icon

Má niekto skúsenosti so stránkou práce Studyxyz?

alena68
20. feb 2025

Prosím vas mate niekto akusenost s touto strankou prace?https://studxyz.xyz

Má niekto skúsenosti so stránkou práce Studyxyz?
mima6488
5. apr 2025

@agata68 ja som.v mínuse 2468 a sa mi vyhrazajuked to nedokoncim zmrazia mi ucett

mima6488
5. apr 2025

@andrea261 a nevyhrazali sa vám ak to nedokoncite

mima6488
5. apr 2025

@slavkakno137 takže ako ste to ukončili ešte sa vám nevyhrazali

alex49
6. apr 2025

Naleteli ste podvodníkom z Číny ci skade, peniaze už neuvidíte. Policajti to nevypatraju. Takýto podvodníci si peniaze presúvajú na rôzne účty. Ani tú stránku nevypatraju. Už len z názvu stránky a komunikácie cez prekladač ste mohli vedieť, že je to podvod.

mima6488
Autor odpoveď zmazal
mima6488
Autor odpoveď zmazal
andrea261
6. apr 2025

@mima6488 iba tak písala ze to mam dokončiť a ze to mam vymyslieť atď ja som ich mala v pecku
@mima6488 jasne nech si dá mozog vyšetriť keby to bolo niečo co je ôk postúpia to inému človeku aby to bolo dokončené

mima6488
6. apr 2025

@andrea261 a kedy ste to skončili?nezablokovali ste ju

katarinka6328
6. apr 2025

@mima6488 Už im nič neposielajte. Sú to podvodníci. Vyhrážajú sa, aby ste sa zľakli a poslali im peniaze. Ani žiadne údaje neposielajte.

mima6488
Autor odpoveď zmazal
mima6488
Autor odpoveď zmazal
alex49
6. apr 2025

Vážne veríte, že Číňania podajú trestné oznámenie na Slovensku a do týždňa bude predvolanie na súd?

mima6488
6. apr 2025

@alex49 ja len sa bojím velmi

mima6488
6. apr 2025

@mima6488
@alex49 mam si to zablokovať a budem mat kľud ci

maranco
6. apr 2025

@mima6488 skús mi vysvetliť o čo tu ide, lebo som nepochopil
Za tých 800€ si kupovala nejaký tovar alebo službu v cudzine alebo čo si vôbec riešila?

Odkedy zamestnanec má platiť svojmu zamestnávateľovi peniaze aby potom dostal výplatu?

Ak ťa dnes zastaví na ulici neznámy cudzinec a lámanou slovenčinou povie, že daj mi 800€ a za tri dni ti dám 1600€ a zarobíš 800€ tak bezhlavo utekáš do bankomatu a dáš mu 800€? Veď to bude skvelý zárobok?

andrea261
7. apr 2025

@mima6488 4 dennemam dokonceny

mima6488
7. apr 2025

@andrea261 tak už ďalej nechoďte ak nechcete byť b dlhoch...

mima6488
7. apr 2025

@maranco ved som oodosielala objednávky ako ostatní co tu píšu....už som vlozila 800 eur a naskocila mi zase kombinovaná a už pýtajú odomna 2500....ale ja im nedám lebo už som sa zmierila s tým ze stále viac pýtajú...ale teraz sa mi začala vyhrážať súdmi že mi zmrazia ucty a celý majetok ak nedokoncim ulohu

beloved
7. apr 2025

Ja N E V E R I M tomu, co tu citam 🙈🙉🙊

maranco
7. apr 2025

@mima6488 bola si zamestnaná vo firme, robila si objednávky tovarov/služieb a platila ich namiesto z firemného účtu/peňazí zo svojho osobného účtu s tým že ti sľúbili, že vo výplate ti všetko preplatia čo si objednala firme?

kosicanka1
Autor odpoveď zmazal
guudy
7. apr 2025

@beloved napodobne. A kolko ich je…😳

mima6488
7. apr 2025

@maranco sak to práca z domu mi taka naskocila....ja som si stále vybrala na konci peniaze za 4 dní to tak bolo...až na 5 mi uz naskocilo 800 a potom až 2500 tak som to ukončila....nedokončila som objednávku s tým ze už som zmierena ze som prišla o nich...a po 2 mesiacoch mi napísala ze mi zmrazia majetok led nedokoncim ulohu...

maranco
7. apr 2025

@mima6488 pri práci z domu prečo si platila zo svojich peňazí objednávky?
veď normálne v zamestnaní hradíš firemné objednávky z firemných peňazí z podnikateľského účtu

ako si posielala peniaze, na účet alebo platila kartou? ako tebe posielali peniaze?
tú "prácu" si našla v reklame na sociálnej sieti?

krasneleto
7. apr 2025

pre boha uz tam nedavajte ani korunu a zmierte sa s tym, ze to co ste investovali, nikdy neuvidite.. bohuzial sama som v minulosti naletela a to ma do toho natiahli kamosky .... LEBO.. zo zaciatku sa dalo fakt zarobit aj ked teda nie tisice ako ste tu ocakavali... pekne ti ukazu ako ti daju... ako to super slape... a potom zrazu ti pridu mejli, ako potrebuju prachy, lebo sa nevedia dostat k tvojim peniazom a tu je ten bod zlomu... kym netreba nic zo svojho platit , hrajte sa na nete... akonahle korunu pytaju, uz je zle... xkrat som bola na inych "hrach" ale s investiciou do 20€ na zaciatok, niektore skoncili skor ako zacali... co uz rozhodne viem, ze "investujem" iba tolko o kolko som ochotna prist... toto vsetko su podvody, nikto to nebude vyhladavat a patrat, nikto sa tym ani nebude zaoberat a nikdy tie peniaze neuvidite... bohuzial, ale realita

alexik_a
7. apr 2025

Píšem všetkým ,
mne píše Mary tiež že, môžu podniknúť právne kroky ale neviem naozaj hrajú na city a chcú vystrašiť človeka alebo naozaj sa ti vedia nabúrať všade aj na IP ?a mám si zrušiť účet ? Na polícii som bola ako som písala vyššie ja som Mary nezablokovala lebo som bola zvedavá ako to bude “pokračovať” no zastrašovanie im ide výborne ….

mima6488
7. apr 2025

@alexik_a aj mne toto poslali ak nedokoncim objednávku....ze ten týždeň mam čakať trestné stihanie

krasneleto
7. apr 2025

@alexik_a presne to je nastroj-zastrasovanie

alexik_a
10. apr 2025

@mima6488 a kedy vám to poslali, aká doba od vždy už ubehla ?
Aj ste nahlasovali tu stránku? Ja som ju nahlásila a určite bude spôsob ako docieliť , že ju zrušia

maranco
10. apr 2025

@alexik_a podvodné stránky ale iného druhu môžeš nahlasovať tu
https://safebrowsing.google.com/safebrowsing/re...
https://phishing.eset.com/sk-sk/report

ak je to zaplatená reklama na FB tak FB bude hlásenia ignorovať, to je jeho príjem a biznis