Má niekto skúsenosti so stránkou práce Studyxyz?
Prosím vas mate niekto akusenost s touto strankou prace?https://studxyz.xyz

@slavkakno137 takže ako ste to ukončili ešte sa vám nevyhrazali
Naleteli ste podvodníkom z Číny ci skade, peniaze už neuvidíte. Policajti to nevypatraju. Takýto podvodníci si peniaze presúvajú na rôzne účty. Ani tú stránku nevypatraju. Už len z názvu stránky a komunikácie cez prekladač ste mohli vedieť, že je to podvod.
@mima6488 Už im nič neposielajte. Sú to podvodníci. Vyhrážajú sa, aby ste sa zľakli a poslali im peniaze. Ani žiadne údaje neposielajte.
Vážne veríte, že Číňania podajú trestné oznámenie na Slovensku a do týždňa bude predvolanie na súd?
@mima6488 skús mi vysvetliť o čo tu ide, lebo som nepochopil
Za tých 800€ si kupovala nejaký tovar alebo službu v cudzine alebo čo si vôbec riešila?
Odkedy zamestnanec má platiť svojmu zamestnávateľovi peniaze aby potom dostal výplatu?
Ak ťa dnes zastaví na ulici neznámy cudzinec a lámanou slovenčinou povie, že daj mi 800€ a za tri dni ti dám 1600€ a zarobíš 800€ tak bezhlavo utekáš do bankomatu a dáš mu 800€? Veď to bude skvelý zárobok?
@maranco ved som oodosielala objednávky ako ostatní co tu píšu....už som vlozila 800 eur a naskocila mi zase kombinovaná a už pýtajú odomna 2500....ale ja im nedám lebo už som sa zmierila s tým ze stále viac pýtajú...ale teraz sa mi začala vyhrážať súdmi že mi zmrazia ucty a celý majetok ak nedokoncim ulohu
Ja N E V E R I M tomu, co tu citam 🙈🙉🙊
@maranco sak to práca z domu mi taka naskocila....ja som si stále vybrala na konci peniaze za 4 dní to tak bolo...až na 5 mi uz naskocilo 800 a potom až 2500 tak som to ukončila....nedokončila som objednávku s tým ze už som zmierena ze som prišla o nich...a po 2 mesiacoch mi napísala ze mi zmrazia majetok led nedokoncim ulohu...
@mima6488 pri práci z domu prečo si platila zo svojich peňazí objednávky?
veď normálne v zamestnaní hradíš firemné objednávky z firemných peňazí z podnikateľského účtu
ako si posielala peniaze, na účet alebo platila kartou? ako tebe posielali peniaze?
tú "prácu" si našla v reklame na sociálnej sieti?
pre boha uz tam nedavajte ani korunu a zmierte sa s tym, ze to co ste investovali, nikdy neuvidite.. bohuzial sama som v minulosti naletela a to ma do toho natiahli kamosky .... LEBO.. zo zaciatku sa dalo fakt zarobit aj ked teda nie tisice ako ste tu ocakavali... pekne ti ukazu ako ti daju... ako to super slape... a potom zrazu ti pridu mejli, ako potrebuju prachy, lebo sa nevedia dostat k tvojim peniazom a tu je ten bod zlomu... kym netreba nic zo svojho platit , hrajte sa na nete... akonahle korunu pytaju, uz je zle... xkrat som bola na inych "hrach" ale s investiciou do 20€ na zaciatok, niektore skoncili skor ako zacali... co uz rozhodne viem, ze "investujem" iba tolko o kolko som ochotna prist... toto vsetko su podvody, nikto to nebude vyhladavat a patrat, nikto sa tym ani nebude zaoberat a nikdy tie peniaze neuvidite... bohuzial, ale realita
Píšem všetkým ,
mne píše Mary tiež že, môžu podniknúť právne kroky ale neviem naozaj hrajú na city a chcú vystrašiť človeka alebo naozaj sa ti vedia nabúrať všade aj na IP ?a mám si zrušiť účet ? Na polícii som bola ako som písala vyššie ja som Mary nezablokovala lebo som bola zvedavá ako to bude “pokračovať” no zastrašovanie im ide výborne ….
@alexik_a presne to je nastroj-zastrasovanie
@alexik_a podvodné stránky ale iného druhu môžeš nahlasovať tu
https://safebrowsing.google.com/safebrowsing/re...
https://phishing.eset.com/sk-sk/report
ak je to zaplatená reklama na FB tak FB bude hlásenia ignorovať, to je jeho príjem a biznis

@agata68 ja som.v mínuse 2468 a sa mi vyhrazajuked to nedokoncim zmrazia mi ucett