icon

Kde je hranica šikany vo virtuálnom svete?

19. aug 2025

Poniektoré ste tu niektoré také hnusoby hnusne že je hanba že ste ženami! Žijete len preto aby ste napísali hnusný komentár a čakáte lajky od podobných ako ste vy. Hnusne zákerné neprajne. Tak by som vedela vypísať niki, ale predpokladám,že sa to nemôže lebo šikana. Si zapamätajte, že sa nemusíte na silu zakaždým vyjadriť len aby ste si honili lajk. Proste niekedy je mlčať zlato. Chudák vaši muži aj deti, keď ovšem niekto pri vás vydrží. Otras aké ženy tu sú v poslednej dobe . Niekedy to tu bolo super

Strana
z13
viestta
19. aug 2025
@anonym_autor

@beronsche ja som milá ❤️

@anonym_autor ty si taka mila aka mila je osina v zadku...

autor
19. aug 2025
@viestta

@anonym_autor ty si taka mila aka mila je osina v zadku...

@viestta viestta a pritom teba mám strašné rada,milujem tvoje názory,bez irónie to píšem lebo zas niekto bude vedieť lepšie že som pasivne agresívna

beronsche
19. aug 2025
@anonym_autor

@beronsche ja som milá ❤️

@anonym_autor áno, úplne to z tvojich príspevkov srší veru...😂

autor
19. aug 2025
@beronsche

@anonym_autor áno, úplne to z tvojich príspevkov srší veru...😂

@beronsche veru nie to len ty si domyslava a myslíš si že máš pravdu🙂 ale mysli si to je v poriadku úplne

hopatko
19. aug 2025
@anonym_autor

@viestta viestta a pritom teba mám strašné rada,milujem tvoje názory,bez irónie to píšem lebo zas niekto bude vedieť lepšie že som pasivne agresívna

@viestta nakoniec cista laska, vsade same srdiecka, co je toto za mentalny svet

autor
19. aug 2025
@hopatko

@hopatko aj teba budem mať časom rada neboj sa ❤️

beronsche
19. aug 2025
@anonym_autor

@beronsche veru nie to len ty si domyslava a myslíš si že máš pravdu🙂 ale mysli si to je v poriadku úplne

@anonym_autor no, ešte žeby nebolo...

beronsche
19. aug 2025
@hopatko

@hopatko radšej nechcime vedieť aký.

minenkaa
21. aug 2025

Tak ,asi ešte ani raz, mi počas čítania jednej diskusie ,nevypadla huba z pantu a zároveň som sa dobre zasmiala ,gratulujem 👏👏👏👏,všetkým milým

Strana
z13