Má niekto skúsenosť so Shein Mystery Boxom?
Myslíte že to príde

Čo príde? Fotka? Never každej somarine.
Ty si taká naivnejšia, že?
Veď zadaj údaje karty a čakaj
Autorka 🤦
@lindakmetova raz toto malo aj temu, ked som to rozklikla dole bolo miniaturnym pismom pisane, ze po 14 dnoch od dorucenia budu stahovat platby z bankomatovej karty , cize amo vzdy odrb
A potom prídu ľudia vyplakavat do banky že im niekto vybielil účet ako minule pán že na niečo klikol a zmizlo mu 1900€ .
Ak nemáte kde dať peniaze, rada pošlem číslo účtu 😀😀
Ja som raz kúpil na Aliexpresse takúto mačku vo vreci, stálo to 5€ v recenziách ľudia písali že dostali ntb, robotické vysávače, projektory, no a mne prišiel káblik na iphone, úplná zbytočnosť, hneď som ho daroval, čiže nikdy viac 🤦
podvod
Podobné organizovala aj Packeta. Zaplatila som 49,90 eur. Ale mi veľmi rýchlo prišli šaty, sandále, rifle, 2 kusy hodiniek, nejaký adaptér (to som dala synovi, nech ho využije). Šaty sú S pre mňa malé, aler sú pekné. Rifle sú dobre neveste. Bla som sa, ale keďže často mi chodia zásielky cez Packetu, tak som to riskla. Myslím, že sa mi zaplatená suma s hodnotou tovaru vrátila.
@maja565322 🤣🤣🤣🤣 veríme ,nový nick a packeta je dorucovacia služba a nie obchod 🤣🤣🤣
@gubcikova Packeta je doručovacia služba, to máte pravdu. Ale práve ona má sklad neprevzatých zásielok a tie potom rozpredávajú. Čiže som od nich kúpila zásielku, ktorú si niekto neprevzal. Na balíkoch bola ešte uvedená pôvodná adresa kupujúceho a tá bola v Rumunsku. Čiže musia mať nejaký centrálny sklad , kde sa zbierajú všetky balíky.
@rozculena prečo sa smejete ?
@maja565322 lebo môžem
Mame tento box v kauflande,hodine tam 12eur,a vyberieme balik.Zatial tam bolo jedny teplaky,potom oteplovacky pre 3m babo,potom 2jo hodin.

naozaj? 🙈