icon

Láska na prenájom

cikitka123
23. jan 2022

Ahojte, verim,ze sa tu najdu dobre duše a poradia ❤
Zacala som pozerat tento serial,a chytil ma tak ,ze je to moja kazdodenna rutina🤷‍♀️Vecer po praci...a nemozem bez neho existovat😕.....Sledovala som cez cda.pl s ces.titulkami.....Ale je to len po 35.cast.(1 cast trva 2h)
Prosim kde pozriem casti dalej??nasla som mil.stranok ale bez tituliek,a bojim sa niekde pridat ,neviem ci to je platene alebo nie😁 voyo sa mi neoplati,z toho dovodu ze je len cca 8casti popredu ale ja som uuuuuuž strasne daleko. Tak načo😁 Prosim,prosim zienky poradte ako dalej🤔🤭
Zmotana som riadne 🙈
Ďakujem... Pekny vecer 🌙

Strana
z3
veronikadubiel
23. jan 2022

@cikitka123 ja to pozeram na voyo ale tam je len po 32 cast a na to cda.pl mi ukazuje len po 18cast ako to ?

marca12
23. jan 2022

@cikitka123 na uloz.to su vsetky casti. Prvých 32 ceske titulky a zvysok anglicke. Ja som si tak zamilovala ten serial,ze som pozerala v turectine s angl.titulkami. nerozumela som skoro nic,ale hlavne,ze som videla.

trema
Autor odpoveď zmazal
cikitka123
autor
23. jan 2022

@veronikadubiel Ahoj. Cez cda.pl je po 35 s titulkami ces... priamo tam si daj do vyhladavaca sen cal kapimi napr.30. A vyhodi ti tu cast🙂

cikitka123
autor
23. jan 2022

@trema ahoj. Ale plati za to? Neviem v tomto vobec chodiť... 🙈🤭 ďakujem

cikitka123
autor
23. jan 2022

@marca12 hmmm. Asi aj ja tak budem 😕😥 Ved to ze aspon vidiet ,len potom nevieme o com diskutuju 🙄 ja som videla po ten diel ,co si mala brat Eda toho skaradeho chlapa a v tom si Sekan spomenul na edu... neviem aka je to cast origos ale..lebo ako u nas napr.rozdelia jednu ich cast na 10 nasich😂🙈😕

trema
Autor odpoveď zmazal
cikitka123
autor
23. jan 2022

@trema ďakujem pekne za info🤗😊

veronikadubiel
23. jan 2022

@cikitka123 daaakujem uz pozeram 🥰🥰🥰🥰

cikitka123
autor
23. jan 2022

@veronikadubiel zamaličko❤👍

haanovajana
23. jan 2022

Ako to bude pokračovať.

cikitka123
autor
24. jan 2022

@trema pozerala som,ale po cca hodine mi to vyplo,že si to mam kupit🤷‍♀️ Ci aky je postup? Kedze si pisala,ze sa neplatí.... uz som v takom stadiu ,ze by som aj kupila v pohode. Len ak sa dá bez tak budem rada🤭 Ď

trema
Autor odpoveď zmazal
danina09
24. jan 2022

@trema ja presne tak isto. potom som si to mohla v kludne pozriet

cikitka123
autor
24. jan 2022

@trema ahaaaa, lebo ja som stiahla do mobilu, a vobec mi to nešlo-nejde prehrať😥mam si stiahnut daku apku na prehravanie videa🙈🙈🙈 joj...

diiidi
25. jan 2022

@cikitka123 na FB stránkach keď si napíšeš do lupy seriál a časť, tak ti nájde funpage, kde diely pridáva nejaká dobrá duša hneď ako vyjdú na voyo

jansimon
26. jan 2022

@cikitka123 ahoj daj si do goofla zaklop na me dvere cz titulky ja som uz na 40 a fungujete a vyhodi ti stránku seriály a nic sa neplatí

chiara_elle
26. jan 2022

@jansimon myslis 40 turecka cast ( teda 3 diely v jednej casti?)

chiara_elle
26. jan 2022

@jansimon mne naslo serialzone.cz. Je tam aj zoznam casti, ale ked kliknem na danu cast tak len same reklamy a neda sa mi spustit video.
Ako sa to tebe podarilo spustit a pozerat?

jansimon
26. jan 2022

@chiara_elle su tam zo začiatku reklamy skus chvilu pockat a tam potom naskocia same pismena a tie kliknem a ide to a potom reklamu vypnem a po ang.pisu ze klikni kde je tlačidlo play na tom filme byva rozne a potom sa to spusti

jansimon
26. jan 2022
nail
30. jan 2022

Baby neviete prosím či nájdem niekde na nete pieseň z tohto ich tanca?

mucko0023
30. jan 2022

@cikitka123 ahoj.prosim ta mohla by si mi pomoct najst 14 cast turecku na tej stranke kde si to ty sledovala? Neviem ako sa tam zadavaju cz titulky.Dal by sa ti poslat link? Velmi by som ti bola vdacna...cely den hladam 14 cast a neviem ju nikde najst.dakujem krasne

mucko0023
30. jan 2022

@cikitka123 a co sa tyka dalsich casti na uloz.to najdes dalsie.ak si ockovana je tam zadarmo 20GB a mozes veselo sledovat dalej.Ja prave neviem najst prve casti...teda od 14 do 22 tureckej myslim.

sandris22
6. feb 2022

Ahojte zienky, aj mna chytil tento serial. Pozeram epizody s titulkami a konecne ked sa uz znova dali dokopy tak prisla ta suka Balca a ta stara...fakt sa mi nechce pozerat tie natahovacky. Je to 25 epizoda. Prosim vas v ktorej su uz zas za dobre 😆? Ostatne preskocim alebo len prebehnem . Dakujem

martinka0031
Autor odpoveď zmazal
martinka0031
Autor odpoveď zmazal
sabi2410
11. feb 2022

@cikitka123 Ahoj, na voyo každý deň prichádzajú nové časti.

frota3
11. feb 2022

@sabi2410 hej hej akurat som to chcela napisat

bibisk
11. feb 2022

@marca12 prosím ta na www.csfd.cz mi vyhodilo že 1.seria ma 32 časti a 2.seria 13. Ako to keď u nás ide už 48 časť?

Strana
z3