icon

Kožené tenisky mi doma nesadli.

gabika0825
20. feb 2020

Ahojte baby, kúpila som si predvčerom kožené tenisky moje číslo, v obchode som ich skúšala a boli akurát, aj som sa v nich prechádzala, tak som ich potom chcela kúpiť a pani mi doniesla na pokladňu V krabici úplne nový pár topánok ktoré ešte neboli skúšané. No ja ťapa som si tie neskúšané ani nevyskúšala a rovno som ich zaplatila. Doma keď som ich po kúpe skúšala tak všetko fajn, trošku tlačili na jednej nohe. no a včera som si ich išla obuť do práce, prešla som asi 20 metrov a už som cítila ako ma na pravej nohe začali tlačiť a ešte aj tlaky na päte lebo sa mi vytváral otlak. Som sa tešila normálne ako dorazím do práce a prezujem sa... domov som potom radšej išla v druhých topánkach ktoré som mala v práci. No a teraz mám dilemu. Na jednej nohe je mi topánka akurát, na druhej trochu tlačí. Mám ísť vymeniť za väčšie číslo? Ak mi to vôbec vymenia? Kamarátka mi vravela že ak mi bolo dobré to číslo v obchode ked som si skúšala tú vychodenú skúšaciu tenisku tak že ich nemám meniť lebo koža sa ešte natiahne a prispôsobí sa. Ako netlačí to nejak moc, ale je to nepríjemné a chcela som pohodlné tenisky keď som za ne dala poriadne peniaze. To ma na tom mrzí. Poraďte čo spraviť. Myslíte že sa to natiahne nosením?

Strana
z2
katka2602
20. feb 2020

@gabika0825 Ja som sa pýtala, či by si si kúpila nové čižmy za 250€, keby si vedela, že ich pred Tebou niekto mal celý deň na nohách. O platení za vrátený tovar som ja nič nepísala 😊 Otázku nasmeruje tým čo Ti to napísali 😉

23121974
20. feb 2020

@gabika0825 Nie nič také sa mi nestalo,ja si viem topánky kupovať a tak isto,ak by mi išli dať iný pár,tak si ho vyskúšam.robím to tak celý život,pretože nie je topánka ako topánka.Môžu ti dať 2 rovnaké páry a predsa môže 1 sedieť lepšie,takže tak...A to je jedno,či si ich mala 20 minút,stačí aj 2 minúty vonku po chodníku a na podrážke to vidieť..Keď už si nie som istá veľkosťou,môžeš doma skúšať a behať aj pol dňa.

gabika0825
autor
20. feb 2020

@eliska13 áno dnes som si ich zobrala zas do práce a už lepšie aj keď nohy bolia dosť po tom. Ale natiahnem ich. Nič iné mi už neostáva 😀

23121974
20. feb 2020

@gabika0825 Veď si kúp ten sprej,penu na roztiahnutie kože...Alebo vlhkú ponožku a ponos to doma

gabika0825
autor
21. feb 2020

@katka2602 Tak hádam nie sú takí sprosti že keď vrátim topánky o ktorých vedia že som ich mala na sebe tak že ich dajú ďalej do obehu... pri tÿch čižmách o tom pani vedela. Tak hádam majú nejaké rezervy keď predávajú tak drahý tovar. Keby išlo o čizmy z deichmannu za 20€ tak je mi to jedno 😃 niekomu by som ich darovala a kúpila väčšie číslo ale keď ide o takúto cenu tak hádam rátajú s tým že sa môže toto stať a toho zákazníka si chcú udržať a chcú mu vyhovieť najmä ak im do obchodu príde za deň 1 človek...

katka2602
21. feb 2020

@gabika0825 tým by som si teda nebola taká istá. Myslíš, že podnikateľ príde o 250€ len pre osobu, ktorá má celý deň na nohách čižmy a potom ich vráti? Pokiaľ nosenie nevidno,tak ich dajú do predaja. Prepáč,ale to je naivné hoc to v podstate nie je už tvoj problém 😁. Jasné, že ich dajú späť do predaja. Poutieraju a vyložia. Lebo predpokladám, že ak by bolo vidieť nosenie, alebo by si ich niekte za ten deň okopla tak by ich späť nezobrala len tak. O aký obchod ide? Ale teda k tým botaskam 🙂, daj si do nich napr namočený uterák. Tiež môže napomôcť roztiahnuť. 😉

gabika0825
autor
21. feb 2020

@katka2602 Ale keby išlo o malý obchodný reťazec tak chápem že by to bola pre nich strata, ale veľké značkové obchody s veľkými obratmi by mali byt nejak zabezpečené nejakými rezervami. Aj keby to niekto reklamoval, to je to isté. Ak ma chápeš čo tým chcem povedať. To už je na tej predavačke čo s tým spraví. Asi zrejme to u nich mali nejak vymyslené, tak ich zobrala naspäť aj keď vedela že som ich mala obuté. A čo sa týka tenisiek, tie sú už celkom ok, našla som doma tie rozťahováky na topánky tak som ich tam vložila a som zvedavá ci aj toto nejak pomôže

essenceee
17. mar 2020

ak maš možnost vratit ich, tak to sprav. Ja si vačšinou objednavat tenisky z eshopu, už mam vyskušane aj velkosti a ešte sa mi nestalo, aby mi topanky, botasky, nesadli.

gabika0825
autor
17. mar 2020

@essenceee Tenisky sú už ok, pekne sa prispôsobili. Teraz ich aj tak moc neponosím 😀 a z e-shopov moc neobjednávam, jedine letné šlapky, to je tak celé. Lebo obávam sa presne toho že mi nesadne veľkosť

magda15
Odpoveď bola odstránená
kkkkkkkkkkkkkkkkk0
3. apr 2021

Mám doma turistické topanky....Chcem ich predat su nove...Ale kde? Neviete mi poradit? Nemate zaujem?

kati8562
28. apr 2021

@ivkazba mne dnes prišli tenisky, objednala som si 40.5 ale na jednej nohe ma na narte tlačia. Neviem ako ich aspoň trochu roztiahnuť. Mala som ich obuté asi 10 minút a skoro mi odišli nohy 😄😂. Ľavá je celkom v pohode, ta sa dá, ale práva tlači

keira
20. okt 2022

@kati8562 ako si to nakoniec vyriesila?

Strana
z2