Ktoré zahraničné mamičky sledujete na sociálnych sieťach?
Ahojte, natrafila som nedávno na FB na profil jednej americkej mamičky 5 detí, ukazuje, ako žijú. Nikdy som nikoho takto nesledovala, ale zistila som, že je zaujímavé pozrieť si, ako žijú iní :D :D :D Samozrejme odporúča rôzne produktu, či už kozmetiku, oblečenie alebo detské vychytávky.. máte nejaké tipy, koho ešte takto sledovať? Ideálne na FB, ale môže byť aj IG. Ďakujem 🙂
...skôr mám slovenské a české maminy. Ale rada mrknem na mená, čo tu budú.
Na fb nikoho ale na youtube ich https://www.youtube.com/@flyingthenest
Až na to, že sa nedívaš na to, ako žijú iní, ale iba na to, ako chcú, aby si ostatní mysleli, že žijú 😉
@h2 súhlasím... je to cele iba pretvárka o ideálnom živote... skutočnost je iná... mam jednu kamošku na fb podľa fotiek si myslíš ze wau ako krásne žijú,ľúbia sa, dieťa spokojne a pritom sa tak hádajú že ich na ulici volajú talianske manželstvo.
@h2 však to si všetko môžeš vybrať. Ja napr. sledujem šikovné handmade tvorkine, kutilky, baby čo vyšívajú, upcyklujú... ...lebo práve to, kto ako vychováva mi je jedno... ale zaujímajú ma nové knihy, tak sledujem baby s knihami, niektoré majú deti, tak dávajú detské knihy, sledujem baby, čo fotia a pod...
dobreeeee.. pekna debata.. ale tip tu prisiel len od jednej :D :D vdaka...
Ballerina Farm a _catben_
@galganka Tak teda rozšírim poslednú vetu svojho predošlého príspevku: Ale mne to proste príde strašne divné, sledovať niekoho, ako žije, čo je, ako vychováva svoje deti, ako tvorí, vyšíva, upcykluje, čo konkrétny vybraný človek číta a čo si o tom myslí. Mňa tiež zaujímajú nové knihy. Odoberám newslettery kníhkupectiev. Keď chcem vedieť názor na nejakú konkrétnu knihu, pozriem si recenzie čitateľov.
Luciezel, srdce_z_jerabin, rellyverycrunchy, nadiyafiala...
Toto zbožňujem na MK, to je úplný fenomén pod takmer každým statusom alebo diskusiou 😀
Prosím vás čo si dnes pozrieť v telke? Odpoveď - ja nemám telku, nerozumiem prečo si neprečítaš knihu
Kto vypadol v Ruži pre nevestu? Odpoveď - ja to nesledujem, nerozumiem tomu ako môže byť niekto tak blbý a sledovať to!
Kam sa chystáte cez víkend? Ja budem doma, nerozumiem ľuďom čo sa musia stále niekam trepať... A atď., Príkladov je milión 😀
Jasné, to nikoho jej úplne pomôže 😅 Ale tak môžeš si dať čiarku, vyjadrila si sa.
@h2
@yvanielka :D :D :D presne si to vystihla..
IG nepoužívam, ale odkedy som tehotná, rada sledujem túto maminku ☺️
Sledujem len kozmetické maniačky, ak ťa zaujíma svet kozmetiky, tak dam aj tipy
@yvanielka a vieš prečo to píšu? lebo sú predsa na socialnej sieti a Ty ich MUSIŠ akceptovať! asi aj v kaviarni ked počuju rozhovor dvoch dievčat o tom, že si boli dať napichať usta a im sa to nepaci tak ich oslovia a povedia, že ony majú svoje pery 😀 lebo ved, určite sú všetky rovnako aktívne aj v bežnom živote a nie len online :D
a čo sa otázky týka, tak zo zahraničných matiek sledujem Georginu a kopu českých mamičiek, ale to neviem či je zahraničie 😀
@h2 tvoja odpoved nebola relevantna, zbytocne sa to snazis trapne vyargumentovat, pytala som si tipy, ty si ziadny nedala.. otazka nebola, ci sledujete alebo nie a preco..
Ja sledujem na YouTube aj na instagrame najmä české maminy ak chceš kľudne ti napíšem ktoré 😊
OK, vidím, že som tu nepochopená, tak vás tu nebudem naďalej trápne otravovať.
@gabikaa96 jasne, mozes vypisat, urcite inspirujes aj ostatne, teda okrem h2 🙂
M BeautyLife
Život obyčejný ženský
Eliška Froňková
Tieto sú moje obľúbené 😊
Tiez nikoho nemam cas na blbosti vsetko je to len hrane...a inak tato tema vobec nemusela ist anonymne
@slavomira236 dalsia odveci odpoved.. naco pises, ked nemas cas na blbosti?? :D :D
@slavomira236 navyse, mna nezaujima, ci je to hrane alebo nie, mna zaujima napriklad, ako maju zariadene byvanie, co varia a jedavaju, ako travia volny cas, ako sa obliekaju, celkovo ako sa spravaju napriklad tie deti.. je to ako dokument..

Nikdy som nikoho takto nesledovala, nechápem, čo na tom ľudia majú.