icon

Koľko stojí vrátenie tovaru zo Sheinu?

sajmonka_1216
1. máj 2024

Ahojte, prešla som viacero diskusií, no nikde som nenašla to, čo som hľadala, tak sa skúsim opýtať.
Vracali ste v poslednej dobe tovar zo SHEINu? Platili ste za vrátenie?
Na stránke som čítala, že 1 vrátenie z objednávky je zadarmo, len som ešte nestretla nikoho, kto by tovar vracal, preto neviem či je to naozaj tak.
Ďakujem.

Strana
z2
cicka33
Autor odpoveď zmazal
megg1
5. sep 2024

@mon77 v aplikacii, ked zakliknete vratenie, napise vam to presne celu adresu kam to poslat

cicka33
5. sep 2024

@cicka33
@megg1 praveze aj mne napisalo iba adresu, no bez nazvu, cize adresata, toho som nasla az cez google.

megg1
6. sep 2024

@cicka33 zvlastne

monstr
17. sep 2024

@mon77 dobrý deň. Chcem sa opýtať, či ste tie šaty vrátili na tu adresu, čo vám poslali. Ja by som rada tiež vrátila šaty, a dalo mi preste túto organizáciu Krz - moje číslo, a tu istú adresu... Pôsobí to dosť nedôveryhodne, s tým, že o niekoľko uic ďalej majú Warehouse s inou adresou. Ďakujem za odpoveď

aadriana74
19. nov 2024

@terezka2911 dobrý deň, môžte mi povedať ako ste posielali zásielku späť, cez akú spoločnosť, kuriér..

terezka2911
19. nov 2024

@aadriana74 normálne cez postu.

ivitom
20. nov 2024

@stellarstar Ahoj, prosim ta, mozem poprosit tiez o pridanie do skupiny? Objednala som si nohavice a su mi velke..

visnicka01
21. nov 2024

@megg1 dobrý deň, prosím vás a vytvorila ste nejaký doporučený lístok a tak poslala? lebo aj mne to dala adresu do poľka, a teraz neviem, či to mám len zaniesť na poštu, či ako ☹

megg1
28. nov 2024

@visnicka01 mozete aj doporucene a do balika je dobre dat cislo objednavky, alebo aj na balik...potom v aplikacii Vas to bude pytat cislo vratky, ale mozete poslat aj obycajne...ja som poslala takto, cislo vratky som tympadom nemala a balik mi preplatili, len je to pre nich lahsie a rychlejsie, ale ak tam mate cislo objednavky, tak aj takto budu vediet, kto balik vratil...

nuhalka
20. mar 2025

Môžem poprosiť aj ja o pridanie do skupiny?

Strana
z2