Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Damy, podelte sa, aku mate fakt ze overenu spiralu,ktora krasne predlzi a zahusti, netrusi sa pod oko, ze po par hodinach nevyzerate ako pandy?🙈 a samozrejme nech nerobi efekt chrobacik noziciek na mihalniciach😂 viete co myslim..ja akosi neviem taku dokonalu najst😋 ideal do 20-25e..

    Stastne a vesele Vianoce dievcence🎄

    Zienky viete odporucit dobreho homeopata v Ba s ktorym mate osobnu skusenost a ste spokojne? Budem rada ak to nebude nejake drahe homeo centrum a nenecham tam cely majetok🙈😊 dik

    Mravček môj😊 kazdy vecer ked zaspi pozeram jeho fotky a nechapem ako som bez neho mohla zit. A potom ze sme my mamy take nevyspate😁

    red_cat
    Správa bola zmenená    5. apr 2018    

    Babulky nepoznate z BA mamicku, idealne este buducu mamicku, ktora je na tom financne zle? Rada by som po malickom podarovala vecicky a darovala aj postupne ako bude rast. Vela veciciek je tam novych,par krat oblecenych. Pytala som sa aj v krizovych centrach ale vraj maju babatkovskych veci obrovske mnozstva.
    Zatial mam 2 vrecia veci vel.50-74
    Budem vdacna za kontakt/tip.

    Ahojte baby.. Viete poradit dobreho kadernika v BA? Mala som dlhe roky svojho, ale ten uz spolupracuje zvacsa s tv na roznych projektoch a svoje zakaznicky uz neberie:(
    Pls dajte tip, na nejakeho co to naozaj vie spickovo- balayage a podobne. Poslem bezvyznamne modre srdiecko z vdaky, haha😁

    Neviete ci existuje niekto taky, kto ma pride priucit manipulacii s babatkom?🙂 nejaka fyzioterapeutka alebo novorodenecka sestra, co chodi aj domov k rodicom, samozrejme za peniazky.
    Nic take som na nete nenasla.

    Baby pllllls surne. Maly dostal hnacky z antibiotik. Robim mu ryzovy odvar ale podaril sa mi taky redsi. Ako to spravne zarobit s mliekom? Ked davam 180ml vody a 6 odmeriek tak teraz dam 180ml ryzoveho odvaru a kolko odmeriek??? Mozem celych 6 alebo len 3?? Alebo?

    VYBAVICKA PRE NOVORODENCA A MIKROBY

    Myslela som, ze nebude take tazke ochranit detsku vybavicku pred mikrobmi, ale opak je pravdou. Mikroby su rychle a nenapadne a chodia potichu. Este tazsie to moze byt, ak mate doma viacero mikrobov. My mame len jedneho mikroba, ale aj tak sa mi vybavicku nepodarilo ochranit.

    Poucenie: neodchadzat na wc pocas zehlenia vybavicky.. radsej sa treba pocikat, ale za ziadnu cenu nespustit z oci oprate vecicky!
    Ked uz sa to stane, nenadavajte mikrobovi a nebudte ho... ved je tam taky zlaty❤