Komu prekážajú reklamy na ploche?
Momentalne prebieha jedna reklama na ploche. Nejdem menovat, aby nebol problem. Kedze urcite si to dana firma zaplatila. Ale to je naozaj hrozne, ze az do 31 jula bude kazdy 2-3 prispevok foto s danym produktom na ploche. Tolko zbytocneho scrolovania. Som jedina ktorej to vadi?
Tiez mi to vadi...prisla som popozerat, co sa deje, ci niekomu viem poradit, nie pozerat, kto co pije🙄
adblock nie? Ja mam ublock origin, kvoli nemu som presedlala na firefox. Si nepametam kedy naposledy som videla na pocitaci nejaku reklamu....
Na telefone sa tiez daju stahnut prehliadace bez reklam.
Pre mna to je taka zahada, ze ludia to nepouzivaju... ked mam nove zariadenie, tak prva vec je ze stiahnem kedysi chrome a teraz firefox a hned na to instalujem ublock. Asi od decka som to tak robila a myslela som ze kazdy tak funguje. Reklamy su dobrovolne, fakt sa na to pozerat nemusite.
Prave som sa nad tym tiez rozculila...pre mna to ma opacny efekt, uplna antikampan, znechutili mi cely napoj.
Táto stránka by si mohla uvedomiť kam klesla … celkovo tie reklamy tu sú niečo neskutočne … neviem napísať pozrieť si jediný komentár/prispevok aby som neklikla na reklamu. Medzi pohybujúcimi sa reklamami čítam príspevok … vyzerá to tu ako na TÉMU alebo iných čínskych stránkach. Viem že oto tu ide, ale podľa mňa sú nejaké hranice a toto je úplne cez ..
adblock nie? Ja mam ublock origin, kvoli nemu som presedlala na firefox. Si nepametam kedy naposledy som videla na pocitaci nejaku reklamu....
Pre mna to je taka zahada, ze ludia to nepouzivaju... ked mam nove zariadenie, tak prva vec je ze stiahnem kedysi chrome a teraz firefox a hned na to instalujem ublock. Asi od decka som to tak robila a myslela som ze kazdy tak funguje. Reklamy su dobrovolne, fakt sa na to pozerat nemusite.
@refly ale to nie sú tie komerčné reklamy, ale súťaž jednej známej značky nealko piva, ženy sa majú odfotiť s plechovkou/ami a môžu niečo vyhrať, toto adblockom nevyrieši
@refly Ked tuknes na plochu, tak urcite tam mas fotky, ktore pridavaju zeny z modreho konika s radlerom. Skus.
Reklám je tu dosť ale ta s radlerom sa ku mne nedostala. 😃
@refly Ked tuknes na plochu, tak urcite tam mas fotky, ktore pridavaju zeny z modreho konika s radlerom. Skus.
@anonym_autor Jaaaaj, takto to myslite.... nie ze Vam vadi reklama, ale prispevky od uzivatelov ako reakcia na danu reklamu... stenu nescrollujem, takze som nevidela ani reklamu samotnu, ani tie prispevky..... a jo, teraz ich uz vidim... No to mate pravdu, adblock co by toto blokoval teda este nevymysleli :/
@anonym_autor nie si sama, mňe to ide citeľne na nervy. Predpokladám, že skôr či neskôr MK dospeje do štádia, že alebo bude platený, alebo sa tu budeš preklikávať reklamou do nemoty.
@anonym_autor nie, nie si jediná, ale nie je to len na MK, ale všade.
mne celkovo blbnú diskusie, keď rolujem, tak sa mi tie, čo sú dole nezobrazujú... aj hore veľký banner s reklamou... celé je to tu na milú Jarmilu.👎
Ja tieto prispevky celkom tolerujem - ved testuju produkty. Ale to co je na tej ploche dnes? To na MK priviezli cely kamion, ze tolko zenskych bolo "obdarovanych"? Ked su produkty pre deti, vidiet tak 3-4 prispevky, zvacsenie prsnikov - len jedna, DM- asi 5-6. Ale toto je fakt ze fuj. To uz je az nechutne. Ja to nepijem, vobec pivo a tomu podobne napoje su mimo mna, ale po dnesku mi je z toho az na vracane. Fuj, naozaj je to hamba MK!!!
A ked k tomu pridam tu ostatnu reklamu, ako skacu tie banery, neda sa pozerat prispevok, nedaju sa prezriet fotky v prispevku, lebo raz je fotka hore, dalsiu musim skrolovat dole. Banda adminov - toto uz prehanate.
Ja tieto prispevky celkom tolerujem - ved testuju produkty. Ale to co je na tej ploche dnes? To na MK priviezli cely kamion, ze tolko zenskych bolo "obdarovanych"? Ked su produkty pre deti, vidiet tak 3-4 prispevky, zvacsenie prsnikov - len jedna, DM- asi 5-6. Ale toto je fakt ze fuj. To uz je az nechutne. Ja to nepijem, vobec pivo a tomu podobne napoje su mimo mna, ale po dnesku mi je z toho az na vracane. Fuj, naozaj je to hamba MK!!!
A ked k tomu pridam tu ostatnu reklamu, ako skacu tie banery, neda sa pozerat prispevok, nedaju sa prezriet fotky v prispevku, lebo raz je fotka hore, dalsiu musim skrolovat dole. Banda adminov - toto uz prehanate.
@katarinaba nie netestujú, ak sa odfotia s plechovkou môžu čosi vyhrať a fotiť sa dá do konca augusta, čiže sa máme na čo tešiť, no čo aj tak tu trávim priveľa času najvyšší čas si dať detox 🙂
Táto stránka by si mohla uvedomiť kam klesla … celkovo tie reklamy tu sú niečo neskutočne … neviem napísať pozrieť si jediný komentár/prispevok aby som neklikla na reklamu. Medzi pohybujúcimi sa reklamami čítam príspevok … vyzerá to tu ako na TÉMU alebo iných čínskych stránkach. Viem že oto tu ide, ale podľa mňa sú nejaké hranice a toto je úplne cez ..
@anonym_ec2358 👍
@katarinaba nie netestujú, ak sa odfotia s plechovkou môžu čosi vyhrať a fotiť sa dá do konca augusta, čiže sa máme na čo tešiť, no čo aj tak tu trávim priveľa času najvyšší čas si dať detox 🙂
@lucka_ke no este lepsie 🙈
@anonym_autor lezie mi to na nervy. Kým sa odstanem k obsahu, 2 min posúvam stránku. :(
@anonym_autor mne vadia akékoľvek reklami a kdekoľvek všetko čo sa dá blokujem a nikdy si danú reklamu nečítam a nevšímam tak že smola
...ja mám chronické "testovačky" bloknuté...tak možno na mňa preto vyskočilo dnes len jedno pivo😄..
...ja mám chronické "testovačky" bloknuté...tak možno na mňa preto vyskočilo dnes len jedno pivo😄..
@miskakyska Fiha, to ich mas 20 bloknutych? 🙂
Teraz kukam posledne casy pridania 16:33, 16:01, 15:50, 15:30 atd. kazdu chvilu. Otras.
@miskakyska
@miskakyska Fiha, to ich mas 20 bloknutych? 🙂
@anonym_autor asi pol koňa😆

do 31.8. 🙂 tiež pozerám...