Má niekto skúsenosti so stránkou práce Studyxyz?
Prosím vas mate niekto akusenost s touto strankou prace?https://studxyz.xyz

@andrea261 pripajam sa .piatok som zavala a v nedelu skoncila .prisla som dokopy o nejakych 617e. Balik sa uz zevraj sklada z troch casti a za tu tretiu uz chcu 868e poslat. Kartu mam bloknutu sama banka to spravila ked videli tie sumy co odchadzaju z uctu tak som s bankou volala a pani mi tiez spravi reklamaciu ale peniaze uz asi nikto nikdy neuvidi. Poradila mi tiez na policiu. Ale ci sa o to budu zaujimat to je otazne. Banka ma poziadala o screenshoty celej postupnosti tak som im to mailom poslala cele ako to zacalo a ako to dopadlo . Viete nieco viac uz? Nejake pozitivne info o tomto?
@katarina7772 prečítajte si vyššie , na polícii som bola sám policajt mi povedal, že oni s tým nič nemôžu že to nie sú na to ani školený a ani nemajú taku techniku niečo také vypátrať + krypto je vždy riziko + tie peniaze sme tam posielali sami niekto nám ich neukradol reálne ….. to je záver
Len to treba dať do povedomia nech sa nikto iný nenapáli
Takže môžem vás informovat že je to veľké klamstvo lebo som tam vložila veľmi veľa peňazí a zrazu keď som to mala ísť vyberať povedali že musím vložiť 2055 za to že som meškala a dávala predĺžiť a teraz mi nechcú vrátiť nič
Takže môžem vás informovat že je to veľké klamstvo lebo som tam vložila veľmi veľa peňazí a zrazu keď som to mala ísť vyberať povedali že musím vložiť 2055 za to že som meškala a dávala predĺžiť a teraz mi nechcú vrátiť nič
@sisula290 pozri si tento seriál https://play.joj.sk/player/e2dpfB8sGnCNidu7AFgm...
a pozri si videá Jirka vysvětluje věci Triky & podvody https://www.youtube.com/playlist?list=PLDZJQ2yR...
@katarinka6328 ja som na polícii bola policajt mi povedal úprimne , že nemajú na to ani školenia a ani systém aby vedel niečo také vypátrať a väčšinou to je ešte aj z inej krajiny všetky účty + tie peniaze sa tam neposielajú pod nátlakom ale dobrovoľne že vám ich nikto neukradol …. Jedine to medializovať, samozrejme anonymne ale určite nech sa viac ľudí nenapáli aj keď slovač bude mať len nenávistne komentáre ako trochu “pochopenia”
@alexik_a bohužiaľ som prišla aj ja o veľmi veľa peňazí a nechcú mi ich vraziť koli tomu že tam mám nejaký poplatok za oneskorenie pritom je to blbosť aby to nevedeli stiahnuť ho zostatku ktorý tam mám teraz vďaka tomu som prišla o veľa peňazí
@alexik_a bohužiaľ som prišla aj ja o veľmi veľa peňazí a nechcú mi ich vraziť koli tomu že tam mám nejaký poplatok za oneskorenie pritom je to blbosť aby to nevedeli stiahnuť ho zostatku ktorý tam mám teraz vďaka tomu som prišla o veľa peňazí
@sisula290 nemáš tam žiaden zostatok, celý čas komunikuješ s mafiou a hrali na teba divadielko že pracuješ a zarábaš jediné čo potrebovali aby si im uverila a posielala svoje peniaze
malé sumy ti "dovolili vybrať" aby si v nich nadobudla dôveru a teraz si vymýšľajú všetko možné poplatky, dane, certifikáty, záruky aby si im poslala ďalšie peniaze o ktoré ťa znovu chcú okradnúť
@katarina7772 prečítajte si vyššie , na polícii som bola sám policajt mi povedal, že oni s tým nič nemôžu že to nie sú na to ani školený a ani nemajú taku techniku niečo také vypátrať + krypto je vždy riziko + tie peniaze sme tam posielali sami niekto nám ich neukradol reálne ….. to je záver
Len to treba dať do povedomia nech sa nikto iný nenapáli
@alexik_a stránku zablokoval Google ako nebezpečny web. Tak snáď to trochu pomôže. No myslím že nezastaví. Oni si nájdu cestu. Proste už nepracovať tak, že treba najprv vložiť €
@alexik_a stránku zablokoval Google ako nebezpečny web. Tak snáď to trochu pomôže. No myslím že nezastaví. Oni si nájdu cestu. Proste už nepracovať tak, že treba najprv vložiť €
@katarinka6328 no dievčatá mam dalsiu chcela som ich odrbat ale mi to nevyšlo pošlem fotky
@katarinka6328 no dievčatá mam dalsiu chcela som ich odrbat ale mi to nevyšlo pošlem fotky
@andrea261 nechce nacitat
@andrea261 o koľko si prišla?
@slavkakno137 Musíš tiež platiť vysoké poplatky za prístupový kanál?
@zdenka1991111 aký prístupový kanál ? Lebo mne povedali ak nezaplatím 2240€ tak nevyberiem ani svoje peniaze ktoré tam mám takže vyše 6000€ vraj za omeškanie
@sisula290 pozri si tento seriál https://play.joj.sk/player/e2dpfB8sGnCNidu7AFgm...
a pozri si videá Jirka vysvětluje věci Triky & podvody https://www.youtube.com/playlist?list=PLDZJQ2yR...
@maranco waw....to je perfektne......iba tak druhá linka mi išla otvoriť....ale viac som pochopila....
@zdenka1991111 aký prístupový kanál ? Lebo mne povedali ak nezaplatím 2240€ tak nevyberiem ani svoje peniaze ktoré tam mám takže vyše 6000€ vraj za omeškanie
@sisula290 svoje peniaze už nedostanete. Budete stále len platiť. A oni vás budú naťahovať, vyhrážať sa. Nič im už neposielajte. Ja som sa do takých veľkých súm neodvážil pustiť. Keď chceli 2700tak som o nich niečo hľadala a nasla som to tu na fórum. Sú to podvodníci, teraz budú len pýtať viac a viac.
@alena68 chcú aj peniaze ale po skončení mi boli vrátené tak neviem
@andrea261 nahlásiť stránku googlu, nech ich blokujú. Podvádzajú ľudí. Prvych päť kôl ti vrátia. Ešte som aj zarobila. No potom sa to začne. Aj nižšie sú písané prípady, kde prišli o veľa peňazí. Treba blokovať všetky stránky, cez ktoré to robia. Tak určite nahlásiť stránku ako podvod.
Ja neviem či sa smiať alebo plakať, keď to tu čítam :D jasne, že polícia s tým nič neurobí. Čo s tým má urobiť? Viete ako fungujú krypto peňaženky? Ako fungujú tieto podvody? No zrejme nie keď si myslíte, že ak niekomu pošlete peniaze, dostanete viac 😂 a aby ste mohli vybrať , treba poslať ešte viac 😂😂
Ja neviem či sa smiať alebo plakať, keď to tu čítam :D jasne, že polícia s tým nič neurobí. Čo s tým má urobiť? Viete ako fungujú krypto peňaženky? Ako fungujú tieto podvody? No zrejme nie keď si myslíte, že ak niekomu pošlete peniaze, dostanete viac 😂 a aby ste mohli vybrať , treba poslať ešte viac 😂😂
@luckapivkova tento komentár je tu na čo dobrý ?

@maranco https://safebrowsing.google.com/safebrowsing/re...
Presne tu som to nahlásila aj ja a teda aj na polícii ale nebola som na polícii o vyhrážaní sa, zvažujem že tam pôjdem doplniť informácie so žiadosťou aby sa tu stránku pokúsili nejako zablokovať