icon

Kedy bude sprístupnený Katasterportal na webe?

mimusina
13. jan 2025

Pekný večer, viete mi prosím nikto povedať kedy bude sprístupnený katasterportal na webe?Ďakujem.

aalt
13. jan 2025

@mimusina to nevie nikto. Najskor ani sam zaniczodpovedny Sutaj.

vkatush
13. jan 2025

@mimusina viem, že to už nahadzujú postupne, nejaké okresy už sú, na zvyšku sa pracuje. A teda očakávam, že spadne celý systém z preťaženia, lebo všetci si budú chcieť pozrieť, či ešte majú, čo mali 😑

rozculena
13. jan 2025
lucik194
13. jan 2025

nevie to nikto. elektronicke sluzby za mna nepojdu este par tyzdnov.

zuzanaete
13. jan 2025

@vkatush Presne toto hovorim od zaciatku. Spustia yo a hned to spadne od pretazenia.

vanilkovazmrzka
13. jan 2025

16.3.

nivea123
13. jan 2025

@vkatush online nie je nič. Nie sú nahodené žiadne okresy, nejde načítať stránku.

vkatush
13. jan 2025

@nivea123 ja som to nekontrolovala a ani neplánujem hneď, keď to spustia. Len dve známe mi dnes volali, čo s tým pracujú, keďže čakáme na to kvôli hypotéke a čakáme na tie info.

maranco
13. jan 2025

Časť katastrov otvorila, no nič poriadne nevybavíte. Štát opäť mlčí
https://zive.aktuality.sk/clanok/WNnQcug/cast-k...

Elektronicky nefungujeme. Funguje len podateľňa. Listiny prijmeme s tým, že dostanete prezenčnú pečiatku, dátum a čas prijatia. Nič iné.

janinah
14. jan 2025

Preco sa to pytaš tu? Ved sa pytaj kompetentnych a zodpovednych.Kazdy nadava.ale pisat hromadne maily šutajovi ci ficovi sa nam akosi " nechce".Oni su ti.co zlyhali na celej ciare a pritom su kralovsky plateni z nasich peňazi.
..alebo sme z nich pokakani?

milanemila
14. jan 2025

Tu je najvacsi problem, ze zodpovedni politici sa tvaria, ze zodpovedni nie su a nic sa nekomunikuje verejnosti, teda pardon okrem ficovych fantasmagorii, ze to ukrajina napadla nas kataster 🤦🏼‍♀️🤮🤮 podla mna to tak skoro nebude 🤷🏼‍♀️
Ja neviem ale to je uplne absurdne, my platime politikov a cely statny aparat a tyto ludia odmietaju komunikovat s mediami a teda informovat svojoch nadriadenych co robia a nerobia. To ako keby som ja povedala sefovi v robote, ze mu neprezradim na com pracujem a ci vobec 🤦🏼‍♀️

natalka13
14. jan 2025

@vkatush to mas odkial? nic nahodene nieje ani Bratislava ani Dolna Marikova.