icon

Ktorý príbeh na Modrom koníku vás najviac zasiahol?

1. okt 2024

Ahojte, aký príbeh, aký človek, aká situácia vás na modrom koniku najviac zasiahla ? Najviac si ju pamätáte, zanechala na vás stopu, alebo si nato spomeniete aj po dlhej dobe ? Či už niečo pozitívne alebo negatívne
Ja si pamätám napríklad dievča v roku cca 2021 tu písala nonstop všelijaké svoje akože diagnózy, bola mladučká chudá, pamätám si fotky jej rúk keď fotila zo strachom že jej vidno zily, musela byť veľmi zúfalá, každý deň si našla niečo. Hocikedy si na ňu spomeniem, že ako jej asi je.
Alebo Bubena o nej som čítala až dodatočne.

jablkovastrudla
2. okt 2024

Pamatam si ked Simonka zomrela (posledne nick mala sj16), poznala som ju este z mojasvadba. Dozvedela som sa to z novin a fakt som tomu nemohla niekolko dni uverit. Obcas si googlim ako sa ma jej muz a deticky. Pamatam si na bubenu a ako sa na nej heppy prizivovala 🙄
Rada som sledovala maminu co ma dvojicky dievcata, je tusim lekarka (sasienka?) nick si uz nepamatam presne. Potom tuskarora co mala chlapcov pudingaci ich volala, dufam ze sa ma dobre

zuzap33
2. okt 2024

@miskakyska nie tvoje, citaj s porozumenim. Pisala som o Vande

iwesska
2. okt 2024

Ja si pamatam na mamicku,ktora mala chlapca na voziku tusim Niki sa volal a manzela,ktory nebol jeho otcom,ale bral ho ako svojho a behal s nim maratony. Tento obetavy chlap dostal rakovinu a nedavno pisala,ze zomrel😢 Zivot nie je fer! Uz sem vobec nechodieva,asi je len na IG.

mamina7070
2. okt 2024

Bubena s Melody samozrejme ale hned sa vynori aj Happyxxx(kata) co sa na nej prizivila
Tana myslim co mala viacero deti a najmladsi Tobiasko bol zdravotne postihnuty (uz je ona na pravde Bozej)
mama Anka s Timkom
mam za tie roky aj vela osobnych kontaktov s dievcatami tu

Zorka a martin jasen a vyhadzovy dievcat to boli aferky

a kvetina Majka Zaujecova

123467
2. okt 2024

Ja stale musim mysliet na maminu co mala chlapceka timka 😕 velmi smutne pre mna 😕❤️ s takou laskou co o nom stale pisala, ze cloveku je to skutocne luto aj ked ich osobne nepozna 😕❤️

ema7813
2. okt 2024

jednoznacne pribeh bubeny a anjelicek.
Spominam aj na lenka_21, ktora bola dlho na MK.
Narodil sa jej syn a k nemu si adoptovala dievcatko. Vela rokov statočne bojovala s onkologickým ochorením a poisťovňami, ktore jej nechceli hradiť liecbu. Nakoniec tej hnusnej chorobe podľahla😞

kika2810
2. okt 2024

Baby a tu co mala nick tusim anjeli1 alebo tak dako a milovala motorky netusite ako nakoniec dopadla. Tiez bola chora neviem presne ale co jej bolo

negymama
2. okt 2024

@mamina7070 jj, ranna zora to bol zjav! 😅 aj mna vyhodila , predtym som tu bola pod inym nickom.
a ta hyena kata, bola tusim kucerova ci tak nejak, fuj ...to bola prisera, v taxiku pocitala peniaze co ludia posielali bubene, ze "podte ku mne.."😝

darina77
2. okt 2024

@pralinka25 na tú českú mamičku si aj ja pamätám, zomrelo jej to dievčatko, bolo to hrozne smutné

luccija
2. okt 2024

@ahhola miadi chodí, ale menej
@kandelabra áno, kubkovumamu si pamätám znova sa vydala a má dieťa.Pamatam si tie príspevky, keď odchádzala od muža čo jej robili zle aj so svokrou trestne oznámenia a on bol policajt
@lalenka33 aj tu si pamätám bola stále na ukludnovakoch a s nejakým blbom.

Veľa zlých príbehov si tu človek prečítal.
Pamätám si príbeh ženy s bipolárnou poruchou a kvôli tomu nemali dieťa.A on si okolo 50 tky našiel frajerku a chcel dieťa a opustil ju dovtedy cestovali, on podnikal a ju to úplne zrazilo na kolená Po čase sa ozvala, že musela byť hospitalizovaná atď ..bol to veľmi dlhy príspevok a smutný.Pani písala veľmi rozumne inteligentná žena rada by som sa k nemu vrátila
Potom si pamätám jeden vtipný príspevok žili v Prahe a jej muž, frajer?isiel s partiou do Rakúska na lyže kúpil si novú bundu, dal spraviť zuby a ju nechal doma, že to je len pánska jazda a dosť sa riešilo, že mal frajerku a išla s nimi atď...
A ešte jeden mali ísť manželia na umelé oplodnenie už na vklad, ale muž chvíľu predtým povedal, že sa chce rozviesť a žena nevedela čo spraviť či ísť či nie.

luccija
2. okt 2024

@mamina7070 samé úmrtia to je veľmi smutné.
Ešte minulý rok tu písala jedna baba z Ba bola na vozíčku a pracovala v IT a zistili jej rakovinu mechúra chodievala sem často, ale zistili to neskoro.

liusa82
2. okt 2024

@luccija Ona zomrela teraz v juni

zuzap33
3. okt 2024

@liusa82 Maria umrela? Poznam jej pribeh. Od narodenia vela toho prezila, v decembri minuleho roku sa este vydavala. Takze ani liecba v zahranici nepomohla. Nech odpociva v pokoji

pralinka25
3. okt 2024

@darina77 ano Milenka sa volala.

liusa82
3. okt 2024

@zuzap33 áno je to ona. Aj jej muž zdieľal na fb parte

mama_
Autor odpoveď zmazal
henka123123
3. okt 2024

@mama_ to je tragedia...aj ja poznam jednu a zas koli topeniu ma dieta v bdelej kome...ale to je vsetko ine ako ked zena moze to ovplyvnit v tehotenstve

kulumulu123
3. okt 2024

Tiež ma prvá napadla Anka s Timkom... Neviete náhodou o nej ako sa jej darí?

sandra49
3. okt 2024

Ja si pamätám asi rok alebo dva, možno už aj tri neviem..jeden príspevok kde žienka písala ze budu žiť u svokrovcov a ze u nich to chodí tak, ze všetci v dome majú len jeden účet a z toho sa všetko kupuje. Ona bola vylakana, že prečo by cudzím ľuďom posielala peniaze a jej muž bol tiež divný lebo jemu to nevadilo..neviem ako to vtedy dopadlo..ale do tohto príspevky písala jedna žienka, ktorá tiež býva u svokrovcov a týraju ju, aj jej muž a dokonca aj k ich spoločným deťom sa správajú zle. Aj napriek takémuto zlému vzťahu nemohla odísť. Vraj svokra už zomrela ale stále je to tam zle a stále neodišla 😏

maminkadeticiek
3. okt 2024

Ja si pamatam este jeden pribeh odtialto velmi tragicky.Krasny 2 rocny maly sibal,uplne zdrave dietatko.Naobedoval sa,s maminou,myslim ze bola nanho sama,bola u nich jej sestra,jeho teta,rozlucili sa po obede,isla prec a maleho ulozili spinkat.A po chvili jej sestra vola ze maly nedycha nech sa okamzite vrati.Ozivovali ho,aj zachranka ale bohuzial sa to uz nepodarilo,zomrel.Zadusil sa zvratkami v spanku.Viem ze vtedy som z toho bola hotova.

zuzap33
3. okt 2024

Zabudli ste na mixovaci fantom? Raz jedno dievcatko, potom vraj dvojicky s hadickami. Dufam, ze ta zena je uz pod riadnou kontrolou psychiatra

ahhola
3. okt 2024

@mama_ magnetky, nie baterky?

janai1
4. okt 2024

@ahhola ja viem iba o jednom takom príbehu na MK a ak je to @zogginka tak malý pojedol magnetické guľôčky

ukulela
4. okt 2024

Ja som tu uz tiez pomaly 100 rokov, nie uplne od zaciatku, ale dost .. sledujem len diskusie, nie profily. Bubenu som nezazila, no je pribeh poznam, zial, velka skoda :(
Kubkovumamu som tiez sledovala a drzala jej palce, jeden z pozitivnych prikladov, ako baby z konika vedia podporit, pomoct.
Pamatam si aj pani s bipolarnou poruchou, ktoru opustil manzel, tej mi boli velmi luto a bala som sa o nu. Bola velmi inteligentna, jej pribeh silny, .. tusim sa prestahovala k mame?
Tiez som registrovala pribeh, ako tusim tehotnu maminu s tretim(?) dietatom opustil z cista jasna chlap. Mam pocit, ze sa odstahovala do Rakuska a vedela zacat odznova. Velmi silna zena. Toho chruna by som vykastrovala ...
A z tych menej stastnych, zenu, co mala 4 deti, stale rovnakeho pohlavia, muz ju podvadzal svokra ponizovala, vysmievali sa jej, ze je obezna atd a ona si myslela, ze ked porodi vytuzene pohlavie, vsetko sa zmeni, Tusim mala same cisarske rezy. To bol zufaly pribeh, nebolo jej pomoci, neviem, ako skoncila.
V diskusiach som sledovala aj Vandu, bala som sa, co s nou bude ...

lenkasarka
4. okt 2024

@ukulela k tej žene so 4 deťmi čakala aj piate,ale ako dopadla netuším.
Vanda sa sem vrátila má sa dobre nastastie.

luccija
4. okt 2024

@ukulela áno, tu s deťmi si pamätám myslím, že mala aj piate dieťa

darina77
4. okt 2024

@pralinka25 áno máš pravdu, Milenka sa volalo to dievčatko. Veľmi ma to zasiahlo vtedy

luccija
4. okt 2024

@liusa82 to ma mrzí.Skoda ona to vedela už dávno, že má niečo na chrbte, ale nešla k lekárovi😢

jana_eyre_2
4. okt 2024

Áno, mám pár žien ktoré ma občas napadnú ako sa asi majú... Ale Nicky písať nebudem, nepamätám si ich dobre nikdy... A nechcem ani opisovať ich príbehy, nech sa mi nestane, že si niečo dobre nepamätám... V každom prípade im držím palce aj keď o Tom nevedia..

ankare
4. okt 2024

@vanilkovazmrzka dáš mi odkaz na tú diskusiu, prosím?