icon

Ktorý film ste videli po prvýkrát v kine a kedy?

david2020
15. aug 2022

Poďme to tu trocha oživiť, zaspomínať a tak,lebo už z niektorých vecí,vďaka zopár užívateľkám súdružkám mi to príde,že sem chodia úplne s každou blbosťou, nezmyslom...napr či dať decku ryžu alebo zemiaky alebo vo mne sa dvíhajúci adrenalín,keď čítam "dieťa mi padlo a udrelo si hlavu alebo asi má niečo zlomené,mám ísť k lekárovi"? Samozrejme to treba sem najprv zavesiť, čakať na odpovede a potom riešiť,aj keď už dieťa hrá futbal so svojou hlavou😃.
Takže moja otázka znie - Ktorý film ste videli po prvýkrát v kine a kedy?

miroslava21
15. aug 2022

Prvy krat som bola na rozpravke Levi kral, zazitok na cely zivot, bolo to pred cca 30 rokmi 😉 pamatam si dodnes ten pocit

heni79
15. aug 2022

Angelika! 😂 Netuším ktorý diel. Bolo to na amfiku, otec sa kdesi zabudol a mama už prv sľúbila starším sestrám, že ich vezme. A otec meškal, mňa nemala kde dať. Tak som tam bola. Mala som asi 8 rokov.🤔

pinkgirl
15. aug 2022

@david2020 a aký bol tvoj prvý film v kine? a s kým si bol?

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
david2020
autor
15. aug 2022

@pinkgirl na toto som čakal,kedy sa ma to niekto opýta,fakt 😃 asi rok 1997 a film Titanic.

euka210
15. aug 2022

@david2020 juuj, to ma kto pamatat? 🤣 ...ale asi Levi kral so sesternicou a jej mamou...to som bola niekde 1.st.ZS...cize cca 30r 🤣
A potom zo skoly Nekonecny pribeh...na to sa neda zabudnut 😊

dskjhfdlkdjhl
15. aug 2022

Tak ja si sice nepamatam, kedy som bola prvy-krat v kine, ale uz na prvom stupni sme chodili na nejake ruske filmy-povinne samozrejme. Nastastie tieto spomienky na filmy o 2. svetovej vojne som uz dostatocne potlacila😉

euka210
15. aug 2022

@miroslava21 tak som sa asi aj ja trafila...aj mne vyslo cca 30r 🤔🤣

euka210
15. aug 2022

@david2020 Titanic? ...pamatam...pozerali sme v triede na konci roka, asi v 8.roc. ...s ruskym monotonnym dabingom ake vtedy boli 🤣...hroza 🤣

kaktusik007
15. aug 2022

@david2020 aj jaaaaaaaaa 🤣🤣🤣🤣

macilaci
15. aug 2022

@david2020 Gappa.

livka_
15. aug 2022

Prasiatko Babe

petamich
15. aug 2022

@david2020 fiha tiez si veru nie som ista, ci bol prvy alebo prvy na ktory si pamatam a teda Kraska a Zviera kreslena od Disney ale ked pozerame release date tak ano asi to bolo prve kino

keiko33
15. aug 2022

Tiež Titanic v 1997. Mala som 11. Ešte v starom kine. Doteraz pamätám, ako pol kina na konci plakalo, keď sa Jack ponoril.

monikakralik
15. aug 2022

@heni79 s rodičmi sme chodili skoro na každé divadelne predstavenie, ale raz ochoreli viaceri herci, tak nam pustili Angeliku 😊, sme len oci otvarali 😁

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mam1na
15. aug 2022

@david2020 že Beethoven (jednotka) ešte v škole a prvýkrát sama s kamošmi na Záhadu Blairwitch 😅

sisaka
15. aug 2022

Tak ja tu budem za poriadnu vykopávku, lebo filmy, čo tu uvádzate to som pozerala, keď som mala okolo 20 rokov. Prvá návšteva kina bola za hlbokého socializmu, mala som okolo 9 rokov a bola to animovaná rozprávka Husenička Katka, dej si nepamätám, ale názov mi utkvel a potom si pamätám prvý hraný film, to sme boli povinne so školou, keď som mala nejakých 11-12 rokov volal sa 4:0 pre Taničku, bola to nejaká ruská blbosť, dej si tiež nepamätám… A potom si pamätám, že sme sa s kamoskou prepašovali na film od 15 rokov, keď sme mali nejakých 13, ona zobrala sestre občiansky a ja som tvrdila, že som si svoj zabudla, vymaľovali sme sa, vyobliekali a pustili nás, ale netuším, čo to bol za film, ten adrenalín, čo sme zažili pri vstupe mi zatemnil spomienku na ten film 😂

silvusa123
15. aug 2022

@david2020 mama ma zobrala do kina na 3D Medveď Yogi bola tam scéna kde sa mu vysypali chipsy a ja som sa ich vo vzduchu snažila pozbierať 😃

kisskiss
15. aug 2022

Disney Kráska a zviera, je to z roku 1991, takže cca 4 roky som mala, keď to išlo v kine

vler
15. aug 2022

@david2020 ked ma rodicia zobrali na Winnetoua, mala som menej ako 10

enusamt
16. aug 2022

Levi kral 💚

jaskolka
16. aug 2022

Titanic. Bol na to nával a na vstupenky sa čakalo celé dni 😆😆

simsalabim
16. aug 2022

Neviem, asi to bol film s Beatles Hard day´s night. Alebo nejaka Vinnetuovka, pripadne E.T.

ivangeline
16. aug 2022

Absolutne netusim. Nespominam si ani len na film videni v kine naposledy. :DD

lublijka
Autor odpoveď zmazal
bayuska
16. aug 2022

@beata_k ja si tiez nikdy nepamatam :D ked som bola mala, vzdy ma do kina bral len brat a vzdy sa opytal, ako sa mi pacil film, ale ja si ani hned po filme nepamatam, resp neviem prerozpravat o com to bolo a uz vobec nie spomenut si na detaily :D Ale moj prvy ak sa nemylim bol Peter Pan v asi 7 rokoch. Pamatam si len par utrzkov zo samotneho filmu, ale cestu tam si pamatam velmi dobre, lebo sme ho zmeskali :D utekali sme cez cele mesto a aj tak sme uz prisli neskoro, tak na druhy den repete :D

markus1
Odpoveď bola odstránená
alexandra197
16. aug 2022

Z prvého ročníka sme šli na film Matilda a teda riadne nás to ocarilo 🙂

karolinav
Odpoveď bola odstránená