Lidl shop - vrátenie peňazí
Ahojte. Stalo sa niekomu, že po vratení tovaru do Lidl shopu ste ani po 14 dňoch neobdržali vrátené peniaze? Na stránke majú, že najneskôr do 14 dní sa vrátia peniaze. Neviem, či im mam volať alebo mám ešte chvílku počkať. Pri zadávaní č. účtu som si ho viackrát skontrolovala, nemyslím si, že som sa pomýlila.
Aké máte vy skúsenosti s vrátením peňazí?
Ďakujem
Počkaj ešte pár dní a ak sa neozvú ani peniaze neprídu tak podľa mňa tam skús na nejakú zákaznícku linku, veď za opýtanie nič nedáš. Prinajhoršom ti povedia, že hej máme to evidované nestíhame, pošleme neskôr
ja som vracala posledny mesiac tovar 2x a do dvoch dni ako dostali tovar vratili peniaze... bez problemov... vyplnila som ich formular na vratenie zasielky, obratom mi poslali etikety na balik a dokonca aj postovne zaplatili, ked dostali tovar mi prisiel email a o dva dni peniaze
Ahoj. Tovar som vrátila v decembri. Napísali ze FO 14 dní a dodnes nič. Už to budem urgovať.
Dievcata prosim vas odratali vam nieco z ceny tovaru ako H&M za postovne, alebo ste hned platili postovne? Ci len vratite tovar a neplatite nic? Dakujem.
@alusha dobrý deň mohli by ste mi pomôcť s vrátením zásielky do Lidla vidím že už máte skúsenosti.
Zdravím, neviem, či je vôbec možné nakúpiť cez eShop bez registrácie.
Dobrý deň, je to možné. Ja som tak objednala bez registrácie.
Dobrý deň,prosím vrátili vám peniaze ? Mam ten istý problém a neviem sa dostať k peniazom
@katka1274 Dobrý deň ja mám taký istý problém vrátila som jej tovar dostal som e-mail s dobropisom v 10.2.2025 ale peniaze ešte nie už som volala zákaznícku linku a povedali že to bude riešiť ale doteraz ešte nič 😞 už viac krát som vrátila tovar späť bez problémom za 2 dní prišla mi peniaze späť na účet , neviem že teraz čo je ☹️
@nikoletta9523 ja už som bola na prášky, peniaze som dostala až po mesiaci , ale až keď som im už poslala mail ze to podávam na trestné oznámenie keďže to bolo skoro 300e, držím vám palce, ale pomôže len otravovať;(
@katka1274 Ďakujem pekne ešte chvíľu čakám potom postupujem ďalej , chvála Bohu že ste dostali späť peniaze to je dosť veľá ako moja 30 euro ale určite už neobjednávám nič z Lidl shopu
@nikoletta9523 skúste tam volať a ešte lepšie písať mail alebo whats up nech mate dôkaz ze ste im písali, a držím palce, 30e je tiež dosť, ja tiež už odtiaľ nekúpim nič
@nikoletta9523 vrátili peniaze? Aj ja čakám už dlhšie.
@koniarova ne vrátili bohužiaľ ☹️ zase musím zavolať alebo niečo urobiť
@katka1274 už som pisala 2x e-mail a zavolala som 1x krát , zajtra skúsim whats Up , keď nie tak zavolám na linku .Ďakujem za nápad 🙂
@nikoletta9523 čo im šibe? Veď to je totálne neseriózne. Majú tam písané do 14 dní. Dobropis ti poslali?
@koniarova už som vrátila viac balík v minulosti ale žiadna taká problém som nemala vždy to vrátila za 2-5 dní , dobropis som dostala už v 10.2.2025 a včera som dostala odpoveď na môj e-mail čo som písala v 20.2.2025 🤣 a dneska ráno mi prišla naspäť sumu 🙏🙏takže 17 dni som čakala, ale určite neobjednám už nič z Lidl shopu.
Ja som vrátila tovar aj do Bonprixu , a za 1 dní som dostala odpoveď a peniaze mi vrátila za 3 dní , a boli veľmi ochotný 👌
Často objednávam odtiaľ a samozrejme aj dosť často vraciam tovar a nikdy som nemala problém s vrátením peňazí.Stale do týždňa vrátili peniaze.
@nikoletta9523 dobry deň prajem. Mám podobný problém. Mohli by ste mi dať emailovú adresu,na ktorú ste písali? Ďakujem
@nikoletta9523 ja som čakala skoro mesiac. Na 12 eur.
@koniarova na aký email ste prosím vás písali? Ja už 16 dní čakám na peniaze.
@deniska0906 ma stránke to mali. V časti kontakty. Ale aj tak nikto nereagoval.
@koniarova tak akým spôsobom ste ich kontaktovali?
@deniska0906 veď vyššie píšem. Na stránke majú kontaktný formulár. Ale neodpísalii.
@deniska0906 tu som písala.
@koniarova ďakujem
Tu som už písala aj aj. Bez odpovede.
😥
@deniska0906 veď ti píšem, že mi tiež neodpovedali. Potom za dva týždne po napísaní poslali peniaze. Oni pošlú. Čakaj.

Ja som raz objednala niečo a objednávku nezaevidovalo, peniaze samozrejme stiahlo. Nemala som žiadny doklad, číslo objednávky, nič. Trvalo možno aj 3 týždne kým tie peniaze z karty uvoľnili. Odvtedy zásadne platím len dobierkou