icon

Komu prekážajú reklamy na ploche?

22. júl 2025

Momentalne prebieha jedna reklama na ploche. Nejdem menovat, aby nebol problem. Kedze urcite si to dana firma zaplatila. Ale to je naozaj hrozne, ze az do 31 jula bude kazdy 2-3 prispevok foto s danym produktom na ploche. Tolko zbytocneho scrolovania. Som jedina ktorej to vadi?

Strana
z2
lucka_ke
22. júl 2025

do 31.8. 🙂 tiež pozerám...

autor
22. júl 2025
@lucka_ke

do 31.8. 🙂 tiež pozerám...

@lucka_ke To fakt? Nieeee

sisa_s
22. júl 2025

Tiez mi to vadi...prisla som popozerat, co sa deje, ci niekomu viem poradit, nie pozerat, kto co pije🙄

refly
22. júl 2025

adblock nie? Ja mam ublock origin, kvoli nemu som presedlala na firefox. Si nepametam kedy naposledy som videla na pocitaci nejaku reklamu....
Na telefone sa tiez daju stahnut prehliadace bez reklam.
Pre mna to je taka zahada, ze ludia to nepouzivaju... ked mam nove zariadenie, tak prva vec je ze stiahnem kedysi chrome a teraz firefox a hned na to instalujem ublock. Asi od decka som to tak robila a myslela som ze kazdy tak funguje. Reklamy su dobrovolne, fakt sa na to pozerat nemusite.

hopatko
22. júl 2025

Prave som sa nad tym tiez rozculila...pre mna to ma opacny efekt, uplna antikampan, znechutili mi cely napoj.

anonym_ec2358
22. júl 2025

Táto stránka by si mohla uvedomiť kam klesla … celkovo tie reklamy tu sú niečo neskutočne … neviem napísať pozrieť si jediný komentár/prispevok aby som neklikla na reklamu. Medzi pohybujúcimi sa reklamami čítam príspevok … vyzerá to tu ako na TÉMU alebo iných čínskych stránkach. Viem že oto tu ide, ale podľa mňa sú nejaké hranice a toto je úplne cez ..

lucka_ke
22. júl 2025
@refly

adblock nie? Ja mam ublock origin, kvoli nemu som presedlala na firefox. Si nepametam kedy naposledy som videla na pocitaci nejaku reklamu....
Pre mna to je taka zahada, ze ludia to nepouzivaju... ked mam nove zariadenie, tak prva vec je ze stiahnem kedysi chrome a teraz firefox a hned na to instalujem ublock. Asi od decka som to tak robila a myslela som ze kazdy tak funguje. Reklamy su dobrovolne, fakt sa na to pozerat nemusite.

@refly ale to nie sú tie komerčné reklamy, ale súťaž jednej známej značky nealko piva, ženy sa majú odfotiť s plechovkou/ami a môžu niečo vyhrať, toto adblockom nevyrieši

sisa_s
22. júl 2025
@refly

refly
22. júl 2025

@lucka_ke
@sisa_s aha.... no, ja som sa este s radler reklamou nestretla, tak asi mi blokuje aj to? Ublock a vela ostatnych nie su blokovace reklam, ale "blokovace obsahu". Neviem plny rozsah, ale jednoducho to blokuje otravne veci na stranke. Asi aj dobre, lebo radler mi absolutne nechuti :D

autor
22. júl 2025
@refly

@lucka_ke
@sisa_s aha.... no, ja som sa este s radler reklamou nestretla, tak asi mi blokuje aj to? Ublock a vela ostatnych nie su blokovace reklam, ale "blokovace obsahu". Neviem plny rozsah, ale jednoducho to blokuje otravne veci na stranke. Asi aj dobre, lebo radler mi absolutne nechuti :D

@refly Ked tuknes na plochu, tak urcite tam mas fotky, ktore pridavaju zeny z modreho konika s radlerom. Skus.

sszuzu8
22. júl 2025

Reklám je tu dosť ale ta s radlerom sa ku mne nedostala. 😃

lucka_ke
22. júl 2025
@sszuzu8

Reklám je tu dosť ale ta s radlerom sa ku mne nedostala. 😃

to sú normálne príspevky od užívateliek MK, akurát sa každá fotí s plechovkami
@sszuzu8

sszuzu8
22. júl 2025
@lucka_ke

@sszuzu8

@lucka_ke aha plochu nečítam. Len diskusie mrknem

refly
22. júl 2025
@anonym_autor

@refly Ked tuknes na plochu, tak urcite tam mas fotky, ktore pridavaju zeny z modreho konika s radlerom. Skus.

@anonym_autor Jaaaaj, takto to myslite.... nie ze Vam vadi reklama, ale prispevky od uzivatelov ako reakcia na danu reklamu... stenu nescrollujem, takze som nevidela ani reklamu samotnu, ani tie prispevky..... a jo, teraz ich uz vidim... No to mate pravdu, adblock co by toto blokoval teda este nevymysleli :/

anonym_6fd11d
22. júl 2025

@anonym_autor nie si sama, mňe to ide citeľne na nervy. Predpokladám, že skôr či neskôr MK dospeje do štádia, že alebo bude platený, alebo sa tu budeš preklikávať reklamou do nemoty.

anonym_6fd11d
22. júl 2025
@lucka_ke

@sszuzu8

@lucka_ke to som nemyslela prispievateľky s plechovkami

kavasmliekom
22. júl 2025

@anonym_autor nie, nie si jediná, ale nie je to len na MK, ale všade.

tamtamka26
22. júl 2025

mne celkovo blbnú diskusie, keď rolujem, tak sa mi tie, čo sú dole nezobrazujú... aj hore veľký banner s reklamou... celé je to tu na milú Jarmilu.👎

katarinaba
22. júl 2025

Ja tieto prispevky celkom tolerujem - ved testuju produkty. Ale to co je na tej ploche dnes? To na MK priviezli cely kamion, ze tolko zenskych bolo "obdarovanych"? Ked su produkty pre deti, vidiet tak 3-4 prispevky, zvacsenie prsnikov - len jedna, DM- asi 5-6. Ale toto je fakt ze fuj. To uz je az nechutne. Ja to nepijem, vobec pivo a tomu podobne napoje su mimo mna, ale po dnesku mi je z toho az na vracane. Fuj, naozaj je to hamba MK!!!
A ked k tomu pridam tu ostatnu reklamu, ako skacu tie banery, neda sa pozerat prispevok, nedaju sa prezriet fotky v prispevku, lebo raz je fotka hore, dalsiu musim skrolovat dole. Banda adminov - toto uz prehanate.

lucka_ke
22. júl 2025
@katarinaba

Ja tieto prispevky celkom tolerujem - ved testuju produkty. Ale to co je na tej ploche dnes? To na MK priviezli cely kamion, ze tolko zenskych bolo "obdarovanych"? Ked su produkty pre deti, vidiet tak 3-4 prispevky, zvacsenie prsnikov - len jedna, DM- asi 5-6. Ale toto je fakt ze fuj. To uz je az nechutne. Ja to nepijem, vobec pivo a tomu podobne napoje su mimo mna, ale po dnesku mi je z toho az na vracane. Fuj, naozaj je to hamba MK!!!
A ked k tomu pridam tu ostatnu reklamu, ako skacu tie banery, neda sa pozerat prispevok, nedaju sa prezriet fotky v prispevku, lebo raz je fotka hore, dalsiu musim skrolovat dole. Banda adminov - toto uz prehanate.

@katarinaba nie netestujú, ak sa odfotia s plechovkou môžu čosi vyhrať a fotiť sa dá do konca augusta, čiže sa máme na čo tešiť, no čo aj tak tu trávim priveľa času najvyšší čas si dať detox 🙂

anonym_6fd11d
22. júl 2025
@anonym_ec2358

Táto stránka by si mohla uvedomiť kam klesla … celkovo tie reklamy tu sú niečo neskutočne … neviem napísať pozrieť si jediný komentár/prispevok aby som neklikla na reklamu. Medzi pohybujúcimi sa reklamami čítam príspevok … vyzerá to tu ako na TÉMU alebo iných čínskych stránkach. Viem že oto tu ide, ale podľa mňa sú nejaké hranice a toto je úplne cez ..

@anonym_ec2358 👍

katarinaba
22. júl 2025
@lucka_ke

@katarinaba nie netestujú, ak sa odfotia s plechovkou môžu čosi vyhrať a fotiť sa dá do konca augusta, čiže sa máme na čo tešiť, no čo aj tak tu trávim priveľa času najvyšší čas si dať detox 🙂

@lucka_ke no este lepsie 🙈

btus
22. júl 2025

@anonym_autor lezie mi to na nervy. Kým sa odstanem k obsahu, 2 min posúvam stránku. :(

renesance80
22. júl 2025

@anonym_autor mne vadia akékoľvek reklami a kdekoľvek všetko čo sa dá blokujem a nikdy si danú reklamu nečítam a nevšímam tak že smola

miskakyska
22. júl 2025

...ja mám chronické "testovačky" bloknuté...tak možno na mňa preto vyskočilo dnes len jedno pivo😄..

autor
22. júl 2025
@miskakyska

...ja mám chronické "testovačky" bloknuté...tak možno na mňa preto vyskočilo dnes len jedno pivo😄..

@miskakyska Fiha, to ich mas 20 bloknutych? 🙂

autor
22. júl 2025
@miskakyska

Teraz kukam posledne casy pridania 16:33, 16:01, 15:50, 15:30 atd. kazdu chvilu. Otras.
@miskakyska

miskakyska
22. júl 2025
@anonym_autor

@miskakyska Fiha, to ich mas 20 bloknutych? 🙂

@anonym_autor asi pol koňa😆

autor
22. júl 2025
@miskakyska

@anonym_autor asi pol koňa😆

@miskakyska Asi to tiez urobim 😃

rozculena
22. júl 2025
@lucka_ke

@refly ale to nie sú tie komerčné reklamy, ale súťaž jednej známej značky nealko piva, ženy sa majú odfotiť s plechovkou/ami a môžu niečo vyhrať, toto adblockom nevyrieši

@lucka_ke ja tu žiadne pivo nemám

Strana
z2