Ktorý príbeh na Modrom koníku vás najviac zasiahol?
Ahojte, aký príbeh, aký človek, aká situácia vás na modrom koniku najviac zasiahla ? Najviac si ju pamätáte, zanechala na vás stopu, alebo si nato spomeniete aj po dlhej dobe ? Či už niečo pozitívne alebo negatívne
Ja si pamätám napríklad dievča v roku cca 2021 tu písala nonstop všelijaké svoje akože diagnózy, bola mladučká chudá, pamätám si fotky jej rúk keď fotila zo strachom že jej vidno zily, musela byť veľmi zúfalá, každý deň si našla niečo. Hocikedy si na ňu spomeniem, že ako jej asi je.
Alebo Bubena o nej som čítala až dodatočne.
@ankare cez vyhladavanie skus “dubnica nad vahom” a tam niekde v prvej diskusii bol v komentaroch link
Toto síce nie je tak veľký príbeh ako niektoré spomenuté, ale asi je to dobré miesto. Celkom krátka debatka. Bola tu mladá baba, ešte dievčatko možno okolo 14-15 nepamätám presne. A hovorila že je veľmi osamelá že si nevie udržať kamarátky, tak jej tu baby dávali viac či menej použiteľné rady. Ale medzi nimi jeden chlap ktorý si spravil nick práve v ten deň, že ako jej rozumie a nech sa mu ozve. Ozval sa jej on lebo nebola anonym. Len som jej súkromne napísala nech si dáva pozor, že nie je normálne aby s ňou súkromné písal dospelý chlap aj keď sa tváril že je vysokoškolák. Prehodila som s ňou pár správ a potvrdila že je divný a že sa registroval kvôli nej. Potom ho už ignorovala teda aspoň dúfam, lebo tak mi povedala, ale už neviem ako to pokračovalo. Tak len, baby prosím všímajte si aj toto, nie je to bežné ale už sa vyskytlo.
Ano pamatam si, bola so mnou v terminovkach ked potom cakala dalsie babatko. Bolo to velmi smutne..
@selest myslíš tú čo ja píšem?
@selest a ako to bolo ? Ja už si to pamätám.len matne ale rezonuje to vo mne dlho. Snáď sa majú dobre v rámci možností
Ona to niekde pisala tak ze stary rodicia mali strazit syna a on im usiel na dvor a schoval sa za ci pod auto ked ona odchadzala. A nestastne ho presla. Myslim ze si to nevsimla, a dali jej vediet az po par hodinach. Ona bola z toho velmi zle.. Pisalo sa o tom aj v nc ze jej to tretie dieta zobral muz a ona isla na psychiatriu. Co je s nimi teraz neviem ale naposledy co som videla mala pekne fotky tu s detmi tak verim ze sa maju dobre. Bol to velmi tazky pribeh..
ano pamatam sa potom mala dalsie dievcatko a bojovala o kontakt s detmi s ich otcom
@mamina7070 žiaľ, zle to tam dopadlo. O detičky stále bojuje. Prispieva v jednej skupine.
@selest
@mamina7070
@catherinah
A aký nick mala tá maminka ? To jej potom otec(je muž) zobral ostatne deti ?
Och chudatko
Nepamätám si jej nič, ale jej príbeh trhá srdce. Deticky ma otec detí a veľmi bojuje proti nej, občas sa môže s nimi stretnúť aj ona, ale myslím, ze len v prítomnosti ďalšej dospelej osoby. Dievčatká sú krásne, ona ich veľmi miluje.
Ani nie nejake specialne pribehy, ale velmi rada som este roky dozadu sledovala briketu a druhy nick si uz nepamatam, ale mali Hanku a tusim Eduarda, tam som sa vzdy kochala ako zariadovali dom.
mna najviac zasiahla bubena, ta bola taka strasne silna zena, potom Timkova mamina a dost davno som tu nevidela (vlastne si ani nepamatam nick) maminu ktora porodila svoje druhe dieta v blizkosti casu ked jej dcera porodila dvojicky a kedze dcera studovala medicinu, tak ona mala byt cele dni s 3 mini detickami. Plus kopec tyranych mamičiek 😔
Mne sa veľmi vzhľadom pamäti baldina,ale už mi nenájde jej profil... boh vie,ako sa majú a co je s nimi...
dnes som zahliadla toto reelsko https://www.facebook.com/reel/1499542290515588. ten pripad si pamatam naozaj ma to vtedy dostalo. znova sice z ciech ale dost to tam baby jednu dobu rozoberali a myslim ze sa to rozoberalo aj na nasom koniku. som rada ze sa to vdaka mediam pohlo

Ešte si spomínam na maminku ktorá teraz už neviem či ona sama alebo jej sestra/opatrovateľka? Pri parkovaní zrazila svoje dieťa (tej mamicky) a ono zomrelo. Pamätáte si to niekto ?