Koľko stojí vrátenie tovaru zo Sheinu?
Ahojte, prešla som viacero diskusií, no nikde som nenašla to, čo som hľadala, tak sa skúsim opýtať.
Vracali ste v poslednej dobe tovar zo SHEINu? Platili ste za vrátenie?
Na stránke som čítala, že 1 vrátenie z objednávky je zadarmo, len som ešte nestretla nikoho, kto by tovar vracal, preto neviem či je to naozaj tak.
Ďakujem.
@mon77 dobrý deň. Chcem sa opýtať, či ste tie šaty vrátili na tu adresu, čo vám poslali. Ja by som rada tiež vrátila šaty, a dalo mi preste túto organizáciu Krz - moje číslo, a tu istú adresu... Pôsobí to dosť nedôveryhodne, s tým, že o niekoľko uic ďalej majú Warehouse s inou adresou. Ďakujem za odpoveď
@terezka2911 dobrý deň, môžte mi povedať ako ste posielali zásielku späť, cez akú spoločnosť, kuriér..
@aadriana74 normálne cez postu.
@stellarstar Ahoj, prosim ta, mozem poprosit tiez o pridanie do skupiny? Objednala som si nohavice a su mi velke..
@megg1 dobrý deň, prosím vás a vytvorila ste nejaký doporučený lístok a tak poslala? lebo aj mne to dala adresu do poľka, a teraz neviem, či to mám len zaniesť na poštu, či ako ☹
@visnicka01 mozete aj doporucene a do balika je dobre dat cislo objednavky, alebo aj na balik...potom v aplikacii Vas to bude pytat cislo vratky, ale mozete poslat aj obycajne...ja som poslala takto, cislo vratky som tympadom nemala a balik mi preplatili, len je to pre nich lahsie a rychlejsie, ale ak tam mate cislo objednavky, tak aj takto budu vediet, kto balik vratil...
Môžem poprosiť aj ja o pridanie do skupiny?