Koho sledujete na instagrame?
Píšem radšej anonymné pretože tu sa ti dostane kritika aj za otázku aký máte deň.
Tak mi napadlo koho sledujete na ig, pretože celkovo už nemám čo pozerať na ig, chcela by som nájsť niečo zaujímavé, žiadne umelé barbiny, ani primitívni youtuberi. V podstate to záleží od mojich koníckov a záľub ale skúste mi sem hodiť nejaké tipy, možno sa mi niečo zapáči, a inšpirujeme jedna druhú.
@jana_eyre_2 vsak toto ze ja viem kolko mi zaberie kon a to ho mam ozaj nahaku 😀 tieto baby davaju aj kona aj IG a este sa citia pohorsene ked sa spytam kde na to beru cas... isto vacsina aj na FB, YT, TT a cojaviemkde 🙊
nikoho, nemám potrebu tam byť. Ak potrebujem nejaké informácie, návody, vyhľadávam iné zdroje
Nesledujem nikoho, príde mi to choré. IG ani nemám, FB síce áno, ale len z praktických dôvodov, ani tam nechodím. Úplne mi stačí modrý koník. 😁🙈
ja normalne žasnem baby, otazka znela predsa jasne, že koho sledujete..autorka je na instagrame nema s tym problem nepovazuje to za chore a hlada inspiracie este koho sledovat :D a taka debata ju jakeby isla robit nieco protipravne :D
@zuzanka.zuzu za seba ti poviem, že IG mi nezaberie viac ako pol hodinu, aj to nie denne. fb mám, ale ten aktívne nevyužívam. YT a TT nepoužívam vôbec, resp. YT výnimočne, ak potrebujem nájsť niečo konkrétne (napr. návod na niečo). Nemám malé deti, ani nikoho, kto by potreboval starostlivosť 24/7, doma majú všetci zdravé ruky nohy aj hlavu -netreba ich obsluhovať, takže mám dosť času na seba, či už na film, knihu, kino, party, šport, cestovanie alebo bohapusté ničnerobenie a pozeranie blbostí na insta s vyloženými nohami 😀
Prečo slovo "sledovanie" beriete ako niečo za čo sa ide do väzenia 😀
Na instagrame je náhodou veľa inšpirácie, tipov.. Nemusíte sledovať bezduché príspevky. No a dávať nám vedieť že ste lepšie len preto lebo nemáte instagram..autorka sa pýtala niečo iné. Ale je pravda, že keď som chodila do práce nemala som toľko času ako teraz. Ale vtedy som nemala čas ani na MK
@zuzanka.zuzu tak zrolovat pár fotiek na ig mi príde menej náročné na čas ako.je MK.. aj ja mám ig, kliknem tam v priemere raz do týždňa, nepridavam nič len pozriem fotky známych, pár obľúbených hercov a pár účtov kde sú ilustrácie - lebo tie mám veľmi rada..
mk tiež pridám príspevok pár krát do dňa a niekedy aj nič.. tiež viem využiť svoj čas lepšie, ale tieto soc.siete každý (kto nie je závislý) zapne v hluchom mieste ako je toaleta, keď sa varí a je upratané, keď sa deti hrajú, keď sú v bazéne a ja pri nich sedím ak by ma potrebovali atd..
ja osobne by som rada už vôbec telefón nezobrala do ruky (napr.ked mám naozaj veľa práce alebo sme mimo domu tak vôbec neviem kde mobil mám) ale pri tých hluchých miestach v dni ma to nejako tak zlomi, hoci viem že je krajsie tváriť sa že nikto ten mobil neberie do ruky ako je deň dlhy 😅
Inak aj YouTube mám rada - večer keď mám čas, počúvam jednu ženu čo spracúva kriminálne príhody z 19st. - volá sa to pod lampou.. má úžasný hlas a prednes a keďže tam nie je veľa zbytočných sprievodných foto (sú tam ale dlhšie na obrazovke - dobové fotky a ilustrácie z vyšetrovania) tak sa to dá super počúvať aj pri upratovaní, alebo len tak keď si maľujem a večer relaxujem..
Ale sa vás tu zrazu zbehla celá kopa, že "zbytočné komentáre". A to nie je zbytočný komentár? Vy sa nerobíte lepšími? Keď otázka znie, čo sledujete na Instagrame, tak aj "nič" je odpoveď. Nikoho neodsudzujem, nech si každý robí, čo chce, sleduje, čo chce. Ale trochu mi je divná aj otázka autorky, lebo chce niečo, čo súvisí s jej koníčkami, ale ani nenapíše, aké tie koníčky sú. Ako jej pomôže, keď tu aj dostane tipy? Každého predsa baví niečo iné.
@h2 Ja som to pochopila tak, ze autorka sa chce inspirovat...cize v tom nevidim ziaden problem. Je to prave o tom, ze ta moze zaujat nieco nove, nieco ine. A odpoved "nic" jej fakt nepomoze. To nie je prieskum, ze ci baby sleduju socialne siete.. ale tie, co sleduju, tak co sleduju.
Mne velakrat napr. brat odporucil nejaky dobry podcast a inak by som o nom ani nevedela, ale skusila som a zaujalo ma to, aj ked dana oblast nie je moj konicek. Pre niekoho je prirodzene rozsirovat si obzory a ziskavat nove poznatky a pre niekoho nie.
Ina_mama_v_chorvatsku ➡️ vnímavá a rešpektujúca mama, ma svoj názor na iste veci a to sa niektorým nepáči takze pozor nieje to pre každého na sledovanie 😃
lujzi_kobrtek
natalia_bucakova
twixina
janakurilak
Andrea.abu ➡️ ukazuje reálny život na Sicílii
Spec.ped ➡️ Špeciálna pedagogička
Nikola.drienikova
Michal.drienik
Nasranamama ➡️ Neukazuje len to pozlátko ale konečne tvrdú realitu a nedáva si servítku pred ústa takze treba brat s rezervou😂
Dedinskedievca ➡️ Odhaľuje rôzne eshopy ktoré predávajú veci z ali za obrovské prirážky
ano a samozrejme topka minidiamondblog a tiez mamadomisha...moje najoblubenejsie som vynechala 🙂
Zo známych osobností a insta influencerov iba Henryho Cavilla 😍 Inak iba kamaráti a známi.
Tu ta skritizuju aj za to že zakladas diskusiu anonymne 😆😆
nikoho. co je to instagram?
Nemajú Čas na ig , ale dávať sem trápne komentáre do diskusii ktoré sa ich ani netýkajú na to čas majú 😂😂😂 oooch typicky Modry konik len si tu každý serka do huby ..
Jaj a ešte natinstablog a odporúčam dnešné storky 😀
@sasitimi17 dakujem za zaujimave netradicne tipy🙂
Zuzana sulajova
Fitness recepty
Zita pisarova
Jana kurilak
Gomboska
Kika tormova
Tak trochu inak a dennik mamy 8 deti su fakt skvele kocky
Domca moravkova
Zuzka Zavodska
Lapkinn
Wanda hrycova
Peta Toth
Kristiana kona… vidim, se vacsinou tu mam inspirativne zeny z ekologie, umenia.. fakt sa vdaka ig da najst kopec talentovanych ludi

@zuzanka.zuzu čas sa musi najst aj na MK, nie? 😉