Láska na prenájom
Ahojte, verim,ze sa tu najdu dobre duše a poradia ❤
Zacala som pozerat tento serial,a chytil ma tak ,ze je to moja kazdodenna rutina🤷♀️Vecer po praci...a nemozem bez neho existovat😕.....Sledovala som cez cda.pl s ces.titulkami.....Ale je to len po 35.cast.(1 cast trva 2h)
Prosim kde pozriem casti dalej??nasla som mil.stranok ale bez tituliek,a bojim sa niekde pridat ,neviem ci to je platene alebo nie😁 voyo sa mi neoplati,z toho dovodu ze je len cca 8casti popredu ale ja som uuuuuuž strasne daleko. Tak načo😁 Prosim,prosim zienky poradte ako dalej🤔🤭
Zmotana som riadne 🙈
Ďakujem... Pekny vecer 🌙
Baby a su hlavni hrdinovia este spolu? Pisalo sa,ze nie. Sledujem ich na instagrame a uz nemaju spolu fotky.
Ahojte..preco dnes na voyo nepribudla dalsia cast?:( nebiete niektora?
@red_cat uz pribudli ci ?
@bibisk na ulozto.sk si stiahneš slovenský dabing
@cikitka123 baby koľko to má vlastne spolu častí?Nesledujem to uplne pravidelne,ale chytilo ma to 🙈
@triomama no okolo 52 casti ale su 2hodinove. Na voyo idu okolo 45mint tak to ma mat cez 100casti
Stiahnite si seriál cez ulož to. Ja si to tiež sťahujem a potom si to kľudne pozriem. Sťahovať sa dá aj zadarmo aj za kredit.
dievčata tu je na 14 dni zadarmo 2 hod. časti po 35 čiže naš 115 viac som nenašla, lebo je ich asi 52 https://www.cda.pl/video/72440384d do hladania zadajte Sen Çal Kapimi 35 díl samozrejme diel podla seba, pozerala som ako divá, škoda, že niesu všetky diely
@sandris22 má to 52 dielov 2 hodinových , našich to bude 52 x 3 =156 časti
Ahojte zienky, prosim Vas neviete nahodou co je to za hudbu v original 4. Casti( tureckej)...Eda ju posle Serkanovi na odburanie stresu..taka thajsko etericka...velmi sa mi paci a neviem nato natrafit🤔
Neviete ako sa vola alebo kde nájdem alebo ako sa vola pieseň s tou gitarou keď tam chlap pekne hmmka napr. Ju hrali keď boli spolu v kine. Chcem si ju stiahnuť ale vôbec neviem názov všade je len ta WHO do you live.
@cikitka123 kukaj tam je s titulkami až do konca
@soltysovakatarina kde?🤭🙏
@lucifuk86 cez túto stránku by to malo ísť stiahnuť do mobilu https://www.zeynalovsoundtracks.com/sen-cal-kap...

@bibisk jedna Turecká časť je u nás rozdelená na cca 3casti