Koľko stojí doprava z Temu?
Ahojte koľko stojí doprava v Themu ? Dik
Ja mám 10 eur a doprava zadarmo
Neobjednávaj… Bože
@sisska96 nejde o to aké veci tam sú, ale z čoho to je vyrobené a hlavne ako. Prečítajte si aké chemikálie a ťažké kovy sa vám dostávajú do tela pri styku s týmito výrobkami. Ich výroba je napríklad v EU zakázaná.
@erika7102 opakujem sa. Na to sa autorka nepýtala. A navyše objednávam z týchto stránok roky. Aj teraz mam na sebe šaty, baretku a silonky z Shein v podstate cely deň. A naďalej straším ľudí 🤷♀️
@sisska96 nejde o to aké veci tam sú, ale z čoho to je vyrobené a hlavne ako. Prečítajte si aké chemikálie a ťažké kovy sa vám dostávajú do tela pri styku s týmito výrobkami. Ich výroba je napríklad v EU zakázaná.
@erika7102 prosim Ta, su tam presne take veci, ako kupis aj tu. Vsetko sa tam vyraba. Presne ten isty vyrobok kupim tam a nasledne ho najdem na SK stranke, len za inu cenu
@erika7102 prosim Ta, su tam presne take veci, ako kupis aj tu. Vsetko sa tam vyraba. Presne ten isty vyrobok kupim tam a nasledne ho najdem na SK stranke, len za inu cenu
@mk1111111111 ako keby v EU neboli škodlivé veci. Však už ani ten vzduch, ktorý všetci dýchame nie je zdravý a čistý.
@mk1111111111 presne.. slovenskí predajcovia predavaju cinske veci z temu za 3nasobne ceny.. dokonca v Polsku na trhu veci z temu :D
@mk1111111111 ako keby v EU neboli škodlivé veci. Však už ani ten vzduch, ktorý všetci dýchame nie je zdravý a čistý.
@bessie12 no, len to eko bio raw nevysvetlis. My uz ani vysavac poriadny nemozeme mat lebo no no no- velka spotreba energie, lebo eko a podobne bachorky a potom nam ten cisty vzduch nad nami aj tak odveje tatam
@bessie12 no, len to eko bio raw nevysvetlis. My uz ani vysavac poriadny nemozeme mat lebo no no no- velka spotreba energie, lebo eko a podobne bachorky a potom nam ten cisty vzduch nad nami aj tak odveje tatam
@mk1111111111 presne. Takéto hovadiny sa vždy riešia. Ale skutočné problémy ľudí sú ignorované.
Tak si kupujte tie sračky a podporujte. Prvá vec je samotná aplikácia, ktorá môže hocikedy skompilovať funkčné aplikácie do vašeho zariadenia. Keď si ju nainštalujete a používate tak dávate Temu práva na prístup k vášmu chatu, fotografiám a súborom. Temu presne vie, kde sa nachádzate, pretože má vašu presnú lokáciu. Temu môže meniť súbory vo vašom zariadení, k logom, ktoré obsahujú vašu aktivitu na telefóne. Má informácie o vašom zariadení, má prístup k fotoaparátu a nahrávaniu audia, takže môže kedykoľvek začať nahrávať vašu komunikáciu. Urobte si research a potom neplačte, že máte hacknuté účty.
Tak si kupujte tie sračky a podporujte. Prvá vec je samotná aplikácia, ktorá môže hocikedy skompilovať funkčné aplikácie do vašeho zariadenia. Keď si ju nainštalujete a používate tak dávate Temu práva na prístup k vášmu chatu, fotografiám a súborom. Temu presne vie, kde sa nachádzate, pretože má vašu presnú lokáciu. Temu môže meniť súbory vo vašom zariadení, k logom, ktoré obsahujú vašu aktivitu na telefóne. Má informácie o vašom zariadení, má prístup k fotoaparátu a nahrávaniu audia, takže môže kedykoľvek začať nahrávať vašu komunikáciu. Urobte si research a potom neplačte, že máte hacknuté účty.
@erika7102 dakujem-e. Aj naďalej budeme kupovať z týchto stránok a ty si chod trollovat niekam inam, pretoze téma je o niečom inom. Pekný zvyšok dňa
viac menej ma erika 7102 pravdu. mal som apku v mobile a uz ma to nekonecne otravalo tie ich vykriky do tmy. tak som ju proste odinstaloval. v okoli kazdy tam objednava, ale ja mam ine stranky 😉
Každá jedna položka sa dá nájsť aj free shiping
@erika7102 ano chudatka cinancov zaujimaju tvoje rozhovory o tom co dnes budes varit a aky zly den si mala v praci 🤣 plus su zvedaví na tvoje fotky z dovolenky 🤣
@anajka266 panebože, toto je presne technická gramotnosť slovákov v 21. storočí. Vypnite radšej mobil, keď ho neviete bezpečne používať
@anajka266 panebože, toto je presne technická gramotnosť slovákov v 21. storočí. Vypnite radšej mobil, keď ho neviete bezpečne používať
@erika7102 ty sa vypni, mne keby ukadnu akekolvek udaje z mobilu tak to mam u prdele, lebo nic extra tam nemam.. a pouzivam jednorazove platobne karty.. plus mam nastavene limity tak ze ak ma okradnu,tak denne o par eur:D
viac menej ma erika 7102 pravdu. mal som apku v mobile a uz ma to nekonecne otravalo tie ich vykriky do tmy. tak som ju proste odinstaloval. v okoli kazdy tam objednava, ale ja mam ine stranky 😉
@frflos_nespokojny z temu vies objednať aj bez aplikácie. Objednávam pravidelne, apku nemam, ucet v poriadku. Strašne veľa výrobkov som našla na slovenských eshopoch, ktoré boli z Číny o polovicu lacnejšie. Niektoré majú dokonca tie isté fotky ako na temu. Tak nech si ľudia ďalej kupujú "bezpečné" výrobky zo Slovenska, ale minimálne o polovicu drahšie no aj tak dovážaných z Číny
@erika7102 blbost 90 percent veci odtial nakupuju vsetky medzinarodne spolocnosti a davaju do prebalov pod svoje znacky a dostat ich bezne v obchodoch na sk
@erika7102 blbost 90 percent veci odtial nakupuju vsetky medzinarodne spolocnosti a davaju do prebalov pod svoje znacky a dostat ich bezne v obchodoch na sk
@renesance80 lenže ak chcú resellovať z Temu tak tie produkty musia dodržiavať EU regulácie. So do your homework predtým ako niečo komentujete.

Musíš nakúpiť za určitú sumu, aby si mohla urobiť objednávku. U mňa je to min. 20€. Doprava je zadarmo. Všetko máš v appke napísané. A píše sa to Temu a nie Themu.