icon

Kam zmizela Madeleine McCann?

24. feb 2023

Ahojte neviete kde sa da pozriet s českými/slovenskými titulkami? Vsade vidim iba po anglicky. Chcem si to pozriet lebo ma zaujima ako to vlastne bolo 🙂 ďakujem.

simona20201309
28. feb 2023

@majka176 nejak mi nedochádza 🙈
Ako o čo teraz ide? Toto je aká verzia teraz? Ze ta Julie sa podobá ma jej sestru?

simonka22s
Odpoveď bola odstránená
simonka22s
Odpoveď bola odstránená
yanni
28. feb 2023

Na Netflix mas s ceskymi titulkami.

majka176
28. feb 2023

@simona20201309 podľa mňa sa Júlia na ameliu nepodobá, má iný nos aj ústa, dokonca aj farbu očí má trochu inú.

ysseba
28. feb 2023

@kiki68 Bože to je strašné. No vďakabohu si zostala duchaprítomná a začala si kričať. Inak spomínam si z rozprávania, že moju krstnú mamu keď bola dieťa, tak ju oslovil chlap a ponúkal jej aby išla s nim a ponúkal jej cukríky. Začala utekať k davu ľudí... Bolo to veľmi dávno. Inak minule mi kolegyňa hovorila, že videla nejaké video kde robili experiment. Chlap na ihrisku lanaril malé deti na šteniatko. A KAŽDÉ JEDNO s nim išlo a mamičky boli spočiatku také, že ich dieťa určite nepôjde, lebo túto tému preberali XYkrát a potom boli v šoku, že išlo...

sorayaardente
1. mar 2023

@ysseba to video som presne videla,je to desivé,čo sa deje na svete

diaszoky
1. mar 2023

@ysseba to ano v Po v kauflande tiez niekto pred xy rokmi chcel uniest dievcatko ostrihal ho zviazal nastastie sa nasla na wc vcas

mandevilla
1. mar 2023

Pozrela som zatiaľ prvú časť. Toho krimy pribehu. Je to super spracované. Ja som pozerala len na Netflix, a potom jeden išiel na RTL, len bez prekladu 🤷🏻 a ďalej články bežne. A som akože ohromená. A to som videla teda len prvú časť. Teraz už aj ja vidím tých rodičov v zlom svetle.
A inak nám chceli zrejme pred 2 rokmi v Chorvátsku uniest dcérku.
Keď ideme na kúpalisko a vidím koľko detí nechávajú rodičia nahé, nepáči sa mi to.
A ako dieťa si pamätám, ako často mal nejaký chlap nejaké dvojzmyselné poznámky. Narážky. Človek keby videl niektorým chlapom do hláv. Je ich prekvapujúco veľa. Treba mať stále oči na stopkách. Nie len voči svojim deťom, ale aj iným. Cudzím.

majka176
1. mar 2023

@mandevilla áno, tie krimi sú super, ja som si pozrela všetky 3 časti a zamiešalo mi to karty riadne, fakt mi ide hlavou niekoľko verzií ako to mohlo byť.

mandevilla
1. mar 2023

@majka176 no som zvedavá teda na tie ďalšie. Uf

majka176
1. mar 2023

@mandevilla No ja by som bola zvedavá na tú 4. kde by bolo rozuzlenie😁

mandevilla
1. mar 2023

@majka176 😁 snáď sa dožijeme.

mimka1402
1. mar 2023

@diaszoky Ja ti neviem, počula som to z rôznych veľa strán a všade sa tvrdí iné mesto. Za mňa je to ďalší z hoaxov, lebo je čudné, že sa to stalo stovkám ľuďom po celom Slovensku..🙂

diaszoky
1. mar 2023

@mimka1402 to, ze nasli ostrihane dieta na wc?

mandevilla
1. mar 2023

@diaszoky áno to bol bol hoax vtedy. Našťastie.

lianne7
1. mar 2023

Na tejto fotke je Madeleine už po smrti ,fotka bola upravená photoshopom.Všimnite si tu polohu hlávku akoby mala zaklonenu,takisto rozšírené zrenicky a ten makeup .Na jej tváricke je modry fľak na líci a takisto ten krk akoby ju niekto dusil.

simona20201309
1. mar 2023

@lianne7 pre boha odkiaľ máš tu foto? Toto sú už poriadne konspiracie....

majka176
1. mar 2023

@lianne7 och, normálne ma striaslo ... to odkiaľ je tá fotka?

rebellefleur
1. mar 2023

@majka176 fotka bola zverejnena samotnymi rodicmi na 3tie "vyrocie" jej zmiznutia

mandevilla
1. mar 2023

Fotku som pozrela cez Google lens. Nic o úmrtí tam nepíšu.

mandevilla
1. mar 2023

@rebellefleur áno, tak.

majka176
1. mar 2023

To je blud, veď keby tu fotku zverejnili, tak ich rovno rieši polícia, to je skoro ako priznanie.

rebellefleur
1. mar 2023

@majka176 tak si otvor google, stranky pisane po anglicky a tam sa docitas,ze fotka bola zverejnena samotnymi rodicmi..

bluka2
1. mar 2023

@majka176 priznanie čoho? Že sa hrala s náhrdelníkom a urobili jej make up?

rebellefleur
1. mar 2023

@majka176 - https://www.google.sk/amp/s/www.mirror.co.uk/ne... .. nech sa paci, snad vies po anglicky

majka176
1. mar 2023

@bluka2 nie, mala som na myslí, že keby na tej fotke bola po smrti.

simona20201309
1. mar 2023

Určite by nezverejnili foto na ktorej je už mŕtva.... to je úplná hlúposť. Snáď tomu neverite

papaya308
1. mar 2023

@lianne7 akože kto si po smrti nalici dieťa a dá ho do novín?

majka176
1. mar 2023

@simona20201309 veď na to som narážala a už hneď sa do mňa pustia ...