icon

Kde v aplikácii Booking nájdem svoje ID číslo?

ivry
8. okt 2025

Viete mi prosim poradiť kde v app.Booking nájdem svoje ID číslo? Píšem na podporu a nechce mi to bez toho odoslať, neviem ako je to možné, ale neviem ho nájsť... dikičko ♥️

janai1
8. okt 2025

@ivry vedľa názvu tvojho ubytovacieho zariadenia

ivry
autor
8. okt 2025
@janai1

@ivry vedľa názvu tvojho ubytovacieho zariadenia

@janai1 ...na rezervácii vedľa názvu je iba číslo rezervácie a PIN kód, žiadne ID užívateľa...?

janai1
8. okt 2025
@ivry

@janai1 ...na rezervácii vedľa názvu je iba číslo rezervácie a PIN kód, žiadne ID užívateľa...?

@ivry tak takto - ID majú iba ubytovacie zariadenia - si poskytovateľ a chceš nahlásiť nejaký problém?

Si iba používateľ a snažíš sa kontaktovať zákaznícku podporu ako niekto kto si rezervoval ubytovanie? Tak potom žiadne ID nemáš. Čo a kde sa vlastne snažíš vypísať? Lebo cez kontaktný formulár potrebuješ iba číslo rezervácie a PIN

ivry
autor
8. okt 2025
@janai1

@ivry tak takto - ID majú iba ubytovacie zariadenia - si poskytovateľ a chceš nahlásiť nejaký problém?

Si iba používateľ a snažíš sa kontaktovať zákaznícku podporu ako niekto kto si rezervoval ubytovanie? Tak potom žiadne ID nemáš. Čo a kde sa vlastne snažíš vypísať? Lebo cez kontaktný formulár potrebuješ iba číslo rezervácie a PIN

@janai1 áno, ďakujem za odpoveď, nie som poskytovatel... snažím sa dostať na zákaznícku podporu z dôvodu, že mi nezarátali 3x použitie taxi a tieto položky mi budú chýbať k vyššej úrovni Genius lebo to potom časovo už nestihnem naplniť...

janai1
8. okt 2025
@ivry

@janai1 áno, ďakujem za odpoveď, nie som poskytovatel... snažím sa dostať na zákaznícku podporu z dôvodu, že mi nezarátali 3x použitie taxi a tieto položky mi budú chýbať k vyššej úrovni Genius lebo to potom časovo už nestihnem naplniť...

@ivry tak to bude podľa mňa skôr číslo tej rezervácie

ivry
autor
8. okt 2025
@janai1

@ivry tak to bude podľa mňa skôr číslo tej rezervácie

@janai1 ...to som skúšala, práve preto si neviem dať rady, od rána nad tým špekulujem ako im napísať...

janai1
8. okt 2025
@ivry

@janai1 ...to som skúšala, práve preto si neviem dať rady, od rána nad tým špekulujem ako im napísať...

@ivry napíš im mail priamo customer.service.help@booking.com

ivry
autor
8. okt 2025
@janai1

@ivry napíš im mail priamo customer.service.help@booking.com

@janai1...nenašla som e-mail na nich... máte?

janai1
8. okt 2025
@ivry

@janai1...nenašla som e-mail na nich... máte?

@ivry však v tej správe na ktorú mi odpisuješ som ti ho napísala