne si nemyslím, že Madeleine uniesol on. Je tam veľa rozporuplných vecí, ktoré svedčia proti rodičom. Rodičia v mnohých veciach klamali.

bluka2
2. mar 2023

@simonka22s a videla si aj fotky jeho domu v Nemecku s tou pivnicou? Toto je tak pofiderny chlapík, ze až a vždy sa po nejakom takomto prípade zhodou okolností odsťahoval niekam do inej krajiny. Tuším len pár dní po tom, čo zmizla predal auto a odchádzal z Portugalska. Jasné, nemusi to nič znamenať. Klamú a fungujú v "inom režime" z nich všetci, on aj jej rodičia, ale to stále nie je žiaden dôkaz. Všetko, čo zatiaľ našli nebolo dosť conclusive.
Pozrite si pripad Anneke Lucas, ona to hovorí z pozície dieťaťa, ktoré vlastná matka predala ako 6 ročnú do takýchto sieti

1fifinka1
3. mar 2023

Vo videu bolo spomenuté, že to okno bolo veľmi úzke v tej izbe. A že na ňom boli odtlačky len jej mamy. Bola posledná, kto bol kontrolovať, stačilo ze maddie niekomu cez okno podala. A potom šla kričať do restiky, že ju uniesli. To by vysvetľovalo aj to, že videli muža niesť dievčatko. Neskôr. Ti smithovi, či kto to bol.

anonymous87
3. mar 2023

Fu baby, to si fakt myslite, ze by ju normalne chladnokrvne predali? 😱😱😱
Ja si tiez myslim, ze s tou rodinou nie je vsetko uplne ok… bohvie ako to bolo. Desive je to cele po pravde

tatianka0000
3. mar 2023

Ja som čítala zas ta Poľka čo ma tu psychologickú a vesticu v jednom z instagramu povedala že medelein žije a čoskoro sa ukáže , že je vestica tak to vie