Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Lem Vám prajem všetkým krásny deň 🌸

    Krásnu Veľkonočnú nedeľu prajem 🙂 Takto dopadla moja “nočná služba” v kuchyni 🙂 Už budem po nociach asi stále piect :D
    #velkanoc

    Krásne sviatky 🙂

    Takáto pohodička na pondelkové poobedie 🙏🏼

    diiidi
    22. dec 2020    Čítané 1194x

    Naše testovanie sirupu stOdal

    Na úvod sa chcem poďakovať Modrému koníku, za túto možnosť otestovať sirup stOdal. Je to homeopatický liek na rôzne druhy kašľa.

    Do testovania som sa prihlásila, pretože synčeka často trápi kašeľ a chceme vyskúšať niečo, čo by nás, a hlavne jeho, od toho nekonečného kolobehu oslobodilo.

    Poznáte to, keď sa deti stretávajú v škole, škôlke alebo na detskom ihrisku, a domov si prinesú soplík, z ktorého sa neskôr vykľuje kašlík, 🙈 ste potom ako v jednom kole. Medzi deťmi sa to krúti až nakoniec aj vy ochoriete... Isto si tým už nie jedna mamina prešla.

    Počas celého trvania testovania, sme nanešťastie, mohli sirup vyskúšať 3-krát. Z toho raz som ho skúšala sama. Ešte by som chcela pred našou skúsenosťou uviesť, že všetci sme iní, na každého zaberá niečo iné, a tiež u každého je iná dĺžka liečenia.

    1.Testovanie

    V deň, kedy sa k nám sirup dostal, už u nás úradoval vlhký kašeľ. Vysadila som sirup, ktorý sme používali dovtedy a nasadila stOdal. Celkovo sme ho používali 4-5 dní, ale bohužiaľ, stav sa nijako nelepšil. Bola som tak nútená nasadiť ťažšie zbrane, ktoré synčekov problém vyriešili. Možno si poviete, že sme v liečbe mohli pokračovať dlhšie, ale z našich skúsenosti sa nám vždy podarilo kašeľ do týždňa odstrániť. (Ten už synček mal 2 dni pred tým ako k nám prišiel stOdal)

    2. Testovanie

    O necelé 2 týždne prišlo kolo zasa na nás, 🙈 ale s tým rozdielom, že teraz som sirup nasadila už od prvého malého príznaku A kašeľ sa nerozvinul, ale úplne stratil. 🙏🏼 Paráda! Celé to trvalo asi len 3 dni, počas ktorých synček len kde-tu zakašľal.

    3. Testovanie 

    Aj mne sa ušlo. :D Z predošlej skúsenosti som už vedela, ako mám postupovať a tak som taktiku zopakovala aj na sebe. 🙂 Trvalo to približne rovnako dlho. Kašeľ sa nerozvinul a úplne stratil. 🙂 Spokojnosť!

    Na záver by som zhodnotila našu skúsenosť pozitívne. StOdal u nás dostal 2 z 3 bodov, takže tým si vyslúžil pevné miesto v našej lekárničke.
    Ešte raz ďakujem Modrému koniku, za možnosť sa testovania zúčastniť, a vám ostatným ďakujem za prečítanie a prajem krásne sviatky. 💛

    #test_stodal #recenzia #sirup_stodal_skusenosti

    Ešte že mame toto. Drobcovi pomohol teraz dúfam pomôže aj mne 🙏🏼

    #test_stodal #recenzia

    Pre krásne Vianoce bez kašlíku 👌🏼

    #test_stodal #recenzia #konik_testuje

    Aj u vás už vianočná nálada graduje? 🥰
    U nás už mame čiastočne výzdobu nachystanú, nechcem si to nechávať na poslednú chvíľu ako minuly rok.
    A ako je to u vás? 🙂
    Prajem krásny deň.

    Aký sirupček dávate vy svojim detičkám keď ich trápi kašlík? 🙂 My práve testujeme STODAL na kašeľ každého druhu.

    #test_stodal #recenzia #konik_testuje

    diiidi
    8. nov 2020    Čítané 504x

    Vlasová starostlivosť s DIXI

    Vďaka portálu Modrý koník som mala príležitosť testovať prípravky na vlasy od DiXi. Konkrétne to bola žihľavová rada:

    • šampón

    • kondicionér

    • maska na vlasy

    • vlasové tonikum

    • bezoplachová kúra  

    Priznám sa, že doteraz som túto značku prehliadala. Čo sa ukázalo byť veľká škoda. Ale pekne po poriadku. 🙂 

    Moje testovanie trvalo 2 týždne, kedy som používala všetky prípravky pri každom umývaní vlasov, aby som mohla objektívne zhodnotiť ich pôsobenie. Na túto kúru som si vyčlenila 3 dni do týždňa, čo nebolo jednoduché, keďže mi celá procedúra trvala cca 45 minút. Ale oplatilo sa! Moje nové vlasy si užívam!

    DiXi žihľavový šampón

    Túto klasiku overenú generáciami isto poznáte. 🙂 Ja som bola pravdepodobne jediná, ktorá ju nepoznala. Šampón mal roky svoje pevné miesto v kúpeľni mojej starkej a aj mojej mami, ktorej pripomína detstvo. Obsahuje výťažky zo žihľavy bohatej na vitamíny, aminokyseliny a minerály. Je úžasný v boji proti vypadávaniu vlasov, lupinám a tiež je účinný proti nadmernému masteniu. Má príjemnú vôňu a krásne pení. 

    DiXi žihľavový kondicionér a maska na vlasy 

    Môžem povedať, že tento kondicionér ma svojimi účinkami veľmi prekvapil. Je to to práve pokiaľ máte suché a namáhané vlasy. Obsahuje prírodný žihľavový extrakt, ktorý dodáva vlasom potrebnú starostlivosť, výživu a lesk. Je naozaj veľmi jemný, vlasy som mala po vysušení lesklé, hebké na dotyk a ľahko sa rozčesávali.

    V kombinácií s maskou to moje vlasy kompletne zmenilo ako na pohľad tak aj na dotyk. Čo sa pohľadu týka, tak mám prirodzene vlasy vlnité. Ale nikdy si nedržali svoj tvar. Boli naozaj suché, chýbali im živiny, vlny sa rozpadávali a uzlili. Po týždni používania sa dostavili výsledky a musím povedať, že som z nich nadšená! 🙂 

    DiXi vlasové tonikum

    Som veľmi rada, že testovací balíček obsahoval aj vlasové tonikum, ktoré som vždy chcela vyskúšať. Arvit vlasové tonikum pomáha bojovať proti vypadávaniu vlasov. Vďaka kombinácii extraktov zo žihľavy, koreňa lopúcha a kofeínu napomáha vlasy spevňovať a vyživovať zvnútra.

    Je balené v sklenených ampulkách. Vrch ampulky sa jednoducho odlomí a nasadí sa aplikátor. Tým sa tonikum aplikuje až na pokožku, kde je ho treba pre najlepší účinok vmasírovať. Konzistencia nie je olejová ale vodová, takže vlasy neostanú mastné. Tonikum sa do pokožky rýchlo vstrebe a navyše krásne vonia. To či naozaj funguje, budem môcť objektívne zhodnotiť až s odstupom času.

    DiXi bezoplachová kúra

    Obsahuje extrakt zo žihľavy a pšeničných klíčkov, vďaka čomu budú vlasy vyživené, jemné a posilnené. Aplikuje sa na umyté, vysušené alebo mokré vlasy.

    Vždy som mala problém s rozčesávaním mojich dlhých vlasov, ktoré sa mi ku koncom uzlili, no odkedy používam túto bezoplachovú kúru s rozčesávaním nemám žiaden problém, a navyše ako bonus, kúra krásne vonia. Toto všetko je dôvod na to, aby som ho používala každý deň.

    Na záver testovania musím povedať, že vlasová starostlivosť od DiXi ma veľmi prekvapila a odteraz bude mať svoje pevné miesto aj v mojej kúpeľni.

    Veľké pozitívum vidím v tom, že DiXi produkty sú cenovo dostupné, takže si ich môže dovoliť každý. V skratke, dostanete “veľa muziky za málo peňazí” 🙂 

    Čo sa týka môjho osobného výberu TOP produktu, tak by to bola určite maska na vlasy, ktorá mi splnila sen o krásnych vlnitých vlasoch. A vám, ktoré rozmýšľate či tieto produkty vyskúšať, určite odpovedám ÁNO! 🙂 

    Prajem vám krásny deň, a portálu Modrý koník ešte raz ďakujem, za túto príležitosť testovať vlasovú kozmetiku DiXi.

    V každom z nás drieme to malé dieťa, ktorým sme boli 🙂 A dostáva sa na povrch hlavne vtery, keď niet kam ísť, a ak ani to počasie nehrá do karát ..
    My sme si dnes spravili krásny deň doma a hrali sa s mužom “človeče nehnevaj sa”. 🙂
    A prečo nie? Bolo to veľmi príjemné po dlhej dobe zabudnúť na starosti a aspoň na chvíľku sa odreagovať 🙂
    A ešte keď je tá hra taká krásna 😍 Nájdete ju na stránke bellarose.sk spolu s ďalšími krásnymi bytovými doplnkami a dekoráciami.
    Môžete využiť super zľavový kód -20% “20ODDOMI” platí do 15.11. 🙂

    diiidi
    Správa bola zmenená    1. nov 2020    

    Blíži sa koniec môjho testovania vlasovej kozmetiky DIXI a musím povedať, že si svoje “nové” vlasy užívam 🥰
    #test_dixi2 #konik_testuje #recenzia

    diiidi
    Správa bola zmenená    29. okt 2020    

    Dixi prípravky s nami ostanú určite aj po testovaní. Hlavne tato bezoplachova kúra na vlasy pre lesk. Tiež perfektná na rozčesávanie, fakt to pomáha 🤩 Majte pekný večer. 🙂
    #test_dixi2 #recenzia #konik_testuje

    Ahojte maminky 🙂
    Chcela by som Vám ukázať túto super žihľavovú bezoplachovú kúru od DIXI, ktorú mám to šťastie testovať. Je určená pre všetky typy vlasov. Pomáha mojim vlasom udržiavať zdravý vzhľad a lesk. Stačí ju nastriekať na umyté a vysušené vlasy. Nie je treba ju oplachovať. Veľmi som si ju obľúbila, skrátka mojim vlasom pristane 🙂

    #test_dixi2 #konik_testuje #recenzia #dixi

    Aj vaše deti sa radi skrývajú? Môj synček to miluje. 🥰 Dúfam že ste dnes mali pekný deň.

    Ahojte maminky 🙂
    Chcela by som sa s vami podeliť o svoju radosť z testovania prírodné vlasovej kozmetiky DIXI. Momentálne mám vyskúšané už 4 produkty a musím povedať, že už po prvom použití sa dostavili pozotívne účinky. Hlavne čo sa rozčesávania týka. Som plná očakávania ako moje testovanie dopadne 🙂
    Prikladám fotku testovacieho balíčka ;)
    #test_dixi2 #recenzia #konik_testuje