Mama na prenájom
Pozerate? Ked sa Eva s Martinom poznaju tak strasne dlho, ako je mozne, ze ona nevedela ako Lucia vyzera a on zas nevedel, ze ma Eva brata?
A potom ta mama Nadi, cele roky ju nestretli 🤷
Scenaristi to nejak nedomysleli. A viem, ze to je podla zahranicnej predlohy
@sasitimi17 no áno, máš pravdu
@sasitimi17 ono je to podla mna aj tak cele zamerne postavene. Aby tomu clovek uplne az tak moc nechapal a potom ho to ako keby samo nutilo pozerat dalsiu a dalsiu cast
@cajchana to ano, ale ja som to myslela tak že nemusí pani vyššie všetkému rozumieť že prečo niekto pozerá seriál a prečo nejde radšej športovať alebo počúvať podcasty 😂 ved to sa navzájom vôbec nevylučuje a ten kto pozerá seriál o šiestej večer, neznamená že ničomu inému sa nevenuje...
@sasitimi17 uplne si to vystihla🤗
Ja tiez niktorycm castiam nerozumiem, ale tak to ma asi byt. Ono nieco sa vysvetli aj tak ako keby casom a nieco nie, no take su serialy. Ved ak by nebol zaujimavy, tak by ho az tolko ludi podla mna nepozeralo
@klaudiaden a teraz nas nuti nad tym rozmyslat aspon😂
Ja by som sa chcela spytat neviete ako sa vola piesen ktora ide vacsinou v castiach ak ukazuju Evu
Slovenské sračky...
Nie spieva chlap nejaka zahranicna
Haha to neviem😂mna najviac fascinuje ich restauracia, clovek co pisal ten scenar v gastre v zivote nepracoval😂
@zmrzlinka2021 skus pozriet, je to mily serial
@petronellla87 ber to s rezervou. Ja to síce nepozerám, nepozerám žiadne naše seriály ale párkrát keď som videla nejakú čas seriálu z nemocničného prostredia v čakárni u lekára alebo kámošky, tak detto. Potom majú niektorí aj také predstavy, že tam človek nič nerobí, len kávičkuje a rieši vzťahy. Samé bludy
@vikingka super hudba 👌👌
To afektovane decko - Hanka je velmi protivne. Nie je nadodou Cirovej?
@xckaret Larisa Mižigar
@xckaret Určite nie.🙈🙈Po prvé Čírová nemá také malé dievčatko a po druhé Lariska má úplne neznamych bežných rodičov ktorý sú dokonca neni ani z BA...Ale aby dospelý človek povedal na malé dieťa ktoré sa snaží že je afektované a protivné je na zamyslenie...Nabudúce prosím Vás svoje pošlite. 🙏🤷

@zmrzlinka2021 ved nemusíš všetkému chápať 🙂