icon

Kritika vzhľadu Andrey Verešovej na sociálnych sieťach

15. júl 2025

Natrafila som na fotku, kde je Andrea Veresova. Vyzera na tej fotke brutalne dobre a videla som ju uz aj osobne na lyzovacke a je to proste nadherna zena. Ale tieto komentare pod jej fotkou....to vazne zeny? Preco maju vzdy tie najskaredsie zeny pocit, ze mozu prist vypustit svoju frustraciu z vlastneho vzhladu pod fotku inych zien? A najma este takych, co im fakt nesiahaju krasou ani po malicek?:D

Kritika vzhľadu Andrey Verešovej na sociálnych sieťach
vroni
15. júl 2025

No, na tej fotke vyzerá ako plastová Barbina. Bez debaty lepšie ako ja, nech by som sa snažila kolkokolvek, ale i tak ma mňa pôsobí umelo. Tak, ale ten jej Kravopich si evidentne na vonkajšiu úpravu potrpí. Keď je s tým spokojná ona, mali by byť všetci.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
denkabemommy
15. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub úprimne by ma zaujímala vzorka mužov, ktorí boli do tejto štatistiky zapojení 🙂

nyusika
15. júl 2025
@anonym_acc0d0

Nesúdim ju, nepoznám ju, …..alw napíšem svoj názor na to ako vyzerá ….ano, veľmi pekná žena, vyzerá skvele ….ale to je praca plastických chirurgov. To si povedzme otvorené

@anonym_acc0d0 bola pekna aj bez prace plastickych chirurgov.
mne sa po upravach uz tak velmi nepaci, postavu ma dokonalu stale, ale ze mega...

a predpokladam, ze problem su hejtujuce chudery na socialnych sietach - o takych si nic dobre nemyslim.

navyse - naco je dobre len tak z nicoho nic napisat akekolvek hodnotenie vzhladu pod clanok, ktory je o uplne niecom inom ?

OK, teraz tu priamo hodnotime Andreu Veresovu, to je ine...pokial by bol na FB clanok - co si myslite o tom, ako vyzera Andrea Veresova ?- OK, chapem, ze tam budu naozaj rozne komentare, aj slusne, aj trapne, aj urazajuce...
ale len tak toto napisat pod clanom (priklad) kde sa pise o dovolenke nejake celebrity ?
to je znak mentalnej chudoby

biba_18
15. júl 2025
@anonym_autor

@biba_18 aha, takze keby pod fotku tvojej dceri niekto napisal,ze fuj, ty si ale skareda, to by ti prisko v poriadku a nemala by si potrebu to riesit, ze vsak kazdy nech na nazor?:D

@anonym_autor nemyslím že jej píšu že je škaredá lebo je škaredá - ale preto že to preháňa. a HLAVNE preto že nikto nikomu nemá písať že je škaredý, by nemal ani písať že niekto pekný keď si pomáha zákrokmi ...

nyusika
15. júl 2025
@denkabemommy

@mirokub úprimne by ma zaujímala vzorka mužov, ktorí boli do tejto štatistiky zapojení 🙂

@denkabemommy presne take nieco som isla napisat 😀

skazky o tom, ako muzov pritahuju vyhradne macatejsie zeny pustaju do sveta asi tie macatejsie zeny

eludka
15. júl 2025
@sara07

za mna na ten vek vyzera hrozne, zaujímavá krásna žena bola, teraz po tych xy plastikach je to o niečom inom .. aj tie sa daju urobit decentne
a nie je to o závisti ani o tom že si nedám nejaku proceduru ...
je to vec názoru proste nič viac ...

@sara07 stavim sa, ze nevyzerate lepsie 😉

luccija
15. júl 2025

Vyzerá výborne.Vzdy bola pekná a aj bude.To, že má úpravy je samozrejme zivi ju výzor.Mna takto minule prekvapilo ako ženy zhodili Pestovu tam je zase zle, že nejde cestou botoxu atď aj, keď určite niečo upravene má.Ved má 55 r tuším ako má vyzerať?Odíde menzes a príde výrazne starnutie

biba_18
15. júl 2025
@nyusika

skazky o tom, ako muzov pritahuju vyhradne macatejsie zeny pustaju do sveta asi tie macatejsie zeny

@denkabemommy @nyusika - reálne mám okolo seba viac mužov ktorým sa nepáčia také vysekané ženy. ja sa s mužmi v okolí bavím aj o takých veciach, aj vidím ako sa bavia medzi sebou ... ale ...

biba_18
15. júl 2025
@luccija

Vyzerá výborne.Vzdy bola pekná a aj bude.To, že má úpravy je samozrejme zivi ju výzor.Mna takto minule prekvapilo ako ženy zhodili Pestovu tam je zase zle, že nejde cestou botoxu atď aj, keď určite niečo upravene má.Ved má 55 r tuším ako má vyzerať?Odíde menzes a príde výrazne starnutie

@luccija má 45 ...

eludka
15. júl 2025
@biba_18

@denkabemommy @nyusika - reálne mám okolo seba viac mužov ktorým sa nepáčia také vysekané ženy. ja sa s mužmi v okolí bavím aj o takých veciach, aj vidím ako sa bavia medzi sebou ... ale ...

@biba_18 lebo by si na take netrufli, kedze sa sami o seba nestaraju, nehovorim, ze metrosexual, ale pivny pupok, zanedbany chrup, spinave oblecenie redukuju okruh zaujemkyn

aliziana
15. júl 2025
@denkabemommy
Odpoveď bola zmazaná

@denkabemommy kritika vzhľadu "koho, čoho?", to nie je datív 😁
Napr. "kritika vzhľadu ženy" - ako vzor
Autorka, a prečo nepíšeš rovno tam pod príspevok, prečo to tu dávaš aj s menami ale bez svojho mena?

mandzula
15. júl 2025
@denkabemommy
Odpoveď bola zmazaná

@denkabemommy kritika vzhľadu ženy, čiže Andrey🙂

eludka
15. júl 2025
@biba_18

@biba_18 Veresova nie je vysekana, ale cvici, a ma primeranu vahu. Samozrejme geny jej priali

nyusika
15. júl 2025
@denkabemommy
Odpoveď bola zmazaná

@denkabemommy genitiv s tvrdym 😀
vzhlad KOHO COHO ?

denkabemommy
15. júl 2025
@aliziana

@denkabemommy kritika vzhľadu "koho, čoho?", to nie je datív 😁
Napr. "kritika vzhľadu ženy" - ako vzor
Autorka, a prečo nepíšeš rovno tam pod príspevok, prečo to tu dávaš aj s menami ale bez svojho mena?

@aliziana za mňa to je kritika komu čomu 🤣 ale hádať sa nebudem, nie som slovenčinárka 😅

autor
15. júl 2025
@nyusika

@anonym_acc0d0 bola pekna aj bez prace plastickych chirurgov.
mne sa po upravach uz tak velmi nepaci, postavu ma dokonalu stale, ale ze mega...

a predpokladam, ze problem su hejtujuce chudery na socialnych sietach - o takych si nic dobre nemyslim.

navyse - naco je dobre len tak z nicoho nic napisat akekolvek hodnotenie vzhladu pod clanok, ktory je o uplne niecom inom ?

OK, teraz tu priamo hodnotime Andreu Veresovu, to je ine...pokial by bol na FB clanok - co si myslite o tom, ako vyzera Andrea Veresova ?- OK, chapem, ze tam budu naozaj rozne komentare, aj slusne, aj trapne, aj urazajuce...
ale len tak toto napisat pod clanom (priklad) kde sa pise o dovolenke nejake celebrity ?
to je znak mentalnej chudoby

@nyusika presne vystihnute. A naschvál som tu postla komentare aj s fotkami, lebo nech sa na mna nikto nehneva....ale nikdy by som si nedovolila hodnotit vzhlad modelky a miss, ked som ocividne vyzorom uplne niekde inde, ako je ona :D a toto bezne vidim na sockach :D najviac hlucne su tie, co by práveže mali byt najviac potichu :D a ty tiez vyzeras paradne na svoj vek ;)

nyusika
15. júl 2025
@biba_18

@biba_18 ona nie je vysekana, ona cvici skor pilates, to su take prijemne tvary.
mne sa velmi paci ten typ postavy - utla, tenke paze, tenke nohy...

nyusika
15. júl 2025
@denkabemommy

@aliziana za mňa to je kritika komu čomu 🤣 ale hádať sa nebudem, nie som slovenčinárka 😅

@denkabemommy kritika KOHO je to 😀 vazne

aliziana
15. júl 2025
@denkabemommy

@denkabemommy čiže kritika vzhľadu žene? 😄

biba_18
15. júl 2025
@eludka

@biba_18 lebo by si na take netrufli, kedze sa sami o seba nestaraju, nehovorim, ze metrosexual, ale pivny pupok, zanedbany chrup, spinave oblecenie redukuju okruh zaujemkyn

@eludka netuším o akých mužoch píšeš, píšem o normálnych mužoch, nič zanedbané...

nyusika
15. júl 2025
@anonym_autor

@nyusika presne vystihnute. A naschvál som tu postla komentare aj s fotkami, lebo nech sa na mna nikto nehneva....ale nikdy by som si nedovolila hodnotit vzhlad modelky a miss, ked som ocividne vyzorom uplne niekde inde, ako je ona :D a toto bezne vidim na sockach :D najviac hlucne su tie, co by práveže mali byt najviac potichu :D a ty tiez vyzeras paradne na svoj vek ;)

@anonym_autor ja by som v pohode zhodnotila vzhlad kohokolvek, pokial by to bolo priamo temou prispevku 😀
ja rada hodnotim 😀
ale urcite nie len tak, bez opytania

biba_18
15. júl 2025
@nyusika

@biba_18 ona nie je vysekana, ona cvici skor pilates, to su take prijemne tvary.
mne sa velmi paci ten typ postavy - utla, tenke paze, tenke nohy...

@nyusika veď aj mne sa páči - ale písali sme o mužoch predsa ...

denkabemommy
15. júl 2025
@nyusika

@nyusika 😅 možno v čase kedy sa verilo na bohyňu lásky - Venušu, niekto robil štatistiku 🤣 inak nepoznám muža v mojom okolí, ktorý by preferoval vyšší podiel tuku na žene

denkabemommy
15. júl 2025
@nyusika

@anonym_autor ja by som v pohode zhodnotila vzhlad kohokolvek, pokial by to bolo priamo temou prispevku 😀
ja rada hodnotim 😀
ale urcite nie len tak, bez opytania

@aliziana
@nyusika 🤣veď sú prázdniny, ja si to za 2 roky so synom preopakujem, sľubujem 🙏

nyusika
15. júl 2025
@denkabemommy

@aliziana
@nyusika 🤣veď sú prázdniny, ja si to za 2 roky so synom preopakujem, sľubujem 🙏

@denkabemommy stiahni si chat GPT 😀

denkabemommy
15. júl 2025
@nyusika

@denkabemommy stiahni si chat GPT 😀

@nyusika mám v platenej verzii 🤣🙈

nyusika
15. júl 2025
@denkabemommy

@nyusika mám v platenej verzii 🤣🙈

@denkabemommy nuz...co uz 😀

alica110
15. júl 2025

A ty robíš čo? To isté. “Prečo majú tie najškaredšie ženy pocit…” to sú tvoje slová. Tiež hodnotíš.

heidi4
15. júl 2025

Boze, ved predsa podla vzoru "zena" - koho, coho? - zenY.
Takze AndreY.
Ucivo 1. stupna ZS, prepanajana (lahke jak facka)