Ktoré inšpiratívne páry na Instagrame sa vám páčia?
Ktorý par sa vám páči na instagrame? Taký kde to funguje medzi nimi.
Gaborikovci, Michal mravec a Táňa zidekova
@veron1111 mravec a zidekova sú presne príklad pretvárky na instagrame . Kamoska ma známu, ktorá byva pri nich a vedeli sa tak hádať, že tam chodili až policajti . 🫣
@veron1111 mravec a zidekova sú presne príklad pretvárky na instagrame . Kamoska ma známu, ktorá byva pri nich a vedeli sa tak hádať, že tam chodili až policajti . 🫣
@simona1998 o gaborikovxoch mám tiež riadne zákulisné info 😀😀😀😀
@jana65l klasika 😆
@simona1998 cozeeee🤯🤯🤯
@jana65l akeee? aj ja chcem vediet 🤣🤣
V čom presne inšpiratívne? Neviem, keď vedia zapredať svoju rodinu, tak asi to nebude vždy taká idylka… Čím dlhšie podaktorých sledujem, tým menej im to verím.
Ze vás baví, takýchto ľudí ešte aj sledovat......... 🙄
@jana65l no daj aspon nieco,to som zvedava. Ivka mi je sympaticka,ale nejako neverim tu ich idylku.
Každý par ma nejaké chyby 🙂
Nesledujem neverím im
Ja mám rada Blake s manželom.
Inšpiráciou sú pre mňa páry v mojej rodine , starí rodičia 80 roční, napr. A ak to má byť z IG eastpriest, chvalonozky , páči sa mi aj minidiamondblog, donda kawa, klaudi rimka a jej chlop v kuchni, je ich viac 🙂
@jana65l aj ja chcem pikošky :D aj o Zidekovej :D
Ja nesledujem nikoho, ale pacila sa mi katka slesar ktora teraz v podcaste povedala ze taky vztah ako ma ona s muzom si praju mat vsetci co ten vztah na instagrame ukazuju a prezentuju za dokonaly(ale v skutocnosti je iny). Socialne siete su jedna surrealna realita, vsetko je tam pekne, krasne, najkrajsie, najidealnejsie a vacsinou su to len sny, ako by sme chceli, aby nas ludia videli, aby veci boli...

Gaborikovci, Michal mravec a Táňa zidekova