icon

Kde kúpim pravú dubajskú čokoládu online?

13. feb 2025

Dlho tu nebola tato tema 😀 prosim dostala som za ulohu kupit “pravu” dubajsku cokoladu. Prosim, ti ktori sa vyznate, date mi tip na konkretnu predajnu/eshop? Nemyslim lidl ani nejaku predrazenu hovadinu vyrobenu u Gitky vo Vrbovom (Gitka prepac) 😀 prosim ak sa da ozaj len odpovede k veci.

Strana
z2
hellionka
13. feb 2025

Ak chceš pravú dubajsku Fix čokoládu, objednaj si ju cez Deliveroo. Kazdy den o 14:00 a 17:00 si ju máš sancu “chytiť” … vypredaná je do 2 minút. Doručujú ju v rámci Dubaja aj to nie všade. Na Palmu to nešlo. Všetko ostatné su len napodobneniny tej čokolády …

jaja20
13. feb 2025

V Kauflande majú 🙂

jaja20
13. feb 2025
saraxyz
13. feb 2025

@jaja20
Toto určite nie je pravá dubajska čoko. Akurát ju jem. Ja mám rada sladké, ale toto je mega sladké. Až hnusné

xckaretxxx
13. feb 2025

Kúpila som dnes v Lidli 99 g za 4 €. Konštatujem, dalo sa to zjesť. To je cele. Ta cokolada si nezaslúži tu cenu.

jaja20
13. feb 2025

@saraxyz Ja teraz pozerám leták,tak som jej to hneď odfotila

rutyruth
13. feb 2025

@hellionka ma pravdu. Už by sa to malo dat doručiť aj do Abu Dhabi. Originál je len jeden a tuším stojí okolo 40 e. V maji sa chystáme do Abu Dhabi tak tiež uvažujem ako sa k nej dostanem...

rutyruth
13. feb 2025

@xckaretxxx keď to hodnotis podľa tej z Lidla tak určite je to hnus 😄. Dnes som kúpila 5 kusov a myslela som ze to pôjdem vrátiť. Prvú som mala z Ománu a bola neporovnatelne lepšia. Ta z Lidla je totálne otrasná...

katka533
13. feb 2025

Neviem original, ale my sme si ju vyrobili doma a bolo to strasne dobre

saraxyz
13. feb 2025

@jaja20 autorka v úvode pýta pravú čokoládu. Preto som reagovala.

jaja20
13. feb 2025

@saraxyz Veď ok. Aj ty si si ju kúpila,aby si ju mohla ochutnať.

bebina23
13. feb 2025

@katka533 ako ste si ju vyrobili pls?

nikha2809
13. feb 2025

Ako bolo spomenuté, pravú kúpiš jedine v Dubaji.Ostatne už majú naozaj hocikde, Lidl, Kaufland, Matove akcie a pod.

autor
13. feb 2025

@nikha2809 aha. Tak do Dubaja teraz nejdeme a tie z kauflandu/lidla som pocula, ze su presladene a horsie ako obycajna milka. Tak asi pockam ked tak na ten Dubaj. Dakujem za vsetky odpovede, na recept som aj ja zvedava

saraxyz
13. feb 2025

@jaja20 áno, chcela som ochutnať. S vedomím, že to okolo pravej čoko ani nešlo. Fakt je hnusná, presladena

jaja20
13. feb 2025

@saraxyz V poriadku.
Ja sa ju nechystám kupovať, takýmto módnym výstrelkom neholdujem.

saraxyz
13. feb 2025

@jaja20 o nič neprídeš😉

ketrint
13. feb 2025

@katka533 tiež by ma zaujímal postup 🙏🏻☺️

nikha2809
13. feb 2025

Ja som inak včera kúpila túto a mne chutila 😀 ale ja mam rada sladké

fairyy
13. feb 2025

zeny ja som to sice este nejedla iba som citala recept, ale nechuti to proste jak pistaciova pomleta baklava v cokolade ? 😀

janci27
13. feb 2025

my sme tiez robili doma zhruba tak ako je pisane v tomto postupe https://www.muuw.cz/blog/dubajska-cokolada/
akurat som nepouzila mlete pistacie, ale pistaciovy krem. Zakladne ingrediencie su teda cokolada, pistaciovy krem a tie "anjelske vlasy", tie sme kupili v Rakusku u turkov. Je na to mnozstvo videi aj na tiktoku ako sa to robi 😉

gov
Odpoveď bola odstránená
autor
13. feb 2025

Precitala som si zlozenie a recepty, a teda ak su tam tie “kunafa” presladene tenke rezance, tak to musi byt naozaj sladke az az. Skoda, myslela som, ze ide o cosi spesl ale toto je cokolada plnena pistaciami, cukrovym sirupom a mukou… alebo su tie rezance nesladene v tej origos cokolade? Lebo vsade pisu, ze v zlozeni je “knafeh”, co je uz dezert a nie len to oprazene cesto, to sa tusim vola kadayıf.

thereisabear
13. feb 2025

Pravú neviem, ja som mala z Grizly, nebola to originál, ale bola z Dubaja a bola výborná, vôbec nie presladená.

janci27
13. feb 2025

tie original rezance, co idu do tej cokolady nie su presladene, to myslis asi ten dezert do ktoreho sa pridava sirup, ale to uz je iny dezert

janci27
13. feb 2025

Kadaif su tenke turecke slize, ktore sa pripravuju z muky a vody

lussy890
Autor odpoveď zmazal
janci27
13. feb 2025

@lussy890 to zlozenie teda ale nic moc na to, ze stoji 16eur 🙈 🙂

lussy890
13. feb 2025

https://ostatne.bazos.sk/inzerat/174964558/duba...

Táto je originál, na zadnej strane má krajinu výroby Spojené arabské emiráty.

Strana
z2